Plus paketim var neden item düşmiyor diyenler için DİKKAT :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Plus paketim var neden item düşmiyor diyenler için DİKKAT :)

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Legendxdalgac yazdı:Dikkatli oyuncular, Dikkatsız yönetim ~~~~~~NEREYE KADAR ~~~~~~
Kullanıcı avatarı
Lucagox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lucagox »

Legendxdalgac yazdı:Dikkatli oyuncular, Dikkatsız yönetim ~~~~~~ÑEREYE KADAR ~~~~~~
Resim

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)

Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi

Kullanıcı avatarı
XxDiDaSxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxDiDaSxX »

Legendxdalgac yazdı:Dikkatli oyuncular, Dikkatsız yönetim ~~~~~~ÑEREYE KADAR ~~~~~~
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Oyunun haksızlıgı tartısma bile olamaz arkadaslar.

Emin olun gm veya tt lerle uzaktan yakından alakası olmayan 3 adamın teki junonu ilk kesişte diğeri 100. kesişte zırhını alabilir. Diğer 3. sü ise yüzlerce kestiği halde zırhını alamayabilir. Haksızlık değil şanssızlıktır bu.

Hani diyorlar ya madalya satılmasın madalyalarla zırh felan alınsın diye o zaman adamlar gününü gün edip madalya düşürüp üstünü dizer oyunu bırakır ne anlamı kaldı o zaman????

Oyunun stratejisi budur arkadaşlar emin olun ki bu strateji böyle gelişmeseydi bu kadar kişi bu oyunu oynamazdı.

İyi eğlenceler
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Arkadaşlar kimisi bu yoruma istediği gibi cevap verebilir, ben kendimi bildiğim sürece kimsenin yorumuna cevap yazacak değilim. Son zamanlarda farketdiyseniz hep şikayetçisiniz? Hanginiz " Çok sağ ol GM(Yönetici) " tarzı bir şey dedi. ((ne yazık ki) Bende demedim.) Farkında mısınız hep olumsuz eleştriler yapıyoruz. Yönetimi küçük düşürücü, hatta aşağılayıcı. Peki biri sizi aşağıladığında onun hâkkında ne düşünürsünüz, gücünüze gider sinirlenirsiniz; ama farkındaysanız Yönetici'ler cevap bile yazmıyor, belki de bu oyunun ilerleyemeyişinin sebebi bizlerizdir. Düzenli bir şekilde ve düzgün bir dille istersek olabilir? ( Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. ) Ama biz durmadan Aşağılar, durmadan kötülersek orada ne huzur olur ne de yenilik. Biraz empati kurun, aranızda hanginiz " ikv gibi oyun yapabilir. " demiyorum, " Süper Mario gibi oyun yapabilir? " . Bu işinde zorlukları var, hep laf yapıyorsunuz SüperCan iyi seçildi, Ya Allah AŞKINA O BİR ÇOCUK OYUNU +3 AİLELERİ TEŞFİK EDİYOR ZATEN. İKV'yi hanginiz babası tarafından " Oğlum şu oyunu oynasana, Kızım şu oyunu oynasana güzel oyun. " tarzı diyor veya bilgisayarınız açtığınızda bir an İKV gördünüz? Olayları yorumlarken 2 kere düşünün ve geniş kapsamlı düşünün, bu yüzden rica ediyorum. Eğer biraz saygınız varsa yorum yapmadan önce düşünün. Hepinize iyi forumlar. İyi Eğlenceler.

Sevgiler ve Saygılar.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Para hırsızlığı dediğiniz(Akçe) olayı, arkadaşlar bu oyunun arkasında 3-5 Kişi yok. Kos kocaman bir ekip ve çalışan var. Gönüllü çalışmıyorlar tâbi ki, onlarda para kazanıp evine ekmek götürüyor. Siz aldığınız 20-40TL Akçe ile belkide kaç aileye gidiyor o para, ama olumsuz olarak düşünmeyin, ve zorunu görmeden bilmeyin. WoW'u duymayan yoktur. Arkadaşlar o oyun ( Aylık 30 Lira ) OYUNA GİREBİLMEK İÇİN ÖDENEN PARA, İKV'de para harcamadan yaşayabilir, hatta çok sağlam bile olabilirsiniz; ama siz birilerini küçük duruma düşürüp yaptığı oyun hâkkında ileri-geri konuşursanız bu sizin cahilliğinizi gösterir. Ben hayatımda belki 3 belki 4 oyun denemişimdir. Emin olun ki aralarında en ucuzu İKV; Aslında ikv'yi kötü yapan yönetici'ler değil bizlerden kişiler. ( Hırsızlar, Küfürbazlar, Terbiyesizler, Ahlaksızlar, Seviyesizler vb.) bunları yönetici parayla seçip koymuyor ya, aramızdan çıkan insanlar bunlarda. Belki bu konuya yorum yapanların arasında bile olabilir! Bu yüzden artık eleştrilerinize dikkat ediniz; çünkü bir noktadan sonra artık benim bile içim acımaya başladı, (yönetim) ne yaparsa yapsın biz yetinmesini bilmiyoruz; eğer oyundan sıkıldığının düşünen varsa " Kimseye söyleme 1 ay ara versin, sonra isterse devam etsin. " emin olun oyunu özlersiniz; çünkü " Bir şeyin değeri; ancak yokluğunda bilinir. " İyi Oyunlar. İyi Eğlenceler.

Sevgiler ve Saygılar.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

səhv ola bilər səbəb dalğa keçirsiniz
:D
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Legendxdalgac yazdı:O zaman yazılan yazıları dikkatli okumuyorsun demektir ;) .Yazılmış olan renkli kısımda %50 daha fazla değil, %50 daha azla kazanma şansı veriyor yazmaktadır.
3. de anlayabilir sıkılmadan aynen devam :roll:
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Wizards yazdı:azla nın eksik yazım olduğunu anlamayıp f si eksik bir azlayı şansı %50 azaltır olarak yorumluyorsan sana katılmamak elde değil :cry:
bende katılıyorum ama gülmekten
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

DeathxShock yazdı:
Legendxdalgac yazdı:O zaman yazılan yazıları dikkatli okumuyorsun demektir ;) .Yazılmış olan renkli kısımda %50 daha fazla değil, %50 daha azla kazanma şansı veriyor yazmaktadır.
3. de anlayabilir sıkılmadan aynen devam :roll:
Wizards yazdı:azla nın eksik yazım olduğunu anlamayıp f si eksik bir azlayı şansı %50 azaltır olarak yorumluyorsan sana katılmamak elde değil :cry:
:roll:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön