Exraordinaray= tahir
ardaşlar yakında Ws TURNUVASI OLCAKTIR SADECE (ŞİFA )
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ardaşlar yakında Ws TURNUVASI OLCAKTIR SADECE (ŞİFA )
ÖNCELIK SELAMUN ALEYKUM DİYEREK BAŞLIYORUM ARDAŞLAR BEN BAKIYORUM OYUNA TAT VERMIYOR ARTIK ONUN BEN BİR WS TURNUVASI DÜZENLICAM YAKIN BİR ZAMAN DA BU TURNUVAYA SADECE ŞİFACILAR GİRE BİLCEK WE ARZ LAR ARASI OLCAKTIR ONUN İÇİN ŞİFASINA GÜVENEN VAR ER MEYDANI BUYRUN
ÖDÜL FILANYOK ARDAŞLAR ÇÜNKÜ BU ARZ LAR ARASI EN İYİ WS ŞİFASINI BELIRLEMK AMACI YAPIYORUM NEDENİ SORARSANIZ O DİYOR BENIM ŞİFAM İYİ ODİYORUM BENIM ŞİFAMİN ÜSTÜ İYİ BEN BU KARARI ALMIŞ BULUNUYORUM ONUN İÇİN KENDİNİ İYİ HAZIRLAYIN
Exraordinaray= tahir
Exraordinaray= tahir
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ardaşlar yakında Ws TURNUVASI OLCAKTIR SADECE (ŞİFA )
Yazım krallarına biraz dikkat etsen daha da güzel olacak kendini daha iyi anlatacaksın 
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Yazım krallarıIIxSaGoLeRaxII yazdı:Yazım krallarına biraz dikkat etsen daha da güzel olacak kendini daha iyi anlatacaksın
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
Yazının kralı işdetokyo2drift yazdı:Yazım krallarıIIxSaGoLeRaxII yazdı:Yazım krallarına biraz dikkat etsen daha da güzel olacak kendini daha iyi anlatacaksın
SaGolErA SuCuxReis=GöLgExReiS'dir bilginize
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
gerizekalı işte sanane lan milletin yazısındantokyo2drift yazdı:Yazım krallarıIIxSaGoLeRaxII yazdı:Yazım krallarına biraz dikkat etsen daha da güzel olacak kendini daha iyi anlatacaksın
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Türkçe çeviri yapabilicek varmı ? RoA'nın bile düzenlerken sıkıntı çektiiği turnuvayı / turnuvaları nasıl düzenlemeyi planlıyorsun bide onu açıklarmısın ?
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
evet biraz aceleci yazdım k.b ardaşlar çünkü işim vardı ve bir yere gitcektım onun için özür dillerım ayrıca powerxşifa msın nesın sen git işine bak akrdeş sen takılma buralara yasın küçük daha
ws turnuvası düznlememin sebebi şu herkes şifasını övüyor bende övüyorum tabi onun için böle bir karar aldım en yakın zaman bu turnuva başlıcaktır
HERKESE TŞK EDERIM
Exraordınaray=tahir
HERKESE TŞK EDERIM
Exraordınaray=tahir
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
[quote="Gazixonurburkel"]evet biraz aceleci yazdım k.b ardaşlar çünkü işim vardı ve bir yere gitcektım onun için özür dillerım ayrıca powerxşifa msın nesın sen git işine bak akrdeş sen takılma buralara yasın küçük daha
ws turnuvası düznlememin sebebi şu herkes şifasını övüyor bende övüyorum tabi onun için böle bir karar aldım en yakın zaman bu turnuva başlıcaktır
HERKESE TŞK EDERIM
Yaşım senden küçük olsada sözlerinle en azından zeka yaşını belli ediyorsun. 1994 doğumluyum senin gibi klavye artistlerinden veya yaşını büyük göstericek kadar sefil durumda olanlardanda değilim. Neysem oyum. Benim işim yok okullar açılmadı. Karşında 2 sbs ortalaması 465 olan birisi varki senin gibi enbesil değilimdir tahminimce. Ya olduğun gibi görün yada (yaşını büyük gösteriyorsunya) göründüğün gibi ol. Güzel Türkçemizide katletmeden kullanmaya çalış.
HERKESE TŞK EDERIM
Yaşım senden küçük olsada sözlerinle en azından zeka yaşını belli ediyorsun. 1994 doğumluyum senin gibi klavye artistlerinden veya yaşını büyük göstericek kadar sefil durumda olanlardanda değilim. Neysem oyum. Benim işim yok okullar açılmadı. Karşında 2 sbs ortalaması 465 olan birisi varki senin gibi enbesil değilimdir tahminimce. Ya olduğun gibi görün yada (yaşını büyük gösteriyorsunya) göründüğün gibi ol. Güzel Türkçemizide katletmeden kullanmaya çalış.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat