Ahh eski kuklacı, birkaç resim.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Ahh eski kuklacı, birkaç resim.

Mesaj gönderen romantiqqserseri »

Hertürlü oyunu oynamama rağmen gerçek dostluğu, dürüstlüğü oyunun sadece oyundan ibaret olmadığını anladığım tek oyun benim için IKV 'dir. Oyuna 4,5 yıl önce mynet adresime gelen mail ile, indirip oynamaya başladım.
Oyuna başladığım ilk gün, dumanoldumtr karakteri ile; fareler vb. insan kaynıyordu. ilk tanıştığım kişi hatırladığım kadarıyla karizma (LEXUS) abim ve DEJAA (derya) ablamdır.
Ben kuklacıda iteme, görev yaptırmaya para verdiğimi bilmem. Dosttan abiden abladan topladığımız itemlerle arkadaşlarımızın reçetelerinden item üretirdik ve en güzel setler her daim bizde olmuştur beni tanıyan bilir.

Şimdi hatırlar iç çekeriz; sizlere o günlerden kalan birkaç resim paylasayım.

BeyazBuluT : Beni ortaya alın, parçalarken resim çekilin :)
Resim

Tepegözlerin çıktığı ilk gün.
Resim
Resim

Devamlı yaptığımız asker yollama ve 30 ağustos yürüyüşlerimizden birisi.
Resim
Resim

Hey gidi günler =)
Resim

Ve 39 seviyelerinin açıldığı ilk günlerden 2 resim =)
Resim
Resim

Seni unutmadık zembekoğlu =)
Resim
Resim

- Resimleri eklememin sebebi. Sunucuda kimi görsem 4,5 yıllık user :) ve kimi görsem yaşı +25. Ne doğruluk dürüstlüğün kaldığı dönemlerdeyiz, nede paylaşımın. Eskilerden resimleri olanlardan yüklemelerini rica ediyorum, anilarimiz canlansin =)

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler, iyi forumlar.
  • "Korkarak yaşarsan,
    Hayatı sadece seyredersin"

-Romantiqqserseri

Resim
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Ahh eski kuklacı, birkaç resim.

Ve bıraktıktan sonra uğradığım dönemlerden birkaç resim;

Resim
Resim

Bu KP kasma olaylarının ciktigi ilk zamanlar, ozaman abes karşılanırdı. Şikayet için ss almıştım kalmış =)
Resim
  • "Korkarak yaşarsan,

-Romantiqqserseri

Resim
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Selamlar ,

Eski anılar canlandı fotoğrafları görünce , tabi ki ben beta dönemlerinde yoktum seviye 39'a çıktıktan sonra oyuna başlamış birisi olarak beta dönemi hakkında yorum yapamam , ama yinede tam olmasada eski oyunculardan birisi sayılırım yaklaşık 4 veya 4,5 sene olmuştur diye düşünüyorum. Bana göre beta döneminden çok 39 dönemi daha cafcaflıydı , hem oyundan tat almak olsun hem muhabbet olsun , zamanında yenilik yenilik diye çok sızlandık ancak 39'dan sonra gelen yenilikler oyunda pek tat bırakmadı . Bu oyunu çoğu oyuncuya cazip kılan tarafı muhabbet , dostluk gibi şeylerin olması ama görünen o ki şuanda malesef yok denecek kadar azaldı bu söylediklerim . Neyse konuyu daha fazla uzatmanın manası yok geçmiş geçmişte kaldı :) Elimde benimde fotoğraf vardı ancak saklamadım gitti hepsi :)

- He bu arada son aldığın SS'ye bakılırsa sanırım beni şikayet edicektin kp kastığım için :lol:
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
blacmagician
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen blacmagician »

resimleri eklemekle çok iyi yapmışsın ne kadar güzel günlerdi resimlere bakarken tüylerim ürperdi ayrı bir heyecan hissettim sanki :) ozamanlar çok farklıydı :cry:

ilk resimde sağ önde :D blackangel bnm :) şuanki karakterim bigstorm
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Resimlerde olmasa bizleri hatırlatan anımsatan başka birşey yok birtek resimler ve daimi birkaç dost kaldı.
Gerçekten oyunun bu halde olmasına çok üzülüyorum. Oyun bu halde ve herkez beta playeriyim diyerek eski playerlerinde ismini kötülemiş oluyor, bu daha üzücü.
  • "Korkarak yaşarsan,

-Romantiqqserseri

Resim
Dismotixxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dismotixxxx »

29 dönemindeki fotoğraflarda ısırgan gördüm :) yanlış hatırlamıyorsam iyi para ederdi.saf bakırda bile kuyruk olurdu sırayla çekerdik hey gidi günler :) ve beyazbulutu görünce aklıma eskiden ikv sitesinden yapılan başvurular geldi :) 12 seviye yönetici görmüştüm :) aslında çoğu kişi benim beta döneminde oynadığıma inanmaz veya inanmak istemez :)
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Beyazbulutun 29 a kadar olan çoğu leveli özellikle antrepo görevlerini ben yapmışımdır hep. 2 Günde 29 oldu fakat 5 level 10 level yönetici görmek komikti gerçekten :)
  • "Korkarak yaşarsan,

-Romantiqqserseri

Resim
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

Antrepoda biz senle ne yapıodukta beyazbulut gelmiştide dikkate almamıştıkta yönetici oldugunu görünce çekinmiştik olayı hatırlayamadım ama senin suçundu :D hatta yanılmıyorsam o folklor ciniydi sanırım kırmızı olan yerin içindeydik :d

O resimlerdeki günler yalan oldu hiçte eskisi gibi olmuycak
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

baddxdream yazdı:Antrepoda biz senle ne yapıodukta beyazbulut gelmiştide dikkate almamıştıkta yönetici oldugunu görünce çekinmiştik olayı hatırlayamadım ama senin suçundu :D hatta yanılmıyorsam o folklor ciniydi sanırım kırmızı olan yerin içindeydik :d

O resimlerdeki günler yalan oldu hiçte eskisi gibi olmuycak
Ayıp bi durum söz konusuydu, bizde beyazbuluta sarmıştık yönetici olduğunu bilmiyorduk. Bende yapışmıştım beyazbuluta bişeyler söylemiştimde bi yazmıştı {Yönetici}. Ben o an elveda demistim karakterime ama sonra tanistik :D

Güzel günlerdi, maalesef dediğin gibi geriye dönmiyecek.
  • "Korkarak yaşarsan,

-Romantiqqserseri

Resim
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Harika resimler ellerine sağlık :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön