@@@@@Ekranımda çıkan siyah çizgiler@@@@@

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: @@@@@Ekranımda çıkan siyah çizgiler@@@@@

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Selefkos yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Ekran kartı markanız ATİ ve işletim sisteminiz AMD Sanırım :) Böyle bir sorun o sistemlerde malesef var.. AMD nVidia öneririm.
BU ARKADAŞIMIZIN YAZDIĞI SADECE ÖNERİ SORUNU ÇÖZMEZ SADECE YORUMLAMIŞ BİLDİĞİ KADARINI YAZMIŞ EN İYİ AÇIKLAMA YAZDIĞIM GİBİDİR

ATİ VEYA işlemcinin AMD OLMASI İLE HİÇ Bİ ALAKASI YOK YA DRİVER YÜKLENİRKEN TAM YÜKLENMEMİŞTİR EKRAN KARTININ YADA RAM DE SORUN OLABİLİR YADA RAM (1GB) altında ise ve EKRAN KARTI OYUN GEREKSİNİMİN ALTINDA İSE IKV Online oyun olduğu için Bide bu oYUnda RAM de çok önemli bundan kaynaklanır En son Düşüneceğin şeyde Şu olsun pc çok kasıyosa ram (1GB) üstü ise EKRAn KArtıda Oyun gereksinimlerine UYGUN İSE ve Driver doğru Yüklendiği halde hala sıkıntı veriyoSA FORMAT ATMAN LAZIM TEKRAR Driver ları YÜklemen lazım SORUN ÇÖZÜLECEKTİR ELBET HERKESE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR
UZMAN TEkNİK SERVİS ELEMANI : SoNeR

Arkadaşın dediklerine itafen ;

Bu ekran kartı ATİ ekran kartlarında ve genelde AMD sistemlerde oluyor. Google'da aratın İKV Fan sitelerinden birinde işlemciye takıcağınız fan ile çözebilceğinizi yazıyor. Fakat bu sistemin Driverlarla alakası var tabiki onlarada bakın ama ben 3 yıldır driver güncellemem İKV oynarım ekran kartım nVidia , işlemcim AMD ekran kartım 512 MB Ram 1 GB eski bilgisayarım hala sorunsuz oynar. Bunun sebebi ATİ ekran kartıdır ;

Bknz : ATİ Ekran Kartı Sağlayıcısı Mustafa. :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Lighter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lighter »

VaMoSBieN yazdı:
Selefkos yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Ekran kartı markanız ATİ ve işletim sisteminiz AMD Sanırım :) Böyle bir sorun o sistemlerde malesef var.. AMD nVidia öneririm.
BU ARKADAŞIMIZIN YAZDIĞI SADECE ÖNERİ SORUNU ÇÖZMEZ SADECE YORUMLAMIŞ BİLDİĞİ KADARINI YAZMIŞ EN İYİ AÇIKLAMA YAZDIĞIM GİBİDİR

ATİ VEYA işlemcinin AMD OLMASI İLE HİÇ Bİ ALAKASI YOK YA DRİVER YÜKLENİRKEN TAM YÜKLENMEMİŞTİR EKRAN KARTININ YADA RAM DE SORUN OLABİLİR YADA RAM (1GB) altında ise ve EKRAN KARTI OYUN GEREKSİNİMİN ALTINDA İSE IKV Online oyun olduğu için Bide bu oYUnda RAM de çok önemli bundan kaynaklanır En son Düşüneceğin şeyde Şu olsun pc çok kasıyosa ram (1GB) üstü ise EKRAn KArtıda Oyun gereksinimlerine UYGUN İSE ve Driver doğru Yüklendiği halde hala sıkıntı veriyoSA FORMAT ATMAN LAZIM TEKRAR Driver ları YÜklemen lazım SORUN ÇÖZÜLECEKTİR ELBET HERKESE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR

Bu ekran kartı ATİ ekran kartlarında ve genelde AMD sistemlerde oluyor. Google'da aratın İKV Fan sitelerinden birinde işlemciye takıcağınız fan ile çözebilceğinizi yazıyor. Fakat bu sistemin Driverlarla alakası var tabiki onlarada bakın ama ben 3 yıldır driver güncellemem İKV oynarım ekran kartım nVidia , işlemcim AMD ekran kartım 512 MB Ram 1 GB eski bilgisayarım hala sorunsuz oynar. Bunun sebebi ATİ ekran kartıdır ;

Sen Bence En İyisi Bilgisayarı Çöpe at.
Hurdacılar Sendikası Başkanı : ali OTURANBOĞA
Kullanıcı avatarı
Kendal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kendal »

Arkadaşlar bu kadar olayı büyütmeye gerek yok ATI control panelini indirdim sorun cözüldü .d
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Kullanıcı avatarı
Selefkos
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Selefkos »

VaMoSBieN yazdı:
Selefkos yazdı:

DRİVER mış sorunu ATİ ekran karttı senin dediğin gibi HER BİLGİSAYRDA BÖYLE SORUN VERMEZ FORMATI ATAN ve driverleri DÜZENli YÜKLERSEN HİÇ Bİ SIKINTI VERMEZ BEN HERGÜN Bu işlerle UĞRAŞIYOM AMA NVİDİA daha kaliteli olduğu için daha iyi verimli çalışır arasındaki fark budur buda maddi durumun iyi ise alırsın ...
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

Alayı boş konuşuyor kardeş bunların zaten sorunun çözümüne yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Kullanıcı avatarı
Kendal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kendal »

Niye boş konuşsunlarki onlarda insanlara öneri veriyor ama senin dediğin gibi ATI control panelini indirdim sorunum çözüldü. Bazı Arkadaşlarınınki olmamıştır ondan dolayı öneri sunuyorlar.
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!

“Genel Sohbet” sayfasına dön