Ülkü Hilal Kaçar ''Ben kim miyim(!)''

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Melek25
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Ülkü Hilal Kaçar ''Ben kim miyim(!)''

Mesaj gönderen Melek25 »

BEN KİM MİYİM?
Ben, "Mademki ben kaanınız oldum, ordumuzun kargıları demirden bir orman, gökyüzü otağımız ve güneş tuğumuz olacaktır" diyen Oğuz Kaan'ın, Ben, ileride gün doğusuna, güneyde gün ortasına, batıda gün batısına, kuzeyde gece ortasına kadar olan halklara hükmetmiş Bilge Kaan'ın, Ben; Anadolu’yu yurtlandırmış Alp Arslan’ın, Ben; dünyaya çağ açan fethedilmişlerin en güzelinin Fatih’i Sultan Mehmed Han’ın, Ben; sabah savaşıp akşam boğazda çay içeceğini sanan yedi düvel ordularını, dize getiren Çanakkale Kahramanlarının, Ben; dünyayı kendine hayran bırakan “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün soyuyum. Ben Türk Milletiyim.
...
Ben; Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa’yı (sav) görmeden sevmiş, mesajını üç kıtaya şanıyla yaymış, var olduğu günden bu yana Tanrı dediği tek olan Allah’a tapmış Türk Milletiyim. Taşlara yazdığım son sözümdür “Orhun”… Tarih’e yazdığım son destandır “Çanakkale”… Dünyaya yazdığım son fermandır “Ya İstiklal Ya Ölüm!”... Kanla çizdiğim son sınırdır “Misak-ı Milli”... Ve dahi ilerde düşlediğimdir “Turan”… Tanrı Dağları’ndan Alpler’e bak da Selenge’m de var benim Tuna’m da. Bozkırdaki kurt yarenim, yüksekteki kartal göz olur bana. Şehidimin yükselttiği bayraklarım, dalgalanır rüzgârlarda. Kırk çeriyle saray basan Kür Şad’ım, Alp Er Tunga’yım, Dilşad’ım. Onbaşı Seyit’im, Karafatma’yım. Ve dahi kementle uçak düşüren Osman Batur’um ben Korkut Atam da var benim, Yesevi’m de, Mevlana’m da var, Pir Sultan Abdal’ım da, Hacı Bektaş-İ Veli’m de, Yunus’um da var benim. Ve öncesinde ve sonrasında daha nicelerin kardığı harcım var benim. Ben Türk Milletiyim. “Üstte Mavi Gök Çökene Altta Yağız Yer Delinene Kadar İlimi Töremi Kim Boza Bilir?” "NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!"

Ülkü Hilal KAÇAR
    • Resim Resim Resim
        • Resim

En İyi Çizerken Kırdığım Kalemler Anlatabilir Beni Sana..
Kullanıcı avatarı
Melek25
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ülkü Hilal Kaçar ''Ben kim miyim(!)''

Mesaj gönderen Melek25 »

benim okurken tüylerim diken diken oldu ve bir kere daha gurur duydum soyumla... bu yüzden sizlerlede paylaşmak istedim... diğer çatığım konu gibi umarım buda bir takım art niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez... iyi forumlar...
    • Resim Resim Resim
        • Resim

Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

Melek25 yazdı:benim okurken tüylerim diken diken oldu ve bir kere daha gurur duydum soyumla... bu yüzden sizlerlede paylaşmak istedim... diğer çatığım konu gibi umarım buda bir takım art niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez... iyi forumlar...

• Eline SağlıK güzeL Bir paylaşıM. Okuyupda tüyleri diken diken olMayan varMı acaBa ?
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ayhilallll yazdı:
Melek25 yazdı:benim okurken tüylerim diken diken oldu ve bir kere daha gurur duydum soyumla... bu yüzden sizlerlede paylaşmak istedim... diğer çatığım konu gibi umarım buda bir takım art niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez... iyi forumlar...

• Eline SağlıK güzeL Bir paylaşıM. Okuyupda tüyleri diken diken olMayan varMı acaBa ?
İnanın yoktur , gerçekten emeğine sağlık Melek...
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Eline, Dilini, Emegine Saglik Kardesim. Cok Güzel bi paylasim. Benim tühlerim diken diken olmadi ama cok duygulandim o kadarda gururlandim bu Güzel paylasimi burda okuyarak.

Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer üzerinde ölen varsa vatandır.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

“Üstte Mavi Gök Çökene Altta Yağız Yer Delinene Kadar İlimi Töremi Kim Boza Bilir?”
"NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!"

Eline yüreğine güzel kalbine sağlık :) Bu konularda bilinçli bayanları görmek beni sevindiriyor.

Atsızın izinden.!
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Melek25
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Melek25 »

sürekli olarak takip ettiğim bir gazetede görmüştüm bu yazıyı ve kesip saklamıştım :) Selcan Taşçı isminde çok sevdiğim bir köşe yazarı koymuştu gazeteye ( Yeniçağ gazetesi) beğenmenize çok sevindim :) iyi forumlar :)
    • Resim Resim Resim
        • Resim

Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Çok Güzel Soyumla Gurur Duydum..

Türk olmak;üç kıtadan dönüp,
-bir küçük yarımadada misafir muamelesi görmektir

Türk olmak;
- en zayıf gününde bile dünyaya meydan okumak,
- en dertli gününde bile her ufunetin bir şafakta biteceğini bilerek tevekkül göstermektir.
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
Melek25
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Melek25 »

Sizde güzel yazmışsınız.. :) teşekkürler yorum için :)
    • Resim Resim Resim
        • Resim

Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: BOZOK

Mesaj gönderen barneykster »

Gerçekten yüreğinize sağlık arkadaşlar böyle paylaşımlar görmek bir Türk olarak duygulandırıyor beni Ayhilal in de dediği gibi tüylerim diken diken oldu okurken
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc

“Genel Sohbet” sayfasına dön