Daha önce yine bu sunucuda 10 can rekorunu yapan grubumuz bu seferki denemede 8 canda gaffarı kaçırmıştır.Tek üzüntümüz gruptaki arkadaşlarımın bilgisayarla ilgili sorunlarından dolayı ölmemiz oldu.Grubumdaki tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve hepsine teşekkür ediyorum.Yakın bir zamanda kesimini paylaşmamız dileklerimle...
Afrodisyak yazdı:Daha önce yine bu sunucuda 10 can rekorunu yapan grubumuz bu seferki denemede 8 canda gaffarı kaçırmıştır.Tek üzüntümüz gruptaki arkadaşlarımın bilgisayarla ilgili sorunlarından dolayı ölmemiz oldu.Grubumdaki tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve hepsine teşekkür ediyorum.Yakın bir zamanda kesimini paylaşmamız dileklerimle...
Artık son şansların Gaffar Bey...
Şifacıların biri ölse kesme ihtimalimiz yüksekti ama talihsizlik 2 side öldü .Az kaldı çok az...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Tebrik eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim öncelikle.Hatanın nerden kaynaklandığı sorusuna gelince gaffar kesimi elektrik devresi değildir ki bi nokta hatalıysa devre çalışmasın.Bir gaffar denemesi esnasında 2 defa 8 cana indirildi.İlk kesimimiz bilgisayar kasması sonucu benim kaos kaçırmam ve ne yazık ki diğer şifacının da antivirüs programının devreye girmesidir.2. sefer ise kaos beklerken 6 saniye boyunca tankın büyüsünün bozulmaması sonucu şifacıların can yetiştirme derdidir.Sonuç olarak bu kadar uzun süre şifacıların direnci kırılmış bir tankı idare etmesi beklenemez.Grup bölgesindeysek ve istenilen başarı yakalanamadıysa bu tek kararterin değil sorumlu bütün karakterlerin hatasıdır.Hata zincir şeklindedir.Bir hata başkasını doğurur.Yapılacak herşey yapıldı fakat ya tank ölecekti ya hepimiz.Umarım bir dahaki denememize topu birbirimize atmak yerine daha dakik ve kaosu tahminler üzerine beklemeden saniyesine kadar kaosun geleceği zamanı tahmin ederiz ki şifacılar şifacılığını büyücüler de büyücülüğünü yapabilsin.Unutmayalım ki kaosta kendini feda eden büyücü tekrar kaldırılır ama tankın direnci bozulmazsa grubun sonu olur.
Şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında neden gelmedin...
devrimingunu yazdı:
Şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında neden gelmedin...
Çok güldüm yoldaş Kesinlikle bireysel bir hata yok arkadaşlar.Kesimimiz şanssızlık üzerine son buldu.Söylemek istediğim birşey var.1 Enerji ile 9 enerji arasındaki tüm canlardaki başarı sayısı eşittir.