DeaTHxTeaM 2. Bölge Tanıtım Videosu
Re: DeaTHxTeaM 2. Bölge Tanıtım Videosu
Deathteamm respectt :twisted:
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
HERŞEY SÜPER ELİNİZE SAGLIKTA ÇK MERAK ETİM NE DÜŞÜT

Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
çok başarılı kardeş başarılarının devamını dilerim eline saygı emeğe sağlık + rep

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
Sağolasın mübarek.Canceazi yazdı:çok başarılı kardeş başarılarının devamını dilerim eline saygı emeğe sağlık + rep
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:

Çantasının videodan daha güzel olduğunu düşünüyorum. Bunu bizden saklıyor. :ugeek:MORDuMan yazdı:Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

Servetimi açayım da herkes mi görsün. Olan var olmayan var :geek:CuRe yazdı:Çantasının videodan daha güzel olduğunu düşünüyorum. :ugeek:MORDuMan yazdı:Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Ama ben o alıntıyı düzenlemiştim.DeathxShock yazdı:Servetimi açayım da herkes mi görsün. Olan var olmayan var :geek:CuRe yazdı:Çantasının videodan daha güzel olduğunu düşünüyorum. :ugeek:MORDuMan yazdı:Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:![]()
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

CuRe yazdı:Çantasının videodan daha güzel olduğunu düşünüyorum. Bunu bizden saklıyor. :ugeek:MORDuMan yazdı:Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:
Benden hızlı olamazsın genç bilgili.CuRe yazdı:Ama ben o alıntıyı düzenlemiştim.DeathxShock yazdı:Servetimi açayım da herkes mi görsün. Olan var olmayan var :geek:CuRe yazdı:Çantasının videodan daha güzel olduğunu düşünüyorum. :ugeek:MORDuMan yazdı:Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:![]()
![]()
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
İyi niyetinden dolayı açmadığını biliyordum fakat arkadaşlarda öğrensin diye sorayım dedimDeathxShock yazdı:Servetimi açayım da herkes mi görsün. Olan var olmayan var :geek:CuRe yazdı:Çantasının videodan daha güzel olduğunu düşünüyorum. :ugeek:MORDuMan yazdı:Eline sağlık mert güzel olmuş fakat çantayı neden açmadın merak konusu :ugeek:![]()