[GM] ler içeri
[GM] ler içeri
düzgün bir üslup la sorun cevaplayalım dediniz soruyoruz neden böle bi hediye verdiniz ? eğer yarışmalar böle olacaksa o kadar reklam yaptınız çok süper şeyler olcakk gibi yazdınız ola ola hediye 20 iksirmi olcaktı neden iksir verdinizde başka bişey vermediniz :?:
#DirenİKV
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: [GM] ler içeri
Bize 1 m verdiler ölüm oyunu var perşembe günü buna katılacaksın diymi tabi rastgeleyle ama 100 de baya bir şansın var. girdin 50 kişinin arasındasın 1 kişiyi kesip oturucakmısın tabiki mecburen iksir içiceksn adamı kestin 10 gücün var diğeri saldırdı hop yerdesin mantıklı düşünün.nuriali68 yazdı:düzgün bir üslup la sorun cevaplayalım dediniz soruyoruz neden böle bi hediye verdiniz ? eğer yarışmalar böle olacaksa o kadar reklam yaptınız çok süper şeyler olcakk gibi yazdınız ola ola hediye 20 iksirmi olcaktı neden iksir verdinizde başka bişey vermediniz :?:
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Etkinlikler zevk için yapılıyor. Yücelen Ardenneller set mi bekliyordun sen?nuriali68 yazdı:düzgün bir üslup la sorun cevaplayalım dediniz soruyoruz neden böle bi hediye verdiniz ? eğer yarışmalar böle olacaksa o kadar reklam yaptınız çok süper şeyler olcakk gibi yazdınız ola ola hediye 20 iksirmi olcaktı neden iksir verdinizde başka bişey vermediniz :?:
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Teşkilat sunucusundaki sorun tam bir şans işiydi. Bir sorun oluştu oda tam etkinlik saatine denk geldi. Diğer sunucularda ve Teşkilatta etkinlik istenildiği gibi sonuçlandı.
Bu bir saklambaç oyunuydu ve bulan kişi sobee ledi ne bekliyordunuz ki ??
Hemen şaibeler yaratmaya ve polemik oluşturmaya başladığınızı görüyorum.
Verilen hediye iksirdi evet hemen ilk etkinlikte ne vermemizi bekliyordunuz ?? Full eşya takımımı ya da şahesermi ??
Yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın...
Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere
Teşkilat sunucusundaki sorun tam bir şans işiydi. Bir sorun oluştu oda tam etkinlik saatine denk geldi. Diğer sunucularda ve Teşkilatta etkinlik istenildiği gibi sonuçlandı.
Verilen hediye iksirdi evet hemen ilk etkinlikte ne vermemizi bekliyordunuz ?? Full eşya takımımı ya da şahesermi ??
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- nefretsiz92
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
şans işiydi teşkilat (= ben oyuna hala giremiorum daha girişte düşüorum (= , düşmekten ne ipucunu gördüm ne oyunun başladığını xD helal olsun size ya , kutluyorum sizi...İzlemeyede devam edicez merak etmeyin...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Şu an Teşkilatta bir çalışma var bir sürede kapalı kalacak maalesef. Sorun düzeltilmeye çalışılıyor.
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
hiç düşündemeden yazdım zamanınızı aldığım için özür dilerimzembekoğlu yazdı:Merhabalar;
#DirenİKV
:arrow: Katılıyorum daha ilk entkinlik bu !!zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Hem yöneticiler size Yücelen veya şaheser silah mı verilecek dedi!! sadece hediye verilecek denildi ve bu hediyelr paylaşılcak danildii
hemen herkesin hakkını yiyorsunuz ve saçmalıyorsunuz !!!
AYıpp yww
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Hoşgörünüz için teşekkürler.