Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar ;)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar ;)

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Ben Emin, şu güne kadar büyücüyle defalarca vs atmış ve büyücünün en ince detayına kadar bilen birisiyim,yeri geldi yendim çok paralar kazandım yeri geldi yenildim.Fakat geçen haftaya kadar en iyisi olduğumu iddaa ediyordum taaki ZamanxD yle vs atana kadar.

Beni 5*4 ve 5*3 lük skorlarla mağlup etti ve dedimki gerçekten artık paslanıyoruz, ama bikaç şeyde gözümden kaçmıyor değildi,ikvde büyücüde hasar + direnç item de benim setlerim ikvde tek.fakat ben bu arkadaşa hiç wuramıyordum demekki onunkı benimkinden iyimiş dicem fakat benım direncim zaten sınırdaydı :) Arkadaşa 1370 buzla 500,1250 elektrıkle ise 900 vuruyordum ve bu nasıl ? Aynı anda arkadaş item değiştirmeden ben buz ıtemlerı gıyıp 500 wuruyordum sonra elektrıgı gıyıp 900 1000 arası , yani bu demekki aynı anda 2 dırencı 650 nin üstünde.

Sesimi çıkaramadım yarı yarıya direnç giyiniyor falan galiba diye düşündüm.Ondan sonra vs sıralarında 3 gündür düşünüyorum nasıl yaptı diye itemlerimi karıştıyıroum elekrık + buz dırencı aynı anda olacagı en yuksek sevıyeye getırıyorum yok yınede onun aldıgı hasarın 2 katını alıyorum en az.

Sonra vs sırasındaki bazı tutumları dikkatimi çekti paylaşayım:

Her el geldiğinde beni Er Meydanına sokuyordu.
Modda vs atmak istemiyordu.
Yanımızda şifacı olduğu halde kaldırmasın kendim gelicem diyordu.
Vs alanına gelirken sık sık oyundan çıkıp giriyordu .
Ve asıl olarak 2 kez geldiğinde üzerinde iksir etkisi vardı ve o ney dedıgımde can iksiri şimdi gider demiştiii :)

Şimdi delilleri , düşünceleri bi araya koydum.Bir arkadaşıma dert yanerken bana birşeyler söyledi ve denedim.HİLEYLE aynı anda dirençleri , hasarları , savunma , saldırı , kritik arttırabilirim.Ve bu ZamanxD adlı arkadaş bunu yapıyor.Çünki bu oyunun açığında yukarıda sırayla yazdıklarımın çoğu olması gerekiyor.Ve benim en büyük şahidim Allah'dır sonrasında HanedanxMc yani Erdem ve BeowulfxBoreass hasan dir. erdem ve hasan hatırlarsanız bu arkadaş geçmişte Kodadıxkapkaççıda erdemle vs atarken iksir hilesi yaptığını ispatlamıştık ama olayı orada kapatmıştık vs yi iptal etmiştik.
Artık eminim ZamanxD ;) Bak yalancının mumu yatsıya kadar yandı ;) Benden aldığın paralar hakkım olsun ;)
Vs atarsan beklerim 100 , 200 ,500 m ? Hileli , hilesiz sen seç ? Nasılsa artık şartlar eşit ;)

Not: AÇIK hakkında birkaç şey söyleyeyim,gerçekten ikv tarihinde bulunan en büyük açıktır.DESTEĞE mesaj atıldı inşallah ilgilenirler.

EMİN .
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar ;)

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Meranın en iyi PVP büyücüsü sensin emin ;) Grup büyücüleride bizim lonca :D Gerisi teferruat , takma kafana sallaaaaa ;) :)
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Attıgınız ws yı gormedım bu sebepten dolayı bırsey dıyemem fakat ZamanxD eski ismi ile Kodadıxkapkaççı karakterıyle ws atarken iksir hilesi kullandıgını kanıtlamıştık...Haklısın emın , Selcugunda dedıgı gıbı takma senı bılen bılıyor
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasan143 »

şimdi söz sırası bnde bn emine hırsız dediği ıcın emın calmaz yapmaz dedim diye daha 1 2 ay önce bize yalakalık yapan mert arkadaşımız dediki hasan sende loncana yalvarıyordun ejder için diyor .))) bn ejderı sonuna kadar gece gündz demedım zorlaa ürettım bn bir oyun ıcın kımseye ylvarcak kadar düşmedim mertttt ve senin ne oldugunu biliyorum bn merk etme iksir hilesini erdemle yaparken kullanmısdı bu işlere bir kere düşen bir daha yapa bilir eminle vs atarken ne oldu ne bitti bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum ki herkes kimin ne oldugunu biliyor mertt by bn ejderımı kendım uretırken gece gündüz ugrasırken sen kodadıxlere bır gırıp bır cıkıp yalakalık yaparken bn ejder ıcın ugrasıordum suna yalakalık yapmısım XD sana tek şunu dıyorum .=)) saydıgın ısımlerın hepsı reelden arkadas + theoden dedıgın kuzenım yrd almadım ama yrd ıstesem ederlerdı senn gıbı yalakalık yapmayız bız blkı vsde bılmeyız ama adam gıbı adamız mrk etme
Fulacik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fulacik »

dediklerinin yüzde 90 ı yalan. ayrıca her ws de 2 mizde em yaptırıyordum çünkü iksir etkisi varsa gitsin diye ama sen ws dersen yine fark etmez 5*0 ın etkisinde kalmışsın galiba
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

oraya yazdım dimi em atıyorduk diye :) hilenin bir parçası ;) :D gel oyuna istediğin mıktara atalım erdem , hasan ve selçuk sizede tşk ederim
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Fulacik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fulacik »

ben oyundayım zaten
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VeNGaT »

fotoları bekliyoruz o zaman :roll:
Kullanıcı avatarı
Bazinga
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bazinga »

Maşallah oyunu ne hale getirdiniz. Olmayın Meran'ın en iyisi ne olacak ? En kötüsü olun ne olacak ? Oyun bu oyun... Zevk amaçlı bir şey. İyice yarışa çevirdiniz oyunu. Bir iki item için insanlar birbirini kırar oldu. Birincisi olmuşsun Meran'ın eee ? Ne geldi şimdi ? Tamam herkes tebrik etti , kestiniz insanları... Dizdiniz üstünüzü... Şimdi ne olacak ? Meran'ın en iyisisin. Eee şimdi ? Bir şey mi kazandırdı sana bu ? Herif hile yaptı o birinci oldu. Ne olmuş ? Bırak o onun terbiyesizliği. Eskiden zevk alınarak oynanan bir oyundu İKV. Oysa şimdi insanlar iyice yarışa çevirdi. Gerçekten yazık sizlere...
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

yaLnizadam66 yazdı:Ben Emin, şu güne kadar büyücüyle defalarca vs atmış ve büyücünün en ince detayına kadar bilen birisiyim,yeri geldi yendim çok paralar kazandım yeri geldi yenildim.Fakat geçen haftaya kadar en iyisi olduğumu iddaa ediyordum taaki ZamanxD yle vs atana kadar.

Beni 5*4 ve 5*3 lük skorlarla mağlup etti ve dedimki gerçekten artık paslanıyoruz, ama bikaç şeyde gözümden kaçmıyor değildi,ikvde büyücüde hasar + direnç item de benim setlerim ikvde tek.fakat ben bu arkadaşa hiç wuramıyordum demekki onunkı benimkinden iyimiş dicem fakat benım direncim zaten sınırdaydı :) Arkadaşa 1370 buzla 500,1250 elektrıkle ise 900 vuruyordum ve bu nasıl ? Aynı anda arkadaş item değiştirmeden ben buz ıtemlerı gıyıp 500 wuruyordum sonra elektrıgı gıyıp 900 1000 arası , yani bu demekki aynı anda 2 dırencı 650 nin üstünde.

Sesimi çıkaramadım yarı yarıya direnç giyiniyor falan galiba diye düşündüm.Ondan sonra vs sıralarında 3 gündür düşünüyorum nasıl yaptı diye itemlerimi karıştıyıroum elekrık + buz dırencı aynı anda olacagı en yuksek sevıyeye getırıyorum yok yınede onun aldıgı hasarın 2 katını alıyorum en az.

Sonra vs sırasındaki bazı tutumları dikkatimi çekti paylaşayım:

Her el geldiğinde beni Er Meydanına sokuyordu.
Modda vs atmak istemiyordu.
Yanımızda şifacı olduğu halde kaldırmasın kendim gelicem diyordu.
Vs alanına gelirken sık sık oyundan çıkıp giriyordu .
Ve asıl olarak 2 kez geldiğinde üzerinde iksir etkisi vardı ve o ney dedıgımde can iksiri şimdi gider demiştiii :)

Şimdi delilleri , düşünceleri bi araya koydum.Bir arkadaşıma dert yanerken bana birşeyler söyledi ve denedim.HİLEYLE aynı anda dirençleri , hasarları , savunma , saldırı , kritik arttırabilirim.Ve bu ZamanxD adlı arkadaş bunu yapıyor.Çünki bu oyunun açığında yukarıda sırayla yazdıklarımın çoğu olması gerekiyor.Ve benim en büyük şahidim Allah'dır sonrasında HanedanxMc yani Erdem ve BeowulfxBoreass hasan dir. erdem ve hasan hatırlarsanız bu arkadaş geçmişte Kodadıxkapkaççıda erdemle vs atarken iksir hilesi yaptığını ispatlamıştık ama olayı orada kapatmıştık vs yi iptal etmiştik.
Artık eminim ZamanxD ;) Bak yalancının mumu yatsıya kadar yandı ;) Benden aldığın paralar hakkım olsun ;)
Vs atarsan beklerim 100 , 200 ,500 m ? Hileli , hilesiz sen seç ? Nasılsa artık şartlar eşit ;)

Not: AÇIK hakkında birkaç şey söyleyeyim,gerçekten ikv tarihinde bulunan en büyük açıktır.DESTEĞE mesaj atıldı inşallah ilgilenirler.

EMİN .
Neler oluyo.. okuyunca kanımız donuyo maşallah :|
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön