Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar ;)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Fulacik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar ;)

Mesaj gönderen Fulacik »

o dedikleri şeyleri fotoyla kanıtlasın çarımı silerim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

hasan143 yazdı:şimdi söz sırası bnde bn emine hırsız dediği ıcın emın calmaz yapmaz dedim diye daha 1 2 ay önce bize yalakalık yapan mert arkadaşımız dediki hasan sende loncana yalvarıyordun ejder için diyor .))) bn ejderı sonuna kadar gece gündz demedım zorlaa ürettım bn bir oyun ıcın kımseye ylvarcak kadar düşmedim mertttt ve senin ne oldugunu biliyorum bn merk etme iksir hilesini erdemle yaparken kullanmısdı bu işlere bir kere düşen bir daha yapa bilir eminle vs atarken ne oldu ne bitti bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum ki herkes kimin ne oldugunu biliyor mertt by bn ejderımı kendım uretırken gece gündüz ugrasırken sen kodadıxlere bır gırıp bır cıkıp yalakalık yaparken bn ejder ıcın ugrasıordum suna yalakalık yapmısım XD sana tek şunu dıyorum .=)) saydıgın ısımlerın hepsı reelden arkadas + theoden dedıgın kuzenım yrd almadım ama yrd ıstesem ederlerdı senn gıbı yalakalık yapmayız bız blkı vsde bılmeyız ama adam gıbı adamız mrk etme
Fulacik yazdı:o dedikleri şeyleri fotoyla kanıtlasın çarımı silerim
Ben bu cümlelerin benzerlerini kapanan konumdan hatırlıyorum ama, hayırlısı :P :lol:
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Bluefragon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bluefragon »

Ben geçen günki ws de bende vardım ve emini bende biliyom ..Eminden ne kadar kızsamda bir birimize küfretsekte :D :D :D sonuçta oda benim kardeşim veya abim sayılır ZamanxD sen itmlerin full dirençete giysen ki emin tek itm gelse seni rahat kesecegini biliyoz .Emin kardeşim dedigine göre sen hile yaptıgın açık ortada bırak şifa kaldırsın yoq diyon niye çnkü gelirken iks karıştırıyon sonra em atıyon görünmüyor eger sen hilesiz ws atacagına ailen üzerine yemin et EMİNle ws atın ben EMİNe tüm ikv de ki varlıgımı yatırıyorum...Sen Deil Tüm loncaan gelse EMİN i deviremez diyom ...SEN BU OYUNA 10M İÇİN HİLE YAPTINYA DEMEK Kİ SEN BİR OYUN İÇİN ŞEREFİNİDE NMSNUDA K
SATARSIN... BUNU YAPAN BİRNE ARTIK BİŞEY DENİLMEZ ES GEÇİLİR...
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasan143 »

ŞENTURK bn kendi içimde aldıgım kararla kımseyel tartısmıorum sana ozmdna dedım demı bunu yapan bnmsem bnden cıksın yok eger sn ıftıra atıorsan senden cıksın dıye oyuna ne zmn dır gırmıordum gırmuıorumda ve yakındada oyun hayatım bıtcek bırakcagım gereksız gıder ayakda kımseyle tartısmak ıstemıorum ama sana dedıgım gıbı gecen gun bır gırdım oyuna 1 2 hafta once senturk calınmısdır vb lflar aklıma ılk gelen su oldu bır emk var ıns alır gerıye ama cıkan kısı sen oldugunu o gun buyuk konusmanın zararlarını gordugunu farkettm sonra gerı aldık yazdılar ıcımdn ııkı gerı aldılar kımsenın emegını kımsenın calmaya hakkı yok dedım sana bn ne z dedım a dedım sımdı tutturmusun yıne olayı kavgaya cekmeye calısıorsun sana sunu dıorum tek kelıme artık hıc bırys umrumda degıl gezmez bır oyun ıcın kendımı kımseye kanıtlamak zorunda degılım bnı kımın ne sekılde bılgıde umrumda olmaz seven olur sevmeyen olur sorun yok bn kendımı bılıoyrum
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

hasan143 yazdı:ŞENTURK bn kendi içimde aldıgım kararla kımseyel tartısmıorum sana ozmdna dedım demı bunu yapan bnmsem bnden cıksın yok eger sn ıftıra atıorsan senden cıksın dıye oyuna ne zmn dır gırmıordum gırmuıorumda ve yakındada oyun hayatım bıtcek bırakcagım gereksız gıder ayakda kımseyle tartısmak ıstemıorum ama sana dedıgım gıbı gecen gun bır gırdım oyuna 1 2 hafta once senturk calınmısdır vb lflar aklıma ılk gelen su oldu bır emk var ıns alır gerıye ama cıkan kısı sen oldugunu o gun buyuk konusmanın zararlarını gordugunu farkettm sonra gerı aldık yazdılar ıcımdn ııkı gerı aldılar kımsenın emegını kımsenın calmaya hakkı yok dedım sana bn ne z dedım a dedım sımdı tutturmusun yıne olayı kavgaya cekmeye calısıorsun sana sunu dıorum tek kelıme artık hıc bırys umrumda degıl gezmez bır oyun ıcın kendımı kımseye kanıtlamak zorunda degılım bnı kımın ne sekılde bılgıde umrumda olmaz seven olur sevmeyen olur sorun yok bn kendımı bılıoyrum
yazdıkların anlaşılmıyor
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasan143 »

senturk anlamısdır ya gerısı bos can xd
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

hasan143 yazdı:senturk anlamısdır ya gerısı bos can xd
:D söylemek istedim :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
MONEY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MONEY »

JogaBonito17 yazdı:
yaLnizadam66 yazdı:Ben Emin, şu güne kadar büyücüyle defalarca vs atmış ve büyücünün en ince detayına kadar bilen birisiyim,yeri geldi yendim çok paralar kazandım yeri geldi yenildim.Fakat geçen haftaya kadar en iyisi olduğumu iddaa ediyordum taaki ZamanxD yle vs atana kadar.

Beni 5*4 ve 5*3 lük skorlarla mağlup etti ve dedimki gerçekten artık paslanıyoruz, ama bikaç şeyde gözümden kaçmıyor değildi,ikvde büyücüde hasar + direnç item de benim setlerim ikvde tek.fakat ben bu arkadaşa hiç wuramıyordum demekki onunkı benimkinden iyimiş dicem fakat benım direncim zaten sınırdaydı :) Arkadaşa 1370 buzla 500,1250 elektrıkle ise 900 vuruyordum ve bu nasıl ? Aynı anda arkadaş item değiştirmeden ben buz ıtemlerı gıyıp 500 wuruyordum sonra elektrıgı gıyıp 900 1000 arası , yani bu demekki aynı anda 2 dırencı 650 nin üstünde.

Sesimi çıkaramadım yarı yarıya direnç giyiniyor falan galiba diye düşündüm.Ondan sonra vs sıralarında 3 gündür düşünüyorum nasıl yaptı diye itemlerimi karıştıyıroum elekrık + buz dırencı aynı anda olacagı en yuksek sevıyeye getırıyorum yok yınede onun aldıgı hasarın 2 katını alıyorum en az.

Sonra vs sırasındaki bazı tutumları dikkatimi çekti paylaşayım:

Her el geldiğinde beni Er Meydanına sokuyordu.
Modda vs atmak istemiyordu.
Yanımızda şifacı olduğu halde kaldırmasın kendim gelicem diyordu.
Vs alanına gelirken sık sık oyundan çıkıp giriyordu .
Ve asıl olarak 2 kez geldiğinde üzerinde iksir etkisi vardı ve o ney dedıgımde can iksiri şimdi gider demiştiii :)

Şimdi delilleri , düşünceleri bi araya koydum.Bir arkadaşıma dert yanerken bana birşeyler söyledi ve denedim.HİLEYLE aynı anda dirençleri , hasarları , savunma , saldırı , kritik arttırabilirim.Ve bu ZamanxD adlı arkadaş bunu yapıyor.Çünki bu oyunun açığında yukarıda sırayla yazdıklarımın çoğu olması gerekiyor.Ve benim en büyük şahidim Allah'dır sonrasında HanedanxMc yani Erdem ve BeowulfxBoreass hasan dir. erdem ve hasan hatırlarsanız bu arkadaş geçmişte Kodadıxkapkaççıda erdemle vs atarken iksir hilesi yaptığını ispatlamıştık ama olayı orada kapatmıştık vs yi iptal etmiştik.
Artık eminim ZamanxD ;) Bak yalancının mumu yatsıya kadar yandı ;) Benden aldığın paralar hakkım olsun ;)
Vs atarsan beklerim 100 , 200 ,500 m ? Hileli , hilesiz sen seç ? Nasılsa artık şartlar eşit ;)

Not: AÇIK hakkında birkaç şey söyleyeyim,gerçekten ikv tarihinde bulunan en büyük açıktır.DESTEĞE mesaj atıldı inşallah ilgilenirler.

EMİN .

Senin Elinde Foto veya Ona dair kanıtın varmı emin.Kendini çok beğenmiş yüzsüz birine benziyosun elinde kanıtını al ona göre istediğini yaz boşa vaktini tüketme
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...

İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Öhö Öhö
Önce cihan saolasın :)
Şimdi gelelim Zamanxlere kanıt diyorsunuz ya ?
Ulan hile orada işte kanıtı yok kanıtı olsa zaten vs o anda iptal edilir benim olur ?
Adamın üzerinde iksir görünmüyor bu hile zaten ben bunu nasıl kanıtlayayım?
Ama bidaha benle vs atmaya cesaret edemez kii? Dün 3 saat vs diyorum 100 milyonuna.
Diyor o kadar yok 30m atalım tamam dedim, 10 dk geçti, pantolon aldım para bitti.
Diyorum adam degilsin Merttt ;)

1 ,2 de foto atayım

Resim

Resim

Resim

ZamanxMoney çok değerli abidin sana gelince :D seni anlayabiliyorum PoweRMaGe 5*0 ZamanxMONEYY daha 3 ,4 gün oluyor dimi acısı taze ;) 25m allah bereket versin :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SuVeYDa »

DeaTHxBeJNaTe 5 * 4 Money ( zırhsızım )
DeaTHxBeJNaTe 3 * 2 Money ( zırhsızım) bu adamı kaile almayın :D
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön