Bu BiR HiLemi..! >>Mcumut<<

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Megaxreal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Bu BiR HiLemi..! >>Mcumut<<

Mesaj gönderen Megaxreal »

mukan282282 yazdı:
ikvoyuncusu2008 yazdı:
mukan282282 yazdı:
ikvoyuncusu2008 yazdı:Oyunda gerekli açıklamayı yapmama rağmen hala 100 arz geldi , hepsini kestik diyosun.Size en az 4 kere yazdım : "Çarı kapatıp oyuna girmeyi kesin yoksa cezanız sabahki güncellemeye kadar değil farklı şekillerde olucak " diye.Bu cümle ve fotoğrafları gerekli yerlere ileticem ...
neymis adam cıkıcakmıs ceza farklı olucakmıs o adam orda bizi keserken bir tane gm girmedi oyuna 2 saat kesdi adam milleti helal olsun bende olsam keserdim nie kesmesin adam oyunu oynamıcakmı sizin hatalarınız yüzünden 1 saat degil 2 saat degil 3 saat oldu hatayı duzelten yoq oyunda gm yoq kendi acıklarınızı baskalarına ban atarakmı kapatıcaksınız hayır bisey degil adamın ejderi falan var basit bir oyuncu da değil eğer bu adam banlanırsa ayıptır
2-3 Saat düzeltilmesi gereken bir sorun değil , güncelleme ile düzeltilen bir sorun olduğu için çara ban atılıp ertesi sabahki güncelleme beklenirdi normal prosedürde.Fakat benim haberim akşam 9-10 civarında oldu sanırım ve hemen kendisine gerekli uyarıyı yaptım.Kendisi hala birilerini kesmeye devam etti.Eğer bunu yaptısa sonuçlarına katlanmayıda kabul etti demektir.Ejderi var diyosun , adam belliki onu önemsemiyor ;) Gerekli yerlere gerekli foto ve içerik ile başvuru yaptım.Yakında cezasını alır ...
adamı uyardım diyorsun peki adamın bütün konuşma kanallarını kapatıp kapatmadığından eminmsin böyle bir şey olma ihtimalide var?
Kanalları kapatıp kapatmaması onun sorunumu sence? Hatayı kullanmaya devam ettiyse 999gün ban cezasını almayı göze almış demektir. Gerekli fotolar gönderildiyse şu an banlanmış bile olabilir .
Megaxreal

[(^)Ecel Getiren]

>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<

KARAELMAS

67

Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön