Merhaba arklar bildiginiz üzere mcumut adllı carıma su anda vurulamamakta ve hile vs denmektedir.bu oyun hatasıdır bu oyunun hilesi yoktur 1. 2.si OYUN HATASINI KOTUYE KULLANMAK BAN SEBEBİDİR sacmalık oldugunu dusunuyorum
GMlerin gelip pasa pasa oyun hatasını gelip duzeltmeleri gerekmektedir . oyun hatasını kotuye kulanmaktan ban yemek lafının sacma oldugnu dusunmekte ve böyle bir sey olursa oyunu bırakmayı ve bıraktırmayı dusnuyuorum hata gmlerin suc bizim mi bu nasıl iş ? ben oyunumu oynarım hata mata düzeltmesi gmlerin işi
Bırakın Bu İşleri
Bırakın Bu İşleri
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
- MTezcakar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bırakın Bu İşleri
Destek sistemine ss atmaktan başka yapabileceğin bişi yok. Destekten cevap geleseye kadarda charına girmemeni öneririm.
Cosmosunbüyüsü [Ejder Asa^]
STurhan [Ecel Getiren^]
STurhan [Ecel Getiren^]
Eğer ki böyle bir hata sonucu oyun yöneticilerine ulaşmak yerine gidip arz kesiyorsan paşa paşa banını da yersin. Yöneticiler söylüyor zaten böyle bir durumda bize haber verin diye. Daha birkaç hafta önce bildirim sonucu Nocomment geldi bizzat halletmeye çalıştı. Eğer bildirmeyip kullandıysan ban yemen çok normal ve hakettiğin bir şey. Yok ben bilmiyordum böyle olduğunu diyorsan o yöneticilerin bileceği bir şeydir.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- MTezcakar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Duyduğuma göre eminönü arz sancak basmışsın gerçekten biri ss koyarsa gidersin.
Cosmosunbüyüsü [Ejder Asa^]
STurhan [Ecel Getiren^]
STurhan [Ecel Getiren^]