knk seni kötülemek gibi olabilir ama kalfa zaten öyle kesiliyo .dLegendxdalgac yazdı:Sadece 2 büyücü ve sadece meteorit ile kalfayı kesin GETİRİN FOTOYU tek şifa 2 büyücü büyüler sadece meteorit dalcak beklerim fotoları![]()
Stuart Efendi KORK BİZDEN
- Rowxlegend
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Stuart Efendi KORK BİZDEN
RoWxLeqeNd / Rowxlegend
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Mu Be On
Bu savaşın bu emeğin ofansifi olarak konuşuyorum.
Bekara avrat boşamak kolay. Son düzlükte büyü gitti diye veya ne bilim tank düştü diye kenan dan bile çıkanlar.. Buraya boş boş yorum atanlar.. Öncelikle sizden istirhamım şu. Lütfen bana Fotoğraf getirin. Bende el öpeyim o zaman. Stuart denen yaratığın milyonlarca canı varken bir ofansifin onu kesmesi ne demek bilemezsiniz. İçtiğim iksirleri en son yetmeyip ejderhaları içmeye başladığımı ben bilirim.
Daha iyisini yapan varsa helal olsun ama daha stuart kesmeyen kalfa kesimine kadar yorumları uzatan arkadaşlar yaptığınız işleri koyarsanız bizde memnun oluruz.
Konuyu okumadan başlığa yorum atanlar bile çıkmış. Ne diyebilirim ki ; İKV sizide barındırıyor bizide
Bekara avrat boşamak kolay. Son düzlükte büyü gitti diye veya ne bilim tank düştü diye kenan dan bile çıkanlar.. Buraya boş boş yorum atanlar.. Öncelikle sizden istirhamım şu. Lütfen bana Fotoğraf getirin. Bende el öpeyim o zaman. Stuart denen yaratığın milyonlarca canı varken bir ofansifin onu kesmesi ne demek bilemezsiniz. İçtiğim iksirleri en son yetmeyip ejderhaları içmeye başladığımı ben bilirim.
Daha iyisini yapan varsa helal olsun ama daha stuart kesmeyen kalfa kesimine kadar yorumları uzatan arkadaşlar yaptığınız işleri koyarsanız bizde memnun oluruz.
Konuyu okumadan başlığa yorum atanlar bile çıkmış. Ne diyebilirim ki ; İKV sizide barındırıyor bizide
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Burası İKVEsTeRGoNxRss yazdı:Sen canını dişine tak bi reçeteye olacak iş deyil de neyse fazla yorum yapmim malum yazdıgım her yorum silinip konu kilitleniyor
Aşkyakar
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN
[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN
[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
5 Kişi kesmek yeni çıkan bir iş değil Meran Sunucusunda 4 kişi kesildi. Kanıt isteyenler olabilir ama o gruptan çıkan bendim ve öğrendiğim kadarıyla 4 kişi kesmeyi başarmışlar. Düşen itemler ise Şifacıya Mevlana Zırh, Büyücüye Sıfır Kelvin eldiven, Tanka Köşk Madalyonu, Ofansife Reçete.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
Konuyu okuyalım
marifet 5 kişi değil marifet Ofansif olarak benim kesmem
Milyonlarca canı var ofans olarak 7 8bin arası vuruyorum.. 10binler yüzbinler ve milyonlara ulaştım vura vura.. göz ardı etmeyelim
Sizleri anlamak bir meram 
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
Ofans kesimi istiyorum 4 kişi keserken zaten gaffara gden grup gibi düşün 2 büyü kesiyor. 3 büyü basit önemli oloan sadece ofans kesmesi