Goldsifa Charı Calındı!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: Goldsifa Charı Calındı!!

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Geçmiş olsun. İnşallah tekrar hesabını alabilirsin...

Serhat Bak Şimdi :
Titxdelikurt yazdı:Geçmiş olsun, en kısa zamanda geri alman dileğiyle...

Not : Hırsız ve arsızlara destek veren herkes benim gözümde hırsızdır.
Efeler loncası tılsım sunucusunun belli başlı hırsız loncası . Nerden biliyoruz ? Forum geçmişi ve şu konudaki mesajdan :
viewtopic.php?f=32&t=6614&start=20
kurtreis yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm Sancak sunucusu Halkı ben Tılsım Sunucusunda Kurt Loncaları genel başkanı ve A.K.A.B. Paktı kurucusu Kurtreiis Tılsımda oynayan varsa yada forum Tılsım Genel Sohbete baka varsa beni az çok tanır buraya yorum yazma gereksinimi duydum Efelerx locnası adında ki bu oluşum hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum bu adamlar geçmişlerini sizlerle paylaşmak istemişler bende bu konuda sizlere yardımcı olucağım :) Efeler Loncası Tılsım sunucusunda faaliyet gösterdiğinde loncalarının adı Dumanx loncasıydı bu loncanın gelir kaynağı her zaman hırsızlık oldu lonca olarak var oldukları sürece sürekli char item materyal çalarak emek hırsızlığı yapan ekip bunlardı bir çok insanın ahını bedduasını aldılar çaldıkları charlardan plusu olan charlarla Bölge kanalından önlerine gelene ana avrat küfür eden 1 iwi erkek ve bayan charlar açarak ahlaksızca insanları taciz eden ırz düşmanlarıda yine bu ekipti onca çirkeflikleri arasında sonunda birbirlerinide soydular ve Duman loncası dağıldı eski forumda ara butununa Dumanx loncası yada meyhaneci yazarsanız çok daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz bunlar hakkında bir süre önce tekrar Efelerx loncası olarak Tılsımda toparlanmak istedilersede biz Tılsım halkı olarak buna müsade etmedik etmeyeceğizde böyle emek hırsızı çirkef insanları biz Tılsımda barındırmayız size bir abi kardeş olarak tavsiyem bu insanarı aranızda barındırmayın ki huzurunuz olsun ...

İyi Forumlar ...

Sen lodos klan sohbetinden ne yazdın ?
Titxdelikurt yazdı:- " TİT loncası olarak Efeler loncasının her zaman yanındayız.... ""

EE serhat efendi nerde senın sözün ? Hırsızları kötüleceğine destek oluyorsun ? Bir kerede sözünde dur sözünün adamı ol serhat !
;)
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: MoonWalker

Mesaj gönderen aqrepuur »

serdar kardesim carın calınmış duydum cok gecmiş olsun bunu yapan şerefsizin inşallah yanına kalmayacakdır inşallah carlarını geriye alabilirsin.istediğin bişey olursa oyunda her türlü yardımındayım bir tek pm yeterli allaha emanetsin
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Goldsifa »

SIZIN GIBI DOSTLARIM OLDUGU SURECE 1000TANE CHARIM GITSE BANA KOYMAZ YAZDIKLARINIZ BANA YETER HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN INANINKI BU YAZILANLARI OKURKEN GOZLERIMDEKI YASI ZOR TUTUM HA CHARIM CALINDI DIYE DEGIL OKADAR MUKEMMEL SEYLER YAZMISSINIZKI INANINKI SANCAK SUNUCUSUNDA ILK GUNDEN ITIBAREN HIC BOSA ZAMAN KAYBETMEMISIM INANIN BENI COK DUYGULANDIRDINIZ GIDEN ITEM PARA OLSUN SORUN DEGIL SIZIN GIBI GERCEK DOSTLARIM OLDUGU SURECE BEN ASLA UZULMEM HEPINIZE CANIM FEDA ALLAH SIZDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN.SERHAT HOCAM SENLEDE ARAMIZDA COK KARISIK SEYLER OLDU AMA OLSUN BUNU BANA YAZMAN BILE INANKI BENDEKI YERINI DAHADA YUCELTTI SANADA AYRICA TESEKKUR EDERIM SIZLER OLDUGU SURECE BENDE HERZAMAN SIZINLE BERABERIM HEPINIZE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM SELAM VE DUA ILE..
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

ORHANBEY yazdı:Geçmiş olsun. İnşallah tekrar hesabını alabilirsin...

Serhat Bak Şimdi :
Titxdelikurt yazdı:Geçmiş olsun, en kısa zamanda geri alman dileğiyle...

Not : Hırsız ve arsızlara destek veren herkes benim gözümde hırsızdır.
Efeler loncası tılsım sunucusunun belli başlı hırsız loncası . Nerden biliyoruz ? Forum geçmişi ve şu konudaki mesajdan :
viewtopic.php?f=32&t=6614&start=20
kurtreis yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm Sancak sunucusu Halkı ben Tılsım Sunucusunda Kurt Loncaları genel başkanı ve A.K.A.B. Paktı kurucusu Kurtreiis Tılsımda oynayan varsa yada forum Tılsım Genel Sohbete baka varsa beni az çok tanır buraya yorum yazma gereksinimi duydum Efelerx locnası adında ki bu oluşum hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum bu adamlar geçmişlerini sizlerle paylaşmak istemişler bende bu konuda sizlere yardımcı olucağım :) Efeler Loncası Tılsım sunucusunda faaliyet gösterdiğinde loncalarının adı Dumanx loncasıydı bu loncanın gelir kaynağı her zaman hırsızlık oldu lonca olarak var oldukları sürece sürekli char item materyal çalarak emek hırsızlığı yapan ekip bunlardı bir çok insanın ahını bedduasını aldılar çaldıkları charlardan plusu olan charlarla Bölge kanalından önlerine gelene ana avrat küfür eden 1 iwi erkek ve bayan charlar açarak ahlaksızca insanları taciz eden ırz düşmanlarıda yine bu ekipti onca çirkeflikleri arasında sonunda birbirlerinide soydular ve Duman loncası dağıldı eski forumda ara butununa Dumanx loncası yada meyhaneci yazarsanız çok daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz bunlar hakkında bir süre önce tekrar Efelerx loncası olarak Tılsımda toparlanmak istedilersede biz Tılsım halkı olarak buna müsade etmedik etmeyeceğizde böyle emek hırsızı çirkef insanları biz Tılsımda barındırmayız size bir abi kardeş olarak tavsiyem bu insanarı aranızda barındırmayın ki huzurunuz olsun ...

İyi Forumlar ...

Sen lodos klan sohbetinden ne yazdın ?
Titxdelikurt yazdı:- " TİT loncası olarak Efeler loncasının her zaman yanındayız.... ""

EE serhat efendi nerde senın sözün ? Hırsızları kötüleceğine destek oluyorsun ? Bir kerede sözünde dur sözünün adamı ol serhat !
;)
Odunlukta balta buldum diye seviniyor ahmak :D Efeler ile ilgili yazdığım yazıların sadece bir satırını buraya yazacağına tüm yazımı kopyalayıp yapıştırsan emin ol herkes ne demek istediğimi çok iyi anlayacak ( Sen hariç )

Her zaman her yerde söylediğim şey ( Efeler ile ilgili ) Efeler loncasını tanımıyorum, ama ferro yu tanımışlar, arz klanındaki ( özellikle ahlak yoksunları na sözüm ) oyuncularla olan atışmaları, ve arzların içinde ki hırsızların efelere cephe alıp gerek bölgeden yapılan tartışmalar, gerekse klan savaşlarında apaçık ortadadır, ben efeler loncasından bir kişiyi dahi tanımıyorum, ama sizin gibi ahlak yoksunlarına karşı tutumları takdire şayandır.

Yukarıdaki alıntıda ki şahıs eğer gerçekten doğru söylüyorsa, hırsız kim olursa olsun affetmem, yanında da olmam.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
ali07
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ali07 »

Goldsifa yazdı:HE ARTIK MUTLU OLUN BIZIM CHARDA GITTI O CALAN KIMSE GOTUNE KINA YAKSIN ARTIK BENIDE DINDEN IMANDAN CIKARDI YETER ARTIK BEN DAHA HIC BIR SEKILDE BIR BOKA KARISMIYORUM BU CALAN KIMSE SIFREMI GERI VERSIN BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM NABARSA YAPSIN GERISINI AMA ZAMANI GELICEK BUNLARIN ACISI CIKACAK O CALAN KISI SANA DIYORUM ELBET OKUYACAKSIN...BEN SENI SADECE ALLAH'A HAVALE EDIYORUM.
Geçmiş olsun serdar . :evil: elbet çıkar o şeref yoksunu.. bulunur ve yerden yere çarpılır kardeşm..
Kullanıcı avatarı
tugralarrr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tugralarrr »

Serdarım bebemmm sen carı gerı al lafa soze gerek yok gereken neyse yaparık Allahın ıznıyle Sen bızım gozumuz canımızsın canınıda sıkma Yafffrummmm /öp
***TuğRaxGaRaoGlan***
Xx SaNcaK xX
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Goldsifa »

tugralarrr yazdı:Serdarım bebemmm sen carı gerı al lafa soze gerek yok gereken neyse yaparık Allahın ıznıyle Sen bızım gozumuz canımızsın canınıda sıkma Yafffrummmm /öp
Sıkmıyorum bebegım askım hayatım merak etme sen ben burdayım kıh kıh :D
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

gardaşım çok geçmiş olsun daha yeni duydum gardaşım umarım almıştırsın çarını geri kardeşim yoksa çok üzülürüm gidene değil verilen emeğine gardaşım ya bir oyunda bile hırsızlık yapacak kadar adi insanlar bile varmış demekki
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbswinq »

Geçmiş olsun serdar x( :twisted: inşallah o şeref yoksunu ortaya cıkar ..
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

Geçmiş olsun serdar :cry:
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI

“Genel Sohbet” sayfasına dön