Çok acil yardım (görev yok)
- Nefeskesen
- Salgın Koruyucusu
Çok acil yardım (görev yok)
20. Seviyede Yaseminden ÇETECİLERE MERHABA görevini aldım ve bitirdim yolda öldüm. Yasemine gitti mkonuştum ancak pencerede TIKLA BİTİR yoktu. Yasemin normal konuşmalarından birini söyledi. Görev listesine baktım görev yazmıyor. Ancak Zincir büyücülerini keserken görevi teslim edebilirsiniz yazdı. Neyse kastık 22 yaptık. Arzuhalcide kitabe görevi yok :S emeklerim boşamı gitti :S
NEFESKESEN
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Re: Çok acil yardım (görev yok)
Mısır çarşısına uğra Demirciyi geç, orada GBM Anı denen bir robot var. Tıkla ve konuş. Tekrar Yasemin'e git, bakalım görevi verecek mi!
- Nefeskesen
- Salgın Koruyucusu
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Dikkat etmen lazım. Gerçi elinde olan birşey değil. İKV'de bunlar normal. Özgün bir yazılım ve her yazılımda olduğu gibi kul yapımı sonuçta. Hatalar elbette vardır.
- Nefeskesen
- Salgın Koruyucusu
Bende 38 lik charlaar var hiçbirinde olmadı. yok ya vermedi. Kitabe görevi kaçıncı levelde?
NEFESKESEN
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ARkadaşlar http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresine derdinizi anlatırsanız yardımcı olacaklardır. buraya böyle Konuları açmanın Faydası olmaz

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
zincir büyücü gorevını yaptıktan sonra eLe basıyLa konus + konu yerı burası deqıL
- Nefeskesen
- Salgın Koruyucusu
Kardeş doğru yaa. Hay Allah nasıl unutmuşum. Tamma kardeşim özür dilerim 
NEFESKESEN
ortada bir oaly felan yokki arkadaş yanlış yere teslime gitmişkackin yazdı:Böyle olalar binde bir oluyor oda sana denk gelmiş![]()

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]