1. resim burda borcunu kabulleniyor. Ama 10 m verdiğini söylüyor. Ama ne para ne de liderlik vereni görmedim.Ancak dün borcu olmadığını söylüyodu ve liderlik almadığını klandan belirtiodu!
2.resimde gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca söylediklerinde çelişki yaşamaya başlayan Bomerang hakaret atmaya başlıyor.
Buda 3. foto Tatlıcadının bnm yemin etmem üzerine sende yemin et demesi üzerine yemin etmekten kaçması. Çok iyi kıvırtan bir vatandaş ardından oyundan kaçtı.
Ayrıca akşam saatlerinde bir pm geldi. Ben ona liderlikleri hediye etmişim öle dio! 3 ayrı zaman 3 çelişki 3 yalan ama tek bir hırsız var onun adı Bomerang
Kanıt yeterli değil.Hırsızlığın fotoğrafları diyorsun ancak fotoğrafta sadece atışmalarınız var.Kanıt ancak verdiğin materyalleri alış-verişe koyup para almadan onayladıgın resimdir veya Materyalleri verdiğin kişi çaldım vs. gibi sana sözcükler yazar ise kanıt olur.Senin yaptığın sadece tartışmaların kanıtı.Gerçek kanıt değil.
tokyo2drift yazdı:Kanıt yeterli değil.Hırsızlığın fotoğrafları diyorsun ancak fotoğrafta sadece atışmalarınız var.Kanıt ancak verdiğin materyalleri alış-verişe koyup para almadan onayladıgın resimdir veya Materyalleri verdiğin kişi çaldım vs. gibi sana sözcükler yazar ise kanıt olur.Senin yaptığın sadece tartışmaların kanıtı.Gerçek kanıt değil.
Lütfen konu açarken biraz daha titiz davranalım.
İyi forumlar.
iyide burda borcunu kabul ediyor. diğerk onudaki fotoya dikkatli bakarsanız yalan söylüyordu. hiç almadı diodu. ilginize teşekkürler