BEN KİM MİYİM?
Ben, "Mademki ben kaanınız oldum, ordumuzun kargıları demirden bir orman, gökyüzü otağımız ve güneş tuğumuz olacaktır" diyen Oğuz Kaan'ın, Ben, ileride gün doğusuna, güneyde gün ortasına, batıda gün batısına, kuzeyde gece ortasına kadar olan halklara hükmetmiş Bilge Kaan'ın, Ben; Anadolu’yu yurtlandırmış Alp Arslan’ın, Ben; dünyaya çağ açan fethedilmişlerin en güzelinin Fatih’i Sultan Mehmed Han’ın, Ben; sabah savaşıp akşam boğazda çay içeceğini sanan yedi düvel ordularını, dize getiren Çanakkale Kahramanlarının, Ben; dünyayı kendine hayran bırakan “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün soyuyum. Ben Türk Milletiyim.
...
Ben; Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa’yı (sav) görmeden sevmiş, mesajını üç kıtaya şanıyla yaymış, var olduğu günden bu yana Tanrı dediği tek olan Allah’a tapmış Türk Milletiyim. Taşlara yazdığım son sözümdür “Orhun”… Tarih’e yazdığım son destandır “Çanakkale”… Dünyaya yazdığım son fermandır “Ya İstiklal Ya Ölüm!”... Kanla çizdiğim son sınırdır “Misak-ı Milli”... Ve dahi ilerde düşlediğimdir “Turan”… Tanrı Dağları’ndan Alpler’e bak da Selenge’m de var benim Tuna’m da. Bozkırdaki kurt yarenim, yüksekteki kartal göz olur bana. Şehidimin yükselttiği bayraklarım, dalgalanır rüzgârlarda. Kırk çeriyle saray basan Kür Şad’ım, Alp Er Tunga’yım, Dilşad’ım. Onbaşı Seyit’im, Karafatma’yım. Ve dahi kementle uçak düşüren Osman Batur’um ben Korkut Atam da var benim, Yesevi’m de, Mevlana’m da var, Pir Sultan Abdal’ım da, Hacı Bektaş-İ Veli’m de, Yunus’um da var benim. Ve öncesinde ve sonrasında daha nicelerin kardığı harcım var benim. Ben Türk Milletiyim. “Üstte Mavi Gök Çökene Altta Yağız Yer Delinene Kadar İlimi Töremi Kim Boza Bilir?” "NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!"
Ülkü Hilal KAÇAR
Ülkü Hilal Kaçar ''Ben kim miyim(!)''
- Melek25
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ülkü Hilal Kaçar ''Ben kim miyim(!)''
En İyi Çizerken Kırdığım Kalemler Anlatabilir Beni Sana..
- Melek25
- Salgın Koruyucusu
Re: Ülkü Hilal Kaçar ''Ben kim miyim(!)''
benim okurken tüylerim diken diken oldu ve bir kere daha gurur duydum soyumla... bu yüzden sizlerlede paylaşmak istedim... diğer çatığım konu gibi umarım buda bir takım art niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez... iyi forumlar...
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Melek25 yazdı:benim okurken tüylerim diken diken oldu ve bir kere daha gurur duydum soyumla... bu yüzden sizlerlede paylaşmak istedim... diğer çatığım konu gibi umarım buda bir takım art niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez... iyi forumlar...
- Eline SağlıK güzeL Bir paylaşıM. Okuyupda tüyleri diken diken olMayan varMı acaBa ?
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
İnanın yoktur , gerçekten emeğine sağlık Melek...Ayhilallll yazdı:Melek25 yazdı:benim okurken tüylerim diken diken oldu ve bir kere daha gurur duydum soyumla... bu yüzden sizlerlede paylaşmak istedim... diğer çatığım konu gibi umarım buda bir takım art niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez... iyi forumlar...
- Eline SağlıK güzeL Bir paylaşıM. Okuyupda tüyleri diken diken olMayan varMı acaBa ?
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Eline, Dilini, Emegine Saglik Kardesim. Cok Güzel bi paylasim. Benim tühlerim diken diken olmadi ama cok duygulandim o kadarda gururlandim bu Güzel paylasimi burda okuyarak.
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer üzerinde ölen varsa vatandır.
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer üzerinde ölen varsa vatandır.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
“Üstte Mavi Gök Çökene Altta Yağız Yer Delinene Kadar İlimi Töremi Kim Boza Bilir?”
"NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!"
Eline yüreğine güzel kalbine sağlık
Bu konularda bilinçli bayanları görmek beni sevindiriyor.
Atsızın izinden.!
"NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!"
Eline yüreğine güzel kalbine sağlık
Atsızın izinden.!

LEPRECHAUN
- Melek25
- Salgın Koruyucusu
sürekli olarak takip ettiğim bir gazetede görmüştüm bu yazıyı ve kesip saklamıştım
Selcan Taşçı isminde çok sevdiğim bir köşe yazarı koymuştu gazeteye ( Yeniçağ gazetesi) beğenmenize çok sevindim
iyi forumlar
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
Çok Güzel Soyumla Gurur Duydum..
Türk olmak;üç kıtadan dönüp,
-bir küçük yarımadada misafir muamelesi görmektir
Türk olmak;
- en zayıf gününde bile dünyaya meydan okumak,
- en dertli gününde bile her ufunetin bir şafakta biteceğini bilerek tevekkül göstermektir.
Türk olmak;üç kıtadan dönüp,
-bir küçük yarımadada misafir muamelesi görmektir
Türk olmak;
- en zayıf gününde bile dünyaya meydan okumak,
- en dertli gününde bile her ufunetin bir şafakta biteceğini bilerek tevekkül göstermektir.

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- Melek25
- Salgın Koruyucusu
Sizde güzel yazmışsınız..
teşekkürler yorum için 
- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: BOZOK
Gerçekten yüreğinize sağlık arkadaşlar böyle paylaşımlar görmek bir Türk olarak duygulandırıyor beni Ayhilal in de dediği gibi tüylerim diken diken oldu okurken
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc