romantiqqserseri yazdı:Vay be, başlığa çok güldüm.
Eski İKV 49 Levelleri ?
Bence eski İKV, özlenen İKV o değil ;
Bu olmalıdır.
Konu dışı olucakta bakıyorum kardesim hep bi isyankarlık hep bi karın ağrısı oluyorsun baslık altında.Ortammı kazanmak istiyorsun ? ne yani 29 zamanında oynadın diye sana bi bağışmı yapalım ? tamam hoş görüyle yaklasıyoruz ama sen 29 değil 9 lvlden itibaren bile sende kullanıcısın bizde o yüzden abartma kendini fazla.
Konuya dönecek olursak lan emre ben ne zaman bos gezdim la
Sakınma sadece 39da yoktu. 49unda bir bölümünde vardı bunu bildireyim dedim.
Her neyse Kemik kafalarda büyücü bi arkadaşıma sakınma açar gruptan çıkardım.
39 zamanında Lodos klanındaydım. Patronemre ve 2 diğer arkadaş ile arzları keser keser Şah Kobranın sonundaki ağaca kaçardık Ne güzel günlerdi. Zamanımızı kp kasmak ile geçirirdir. 40 karizma altı em giremiyordu.
Günümün çoğunu Erdoğan abinin (Ahixagustos) arkadaş listemde olmayan karakterlerine pm atmaya çalışmak ile geçirirdim. O kadar çok karakteri vardı ki
Eski İKV 49 Levelleri ?
Bu olmalıdır.
Konu dışı olucakta bakıyorum kardesim hep bi isyankarlık hep bi karın ağrısı oluyorsun baslık altında.Ortammı kazanmak istiyorsun ? ne yani 29 zamanında oynadın diye sana bi bağışmı yapalım ? tamam hoş görüyle yaklasıyoruz ama sen 29 değil 9 lvlden itibaren bile sende kullanıcısın bizde o yüzden abartma kendini fazla.
İsyanım yok, sitemim yeni bitmelerin eski triplerinde olması.
Bağış konusuna gelince; sen önce kendine bağış yapta ben kusur kalayım.
Kimsenin yaptığı bağışa ihtiyacım yok benim olmadıda.
Ortam kazanma konusuna gelince; ortam kazanma çabasında olsam senin gibi davranırdım, bu şekilde değil.
Tekrar yorum yapma, sıkıntın varsa özelden konuşalım. Konu kirlenmesin.
Eski İKV 49 Levelleri ?
Bu olmalıdır.
İsyanım yok, sitemim yeni bitmelerin eski triplerinde olması.
Bağış konusuna gelince; sen önce kendine bağış yapta ben kusur kalayım.
Kimsenin yaptığı bağışa ihtiyacım yok benim olmadıda.
Ortam kazanma konusuna gelince; ortam kazanma çabasında olsam senin gibi davranırdım, bu şekilde değil.
Tekrar yorum yapma, sıkıntın varsa özelden konuşalım. Konu kirlenmesin.
uzun bişe yazmıyacağım zaten kirlenmez
1-Eski yeni diye trıpleri olan menepoza girmiş hatun misali sadece trıplerde kalır önemli olan eskiliği değil niteliğidir.
2-Benim pek bağışa ihtiyacım olduğu söylenemez hatta söyliyenin aklından kuşkulanılır.Oyuna girersen sende anlarsın.
3-Benimde yok ama hep bu trıplerde davranınca öyle sandım k.bkma.
4-Benim ortam kazanma cabası icinde olduğumu sanmışsın.Garip bi zan dan baska birsey değil beni tanımıyorsun neyi neden yaptığımı kestirebilicek en son insanlardan birisin sadece güldürüyorsun He oyunda diyorsan oramım var hoş muhabbetli ama ben oyuna kendimi kaptırmadığımdan asıl ortamım dısarda bi gün Bursaya yolunuz düşerse sizede Ortam nasıl olur öğretirim.
Vay be helal bu olay hakkında 2. konu iyiki açtınız Konuyu .D Eskiler ne güzeldi bea ne güzel .D ahmet.cengiz.özgür.burak.ali. kısacası a sından z sine kadar hepsiyle çok güzel anılarımız var