batuhannnn yazdı:1)Maden beklerken adamın çekip safı çekmesi 2)Klansız birinin maden çekmesi(Arzsa kesiyorum lodossa kestiriyorum) 3)Sevmediğim birine tekte yeni zırhlardan düşmesi 4)Klanda kestiğim birinin laf etmesi bölgeden ağlaması (Klan bu kesmekte var kesilmekte) ...
Batuhangs730
01 Eyl 2011 23:06
batuhannnn yazdı:1)Maden beklerken adamın çekip safı çekmesi 2)Klansız birinin maden çekmesi(Arzsa kesiyorum lodossa kestiriyorum) 3)Sevmediğim birine tekte yeni zırhlardan düşmesi 4)Klanda kestiğim birinin laf etmesi bölgeden ağlaması (Klan bu kesmekte var kesilmekte) ...
Batuhangs730
Batuhangs730
Çelişkiye düşüyosun Bide en nefret ettiklerimiz konusuna yazmışsın :idea:
görev yaparken dalmak 39 lwl zamanında ceza verdiriyordu. 49 da oyuncu sayısı fazlasından kaldırıldı
Kardeşim sen bana dedin mi dalma diye yada diyelim hadi sen suslusun adam dedimi bana özelden dalma diye onuda geçiyorum ordaki bi tane lodos bana dalıyo ve ayriyetten yemiyosa klandan çıkacaksın işte o kadar...
Klana girince karşı klandan gelicek saldırıları kabullenmiş sayılırsın ama görev yaparkende dalınması ayrı bir mesele. Tamam karizma alcak adamı kes, tanksa da kes ama göreve karşı ayıp. Dua ediyorumki kadim hidra yeraltında yoksa ondada çok daha büyük kargaşalar kavgalar çıkardı.