neden kimse vuramıyo

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: neden kimse vuramıyo

Mesaj gönderen streetart34 »

veym2 yazdı:5 dakka önce ejderküdreti adlı büyümde kp kasarken birisi bana vuramadığını söyledi bende şaka yaptını sandım ve arzların yanına gittim gerçektende kimse vuramıyodu ve ban yicemi söylediler benim yapmadığım bişeyden dolayı ban yermiyim
Bu hatayı kendi yararına kullanırsan 999 gün ban yersin. Bu hatanın farkına varınca oyundan çık ve diğer günün sabahında güncellemeye kadar girme.
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
Samet199020
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Samet199020 »

evet Bir karakterde benimde başıma gelmişti :D Ve karakter Ban yemişti Bilgin olsun diye söylüyorum hayır bekleme xD
Britneyspears
Mmonsterhunter

ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Kullanıcı avatarı
Jikolata1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Jikolata1 »

veym2 yazdı:5 dakka önce ejderküdreti adlı büyümde kp kasarken birisi bana vuramadığını söyledi bende şaka yaptını sandım ve arzların yanına gittim gerçektende kimse vuramıyodu ve ban yicemi söylediler benim yapmadığım bişeyden dolayı ban yermiyim
bende katılıyorum desteğe bildir onlar bi çaresini bulana kadarda kullanırdım ben olsam :D
SeSSiZ KaL..

Bir

İki

Üç

TıP...

Yeni klanım LoDoSTUR
Magdur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Magdur »

Jikolata sana olmustu zaten o bi kere ve hatırlıyorum yararına kullandın hepimiz etrafında cember yaptık dalmaya calısıyoz sen hepimizi teker teker kesmiştin.Hee bu arada sen ban yemişmiydin ikolata ???

“Genel Sohbet” sayfasına dön