azeri deyilməz azeriler İrandır. Biz azerbaycan türkleriyiz. iranlar düşmənlərimiz. kanımla qürur duyuram :geek:angelona yazdı:Azerimisin arkadaş sensonilahi yazdı:bunlarda oğrunun qabaqda gedənləri. necə oluyorda hələ utanmadan gəlib yaza bilirlər anlamadım
Güncelleme (Sistemkanalı 2 )
Re: Güncelleme (Sistemkanalı 2 )

- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
sonilahi yazdı:azeri deyilməz azeriler İrandır. Biz azerbaycan türkleriyiz. iranlar düşmənlərimiz. kanımla qürur duyuram :geek:angelona yazdı:Azerimisin arkadaş sensonilahi yazdı:bunlarda oğrunun qabaqda gedənləri. necə oluyorda hələ utanmadan gəlib yaza bilirlər anlamadım
Tamam kardeşim türkiye türkçesiyle yazıverde sende rahatla bizde...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
mən belə rahatım ammaangelona yazdı:sonilahi yazdı:azeri deyilməz azeriler İrandır. Biz azerbaycan türkleriyiz. iranlar düşmənlərimiz. kanımla qürur duyuram :geek:angelona yazdı:Azerimisin arkadaş sensonilahi yazdı:bunlarda oğrunun qabaqda gedənləri. necə oluyorda hələ utanmadan gəlib yaza bilirlər anlamadım

- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
allahım sana qelerem :lol:sonilahi yazdı:mən belə rahatım ammaangelona yazdı:sonilahi yazdı:azeri deyilməz azeriler İrandır. Biz azerbaycan türkleriyiz. iranlar düşmənlərimiz. kanımla qürur duyuram :geek:angelona yazdı:Azerimisin arkadaş sensonilahi yazdı:bunlarda oğrunun qabaqda gedənləri. necə oluyorda hələ utanmadan gəlib yaza bilirlər anlamadım
Ateş, kış meyvesidir....
- Samurayjack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
sen onu arıyıp azının payını verseydın güzel olurdu :twisted:KesUlan yazdı:Yine bir musa vakası sanırım insanlardan çaldıkların yetmiyor mu hayvan
İbrahimsavaşçı (46)
Arkadaşlar benim başıma bi hırsızlık olayı geldi charım çalındı ilk açtıgım konuyu nedense silmişler ikinci açtıgım konuyu insallah silmezler, ben sunu ogremek istiyorum bu kadar hırsızlıkla ilgili konu var neden benim konum siliniyor ben görüşümü ifade edemeyecekmiyim hakkımı arayamayacakmıyım neden engelleniyorum bilen varsa yazsın lütfen ?