SoLuCaNa YaRdIm EdEnLeR Pm!!!
- endimiyon10
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
SoLuCaNa YaRdIm EdEnLeR Pm!!!
Solucana yardım edencek kişiler Cooperxkardelene pm atsın lütfen!!!! :ugeek:
- esasxlider
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Re: SoLuCaNa YaRdIm EdEnLeR Pm!!!
ben gelirim ama bana bir kaç kirit artırıcı lazım o zaman gelirim
bugun 3 gibi oyunda olaydin ederdik egerki arzsaydin
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
bak kardeşim
iki haftadır işe gitmediğim için atıldım. sevgilimden ayrıldım ona vakit ayıramadığım için. günde 2 saat uyuyup geriye kalan zamanda burdayım. nedenmi? çünkü seni takip ediyorum. neden böyle saçmasonik başlıklar açıyorsun? neden 'anan zaa xd'diyip forumun ağzına sıçıyorsun? ip adresinide aldım sonunda ordanda ev adresini aldım.
iki haftadır işe gitmediğim için atıldım. sevgilimden ayrıldım ona vakit ayıramadığım için. günde 2 saat uyuyup geriye kalan zamanda burdayım. nedenmi? çünkü seni takip ediyorum. neden böyle saçmasonik başlıklar açıyorsun? neden 'anan zaa xd'diyip forumun ağzına sıçıyorsun? ip adresinide aldım sonunda ordanda ev adresini aldım.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Bunu Mu demek İstediniz (bkz:Seyyar Bakkalcı Rüstem Amcanın Oğlu) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Fuzuli yazdı:bak kardeşim
- esasxlider
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
size hakaret edi haraket ettiysem her şey için özür dilerim 3 aydan beri grv olmuyo ondan dolyı yine özür dilerim