fiyatlerın yükselmesinin nedenleri
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
fiyatlerın yükselmesinin nedenleri
bence bu verdikleri hediyeler çok normal ne bekliyodunuz alış veriş açınca şaheser dienlar vardı şaheser böyle kazanılsaydı ne değeri var okadar kadim hidrayı yapmak için uğraşmanın ölüm yolundada 1m para verilmiş gereçtken iyi bir para düşünün 20 m veriliyor ve haftada 1 yapılıyor 1 yıl 52 hafta 52*20=1040 m sonrada dersiniz neden itemler bu akdar pahalı neden madenler bu kadar pahalı zaten ödüllü emlerdeki paralar yüzünde fiatlar arttı 1 emde en az 300 bin para kaznıyor 6 kişi bi günde toplam 50 em yapılsa 50*300=15m buda 1 yılda 15m*365=5475m eder
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Re: fiyatlerın yükselmesinin nedenleri
Aynı başlık hakkında bir çok konu şu an açık zaten. Tekrar açmanın ne manası var anlamadım.
profösör gibi matematik yapmışsın.emyele madenlerin ne alakası varsa 
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
Em konusuna alıntıdır yazsaydınveym2 yazdı:bence bu verdikleri hediyeler çok normal ne bekliyodunuz alış veriş açınca şaheser dienlar vardı şaheser böyle kazanılsaydı ne değeri var okadar kadim hidrayı yapmak için uğraşmanın ölüm yolundada 1m para verilmiş gereçtken iyi bir para düşünün 20 m veriliyor ve haftada 1 yapılıyor 1 yıl 52 hafta 52*20=1040 m sonrada dersiniz neden itemler bu akdar pahalı neden madenler bu kadar pahalı zaten ödüllü emlerdeki paralar yüzünde fiatlar arttı 1 emde en az 300 bin para kaznıyor 6 kişi bi günde toplam 50 em yapılsa 50*300=15m buda 1 yılda 15m*365=5475m eder
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ölüm Oyunu--Er Meydanı--Madenlerveym2 yazdı:bence bu verdikleri hediyeler çok normal ne bekliyodunuz alış veriş açınca şaheser dienlar vardı şaheser böyle kazanılsaydı ne değeri var okadar kadim hidrayı yapmak için uğraşmanın ölüm yolundada 1m para verilmiş gereçtken iyi bir para düşünün 20 m veriliyor ve haftada 1 yapılıyor 1 yıl 52 hafta 52*20=1040 m sonrada dersiniz neden itemler bu akdar pahalı neden madenler bu kadar pahalı zaten ödüllü emlerdeki paralar yüzünde fiatlar arttı 1 emde en az 300 bin para kaznıyor 6 kişi bi günde toplam 50 em yapılsa 50*300=15m buda 1 yılda 15m*365=5475m eder
Arkadaşım Sen bynları bir birine nasıl bağladun anlamış değilim :evil:

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bak şimdi oyundaki para miktarı arttınmı oyundaki itemlerin fiyatıda artar hem oyundaki para miktarı artıp hemde itemlerin fiyatı aynı kalmazKonyaDabbee yazdı:Ölüm Oyunu--Er Meydanı--Madenlerveym2 yazdı:bence bu verdikleri hediyeler çok normal ne bekliyodunuz alış veriş açınca şaheser dienlar vardı şaheser böyle kazanılsaydı ne değeri var okadar kadim hidrayı yapmak için uğraşmanın ölüm yolundada 1m para verilmiş gereçtken iyi bir para düşünün 20 m veriliyor ve haftada 1 yapılıyor 1 yıl 52 hafta 52*20=1040 m sonrada dersiniz neden itemler bu akdar pahalı neden madenler bu kadar pahalı zaten ödüllü emlerdeki paralar yüzünde fiatlar arttı 1 emde en az 300 bin para kaznıyor 6 kişi bi günde toplam 50 em yapılsa 50*300=15m buda 1 yılda 15m*365=5475m eder
Arkadaşım Sen bynları bir birine nasıl bağladun anlamış değilim :evil:
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Arkadaşımız gayet haklı Ben şu örnekle aÇıklıyım Mesalaveym2 yazdı:bence bu verdikleri hediyeler çok normal ne bekliyodunuz alış veriş açınca şaheser dienlar vardı şaheser böyle kazanılsaydı ne değeri var okadar kadim hidrayı yapmak için uğraşmanın ölüm yolundada 1m para verilmiş gereçtken iyi bir para düşünün 20 m veriliyor ve haftada 1 yapılıyor 1 yıl 52 hafta 52*20=1040 m sonrada dersiniz neden itemler bu akdar pahalı neden madenler bu kadar pahalı zaten ödüllü emlerdeki paralar yüzünde fiatlar arttı 1 emde en az 300 bin para kaznıyor 6 kişi bi günde toplam 50 em yapılsa 50*300=15m buda 1 yılda 15m*365=5475m eder
Türkiyede belli bir miktarda para üretiliyor.Eğer sınırsız sayıda para üretilirse BAşbakanımız bu paraları dağıtırsa her kes herşeyin en iyisine ve pahalısını alır.Satıcı sahibide bktı mal kapış kapış gidio
İkv dede em lerde para verio Arkadaşımız miktarını hesaplamış adam kazandığı parayı Madene verio madenci De bakdı maden kapış kapış gidior onun fiyatını yükseltirr acil işi olanlarda alır her kez haberi olmadan maden 10m ye çıkmıştır bile
Umarım açıklıyıcı olmuştur
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Bu durumda olan benim gibilere olur.Ashabı malzemeleri zar zor buldum bi pençe kaldı Gidipde gm şaheser eşya verirse bi oyuncuya o eşyanın hiç bi değeri kalmaz
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- TURKXWARRIOR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Arkadaş konuyu gayet açık bi şekilde anlatmışYaslikurt yazdı:Arkadaşımız gayet haklı Ben şu örnekle aÇıklıyım Mesalaveym2 yazdı:bence bu verdikleri hediyeler çok normal ne bekliyodunuz alış veriş açınca şaheser dienlar vardı şaheser böyle kazanılsaydı ne değeri var okadar kadim hidrayı yapmak için uğraşmanın ölüm yolundada 1m para verilmiş gereçtken iyi bir para düşünün 20 m veriliyor ve haftada 1 yapılıyor 1 yıl 52 hafta 52*20=1040 m sonrada dersiniz neden itemler bu akdar pahalı neden madenler bu kadar pahalı zaten ödüllü emlerdeki paralar yüzünde fiatlar arttı 1 emde en az 300 bin para kaznıyor 6 kişi bi günde toplam 50 em yapılsa 50*300=15m buda 1 yılda 15m*365=5475m eder
Türkiyede belli bir miktarda para üretiliyor.Eğer sınırsız sayıda para üretilirse BAşbakanımız bu paraları dağıtırsa her kes herşeyin en iyisine ve pahalısını alır.Satıcı sahibide bktı mal kapış kapış gidioMalın fiyatını baya yükseltir.
İkv dede em lerde para verio Arkadaşımız miktarını hesaplamış adam kazandığı parayı Madene verio madenci De bakdı maden kapış kapış gidior onun fiyatını yükseltirr acil işi olanlarda alır her kez haberi olmadan maden 10m ye çıkmıştır bile
Umarım açıklıyıcı olmuştur
ARAMADIKÇA DÜŞMAN BULDUM HASIM, SOLUM, SAĞIM...
Turkxwarrior/ Eminönü
Turkxwarrior/ Eminönü