Kadim vs Gaffar bey
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim vs Gaffar bey
aynı görüşteyim gaffar yüksek hasarlı yetenekleri sayesinde kadimi zorlanmadan keser, hele semihayla birlikte olsunlar vay kadimin haline 
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
adam bıze göre zorlugundan bahsetmemıs kadımı kaçarak kesıosunuz yıosa vursunsize ?
şuraya gelelım kadım ve gaffar birbirine dalarsa sonuç olarak kadım 10 bin hasar verır artı 9 canda 60 snde bır deprem yapıyor ve kadımın 9 m canı var = 900 vuruşta kesebılır kadımı gaffar kadim gaffarı ıse yaklaşık 100 vuruşta keser depremıydı kukremesıydı
şuraya gelelım kadım ve gaffar birbirine dalarsa sonuç olarak kadım 10 bin hasar verır artı 9 canda 60 snde bır deprem yapıyor ve kadımın 9 m canı var = 900 vuruşta kesebılır kadımı gaffar kadim gaffarı ıse yaklaşık 100 vuruşta keser depremıydı kukremesıydı
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Gaffar (şu ana kadar) varolan en güçlü Boss'dur. Kadimi günde en az 3-5 defa kesiyorlar bizim sunucumuzda
Gaffar şüphesiz daha güçlü 
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
kadim hidra bence daha güçlüdür.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
Realist Olursak ' Kadim Hidra ' :twisted:
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
gaffarın yanında bide semiha var unutmayalım
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Tamam Gaffarı şu ana kadar kimse kesemedi ama unutulan birşey var gaffarı keserken yaındaki semiha ilede ilgilenmek gerekiyor kadimde bu sorun yok
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Kadimi kaçarak kesiyosunuz hatırlatırım npc kapışması olduğu için gaffar teknik kullanamaz bu nedenlede "Kadim" Gaffarı keser.
- amonyaktozu
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
tartıştığınız konuya bakın ne saçma
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
kadim alır 20 25 bin vuruyor kadim gaffar en fazla 10 bın
2 side deprem atıyor ona katılıyorum ama kadımın hp rejenerasyonu ve max hp sı fazla
gaffar 6 kişi kesilemedi çünkü semihayla bırlıkte kesmenız gerekıyor.
kadim 3 büyücü kesildi demiş bir arkadaşımız ,o guncellemeden onceydı şuan zıhın tutulması atıyor ve 5 kişilik bir grup gerek.
ayrıca gaffar beyı keserken oturamıyorsunuz kadımı keserken oturabılıyorsunuz bunuda goz onunde bulundurmalısınız.
ayrıca kadım hıdra sadece savaşcıların çözebildigi zihin tutulması skılı atıyor.gaffar bir büyücü.80 cana ındırdıkten sonra kadımı gaffar bey pert olacaktır.
2 side deprem atıyor ona katılıyorum ama kadımın hp rejenerasyonu ve max hp sı fazla
gaffar 6 kişi kesilemedi çünkü semihayla bırlıkte kesmenız gerekıyor.
kadim 3 büyücü kesildi demiş bir arkadaşımız ,o guncellemeden onceydı şuan zıhın tutulması atıyor ve 5 kişilik bir grup gerek.
ayrıca gaffar beyı keserken oturamıyorsunuz kadımı keserken oturabılıyorsunuz bunuda goz onunde bulundurmalısınız.
ayrıca kadım hıdra sadece savaşcıların çözebildigi zihin tutulması skılı atıyor.gaffar bir büyücü.80 cana ındırdıkten sonra kadımı gaffar bey pert olacaktır.