Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Beyler yarın bana lıderlık odunç vere bilcek warmı latıfe son lıderlık kaldıda ? :mrgreen: :?:
Başvurmak istiyorum Charlarım;Kralınxşifacısı Büyücükrall
Aranızda olmaktan şeref duyarım İyi Forumlar.
Aranızda olmaktan şeref duyarım İyi Forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster
Gizli diyorum hala bakıyosun 
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Lonca üyeleri yarın 09 eylül cuma günü saat 20:00 de antrepo içinde bulunan örste buluşmamız vardır. Loncamıza hala bağlı olanları beklerim ve sebepsiz gelmeyen üyelerimizi loncadan ihraç edeceğimi burdan duyururum.
Not: Bu yazımı okumuş olan lonca üyeleri aralarında duymayan kalmasın diye konuşarak yaysınlar ben duymadım diyen arkadaşlarımız 2. bir toplantı ile tekrar toplanma olanağı bu ay içinde sunulmayacaktır.
Not: Bu yazımı okumuş olan lonca üyeleri aralarında duymayan kalmasın diye konuşarak yaysınlar ben duymadım diyen arkadaşlarımız 2. bir toplantı ile tekrar toplanma olanağı bu ay içinde sunulmayacaktır.

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Yukarıda belirgin olan tarih ve saat itibari ile
Saat 8 şu anda gelenler sadece lonca üyemizdir. Yeni isim listemizi güncellenecektir.
Saat 8 şu anda gelenler sadece lonca üyemizdir. Yeni isim listemizi güncellenecektir.

İŞ saatine gelmesi nedeniyle we yogunluk nedeniyle katılamadım...K.bakmayın arkadaşlar...

... IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI ...
Mesut abi ben dersane basladıgı ıcın artık eskısı gibi giremiyorum oyuna yazıyıda daha yeni gördüm kusura bakma bi sure daha boyle devam edicek daha sonra hızlandırma bitince oyuna donuceğim
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Yeni listemiz en kısa sürede güncelenecektir arkadaşlar geçerli sebebi olan üyelerimizin mazuretleri doğrultusunda ilerliyen aylarda bir toplantı daha düzenleriz.

benim carlarımXwomanayzırx Blackxinci ve caglar loncadan cıkmak ısterim saglıcakla kalın
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Yukarıda belirtmiş olduğum yer ve saatte toplantıya katılmayan arkadaşlarımı mazereti olanlar hariç lonca dışına çıkaracağız bundan dolayı ayrıca çıkmak istiyorum gibi bir yazıya ihtiyaç hissetmemekteyiz. Her ay belirli yerde ve zamanda yapılacak olan toplantılardaki loklamalara katılmayanlar içinde aynı şey söz konusudur. Mazareti olanlar ve loncamızda yerini korumak isteyenler hariç. İyi forumlar.

mesut abi yazıyı yeni gördüm ben cuma günü istanbul yolcusuydum bi dahaki toplantıda olacagım inş.