Sn. İKV Yöneticileri,
Ben ve benim gibi birçok arkadaş, defalarca Grup Bölgesi yapmasına rağmen şaheser düşürememektedir. Defalarca maden çektiği halde saf yada nadir materyal çekememektedir. Bu durum İKV dükkan açılmadan önce size defalarca şikayet olarak bildirildi. Forum geçmişini tararsanız bu konuda açılmış birçok konu göreceksinizdir. Bu şikayetlere ise siz sürekli şans işidir dediniz, denemekten vazgeçmeyin dediniz. Bir büyücüye aynı zırhtan 7. defa düşerken bazı arkadaşlarımızda ve bende de 600 dan fazla madalyamız olmasına rağmen hala bir tane bile yok. Demek ki bazı oyuncular daha şanslı.
Oyun datalarınız nasıl işler bilmiyorum. Ama sizin söylediklerinizden, oyunda şans faktörü bazı oyuncularda daha fazladır sonucu çıkmaktadır. Demek ki bizim gibi şansı fazla olmayan oyunculardan bazıları oyunda daha avantajlı konumdalar.
Güncelleme ile şans arttırıcılar geldi ve bizde tamam bu sefer düşecek dedik ve hem maden hem de Grup bölgeleri için şans arttırıcılar aldık. Sonuç yine aynı... Çünkü bizim şansımız zaten düşüktü aldığımız şans arttırıcılarla hala diğerlerinin şansına erişememiştik.
Sonuç itibari ile siz bir ürün pazarlıyor ve birşey vaat ediyorsunuz. Bende paramın karşılığının nasıl ödeneceğini bilmek istiyorum. Artık kafamızda sizin şans arttırıcılarınızın boş vaat ve alt temeli olmadığı fikri oluşmaya başlıyor ama biz hala pozitif düşünüp bu fikri kafamızdan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bir tüketici olarak, sizinde etik kurallara uyan bir satıcı olduğunuzu düşünerek bu şans arttırıcılar nasıl işler, oyunda saf madenler hangi esaslara dayanarak çıkar kısmının teknik açıklamasını yapmak zorunda olduğunuzu düşünüyorum.
İKV Dükkandan akçe hareketlerime baktığımda şimdiye kadar 265 TL lik akçe aldığım görülüyor. Ayrıca 30 TL kutu harcamam var, yani Dükkan açıldığından beri size yaptığım ödeme 245 TL dir. Bu da bir ürün için iyi bir ödemedir. Tüketici olarak paramın karşılığının bana nasıl ödeneceğini size soruyorum. Neden bu paralar karşılığı vaat edilen hiçbirşeyi alamadım. Neden şans arttırıcılara rağmen başkası 1 saat içinde bir sürü nadir maden çekerken ben hala çöp maden çekiyorum. Ya da neden hala basit bir maraton ayakkabı bile düşmedi...Unutmayın ki bu oyunu yol yöntem bilmeyen çocuklar değil yetişkinlerde oynuyor. Sizlerin dürüst satıcı olarak bu sorulara en kısa zamanda cevap vereceğinize inanıyorum ve eminim bu sorunun cevabını merak eden birçok oyuncu bulunmaktadır.
Olmayan şans nasıl arttırılır ?
Re: Olmayan şans nasıl arttırılır ?
Yazdıklarını büyük bir beğeni ile okudum ve sonuna kadar destekliyorum artık oyuncularında hakkının verilmesi lazım. Unutmayalım ki bu oyunu ayakta tutan biz oyuncular.Olric yazdı:Sn. İKV Yöneticileri,
Ben ve benim gibi birçok arkadaş, defalarca Grup Bölgesi yapmasına rağmen şaheser düşürememektedir. Defalarca maden çektiği halde saf yada nadir materyal çekememektedir. Bu durum İKV dükkan açılmadan önce size defalarca şikayet olarak bildirildi. Forum geçmişini tararsanız bu konuda açılmış birçok konu göreceksinizdir. Bu şikayetlere ise siz sürekli şans işidir dediniz, denemekten vazgeçmeyin dediniz. Bir büyücüye aynı zırhtan 7. defa düşerken bazı arkadaşlarımızda ve bende de 600 dan fazla madalyamız olmasına rağmen hala bir tane bile yok. Demek ki bazı oyuncular daha şanslı.
Oyun datalarınız nasıl işler bilmiyorum. Ama sizin söylediklerinizden, oyunda şans faktörü bazı oyuncularda daha fazladır sonucu çıkmaktadır. Demek ki bizim gibi şansı fazla olmayan oyunculardan bazıları oyunda daha avantajlı konumdalar.
Güncelleme ile şans arttırıcılar geldi ve bizde tamam bu sefer düşecek dedik ve hem maden hem de Grup bölgeleri için şans arttırıcılar aldık. Sonuç yine aynı... Çünkü bizim şansımız zaten düşüktü aldığımız şans arttırıcılarla hala diğerlerinin şansına erişememiştik.
Sonuç itibari ile siz bir ürün pazarlıyor ve birşey vaat ediyorsunuz. Bende paramın karşılığının nasıl ödeneceğini bilmek istiyorum. Artık kafamızda sizin şans arttırıcılarınızın boş vaat ve alt temeli olmadığı fikri oluşmaya başlıyor ama biz hala pozitif düşünüp bu fikri kafamızdan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bir tüketici olarak, sizinde etik kurallara uyan bir satıcı olduğunuzu düşünerek bu şans arttırıcılar nasıl işler, oyunda saf madenler hangi esaslara dayanarak çıkar kısmının teknik açıklamasını yapmak zorunda olduğunuzu düşünüyorum.
İKV Dükkandan akçe hareketlerime baktığımda şimdiye kadar 265 TL lik akçe aldığım görülüyor. Ayrıca 30 TL kutu harcamam var, yani Dükkan açıldığından beri size yaptığım ödeme 245 TL dir. Bu da bir ürün için iyi bir ödemedir. Tüketici olarak paramın karşılığının bana nasıl ödeneceğini size soruyorum. Neden bu paralar karşılığı vaat edilen hiçbirşeyi alamadım. Neden şans arttırıcılara rağmen başkası 1 saat içinde bir sürü nadir maden çekerken ben hala çöp maden çekiyorum. Ya da neden hala basit bir maraton ayakkabı bile düşmedi...Unutmayın ki bu oyunu yol yöntem bilmeyen çocuklar değil yetişkinlerde oynuyor. Sizlerin dürüst satıcı olarak bu sorulara en kısa zamanda cevap vereceğinize inanıyorum ve eminim bu sorunun cevabını merak eden birçok oyuncu bulunmaktadır.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Oyuncular çözüm arayışında.Yetkili yada yetkililer çözüm arıyor mu acaba? Yoksa hala bu düzenin doğru olduğu kanaatindeler mi ?YALNIZALPEREN yazdı:
Grup Bölgeleri Yeni Eşya Sistemi
Örnek olarak Junonu verelim(bütün şef yaratıklar için uygulanabilir)
Junon, her defasında gruptaki her oyuncuya özel bir materyal verir.(bu materyal transfer edilemez satılamaz)
30 tane(örneğin) Junon dan düşen materyalimize, gidip Demirci Rüstem'den Alternatör zırhımızı alalım.
20 taneye nec vs...
Sayılar değişebilir...
Migrat arttıcı alanlara ise, bu materyalden 2 tane düşer, artırıcının da gözle görülür bir etkisi olmuş olur ve dahq fazla oyuncu tercih edebilir.
(görüyoruz, bölge artırıcılar işe yaramıyor diye yazılan yazıları)
Bu şekilde herkese eşit davranılmış ve adalet sağlanmış olur.
Yazacak çok şey var da kime diyoruz...
viewtopic.php?f=46&t=77610
rəhbərliyində məqsədi bu onsuz da düşürtmeyip oyunda tutmaq milləti.

_Birincisi biz onların oyuncusu değil, müşterisiyiz.
_İkincisi Şans arttırmayan şans arttırıcılar satmak onlar için büyük bir gelir.
_Üçüncüsü forumdan beni uzaklaştırıcaklar xD
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Alayına Şifaaa!.....
GarGaMeL yazdı:_Birincisi biz onların oyuncusu değil, müşterisiyiz.
Muhtemelen benimki de kapatılacak
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
-olricOlric yazdı:GarGaMeL yazdı:_Birincisi biz onların oyuncusu değil, müşterisiyiz.
+buyrun efendımız
-bana neden zırh düşmüyor????
+hesaplarıma gore 12342354563434545. kesiminizde zırh düsüreceksizin efendimiz.
olay budur
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-olricDoktordoctor yazdı:-olricOlric yazdı:GarGaMeL yazdı:_Birincisi biz onların oyuncusu değil, müşterisiyiz.
+buyrun efendımız
olay budur
+buyrun efendimiz
-yağma arttırıcı alınca kaçıncı kesimde zırh düşecek.
+.........
+.........
+.........
+geçersiz işlem, sistem kendini kapatacaktır....cızzzzttt dızzztttttt .................................................
- ankarali796
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
oyundaki herkesin sansının eşit olmasını savunuyorum adam gelip her zırh cıkarken baskasına zırh cıkmama olayı olmucak bunun gibi adaletli olmalı
Olric yazdı:-olricDoktordoctor yazdı:-olricOlric yazdı:GarGaMeL yazdı:_Birincisi biz onların oyuncusu değil, müşterisiyiz.
+buyrun efendımız
olay budur
+buyrun efendimiz
-yağma arttırıcı alınca kaçıncı kesimde zırh düşecek.
+.........
+.........
+.........
+Pok düşer xD
yada bu .d
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Alayına Şifaaa!.....
Alayına Şifaaa!.....