İKV [SON]13 - 14

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ziyaretci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İKV [SON]13 - 14

Mesaj gönderen ziyaretci »

kılıç sesleri ve naralar yükselmektedir. Teşkilatın askerleri ise teker teker ölmektedir..
şifacıların kaçması teşkilatın bitiğine işareetti..eminönüne çıkan şifalar kaçtıkalrı için öldürülüodu
Lodos klanıda fazla dayanamayıp phili nin eline esir düşmüştü... ışık hanımda bunun için elinden geleni
yapıp lodos klanını dize getirdi..
Arz klanı ise hava koşulları nedeniyle yer altında kötü dakikalar geçiriodu meran muhafızları
ve bombacılar tarafından darbe alan arzlar dyanamayıp onlarda teslim olmuştu..
dirençleri kırılmıştı.. iflis muhafızlarıyla birlikte babı aliden çıkıp savaşın içine girmişti
Teşkilat tek kalmıştı hiç kimse yoktu..meteor lodos sancağa hapsolmuş bi şekilde bekliolardı
saldırı bi süreliğine kesilmişti...
Ve iflis bi elçi gönderip kndi tarfına geçmleri için bi fırsat daha verdi
ama TSK kabul etmedi..çnkü aşalıyıcı buldular.. Teşkilat bayrakalrını yakmaya başldı İst Konseyi
askerleri..Sahaf necimininde yakınlarda bi yrlerde izlediği haberleri geldi.. Tsk özel bi ekiple
savaşıp arkadan sahaf necimiyi öldürme giib bi plan içerisindelerdi..
zaman geçtikce iflisin askerleri dahada artıyordu..philiteos iflis biri eminönünü dieri de yer altını
yöneteckti..

---
TSK e askerleri hücuma kalktı... iflis ise taktik anlayışına göre geri çekildi.. kurt mağrasına doğru
kararkürk ünde desteğyle iyice kamp alanına dönüştürdüler orayı. ve güçlerine güç kattılar.
TSK askerleri ise savaşı adaya doğru çekmeye kararlaştırmışlardı..yılanlrın orda bi kapı olduğu
yeni fark edilmişti.. ve İstanbul konseyinin toplandığı yerin kapısıydı..içeri doğru hızlı bi giriş
yaptılar meran şehrine uzanan bi yol daha keşfetmişlerdi..
şarapçı oturuodu içeride.. TSK kellesini uçurdu.. ve kapıdan dışarı çıktıklaırnda her tarfında
düşman kuwetler vardı.. teslim olmaktan başka bi çaresi yokken .. sacaşa devam emrini verdi
örsleri eskimişti.. büyücüler teker teker öldürüldü... savaşçılar ve 1-2 tane şifa buna dayanamıodu.
iflise de çok yaklaşılmıştı.. philetos iflis arasında eskiden liderlik çatışmasını philetos
tekrar gündeme getiridi ve tek bi hamlede ifilisi öldürler..
TSk ise sıRtına aldığı ağır bi darbeden dolayı yere yığılmıştı.artık dayanacak gücü kalmamıştı
TSKbom Wolfpack ldieri TSK Kevınnash i kenara aldı ve korumaya kalkışırken ağır darbelere maruz kaldı
ve orada öldü...mcgörkem adında bi gizli ajan ise Tsk ya yardım bahanesiyle yanına yaklaşmıştı.
bunu anlayan TSK ecel getireniyle dilim dilim doğradı görkemi...
philetos iflisi kesince iflisin askerleriyle philetos askerleri arasıdna çatışma çıktı
onlarda biriblreriylew savaştı..sahaf necmi sonra savaş alanına intikal etti ve savaşı durdur
du..
teşkilatta 50-60 kişi sağ kalmıştı..
Anlaşma yapılması için mısır çarşısında toplanılmıştı..
Philetos - necmi - TSK - Aziz&Zeydan - Işk hanım tarafından anlaşma yaılcaktı...
Aziz&Zeydan Müebbet ağılaştırılmış hapis cezasıyla TSK ise idam kararıyla yargılancaktı..
TSK ayyakkabısında bulunan hançeri çıkardı ve necmi nin ensesine sapladı.. ışık hanımda
TSK nın eline bi el ateş ederek hançeri düşürdü.. ve doğru asılmak için emiönü meydana çıakrıldı.
Philetos çıkışta ışık hanıma ve dier Konsey üyelerine suikast düzenletti.. ve birer biere öldürdü
işte o anda balıkçı idris kardeşi olan recep dayının intikamını almak için oradaydı .TSK yı
öldürmek için millet sıraya giiodu xD
Philetosun muhafızlarıyla önceden anlaşan idris. philetos u öldürttü.. Ve konseyin başına geçti.
TSK dar ağacına gidiodu...Aziz hapishaneye giderken intihar edip canına son vermişti..Zeydan ise
hapishanede zar turnuvasında zar tutuldu die isyan çıkarmıştı ve o da gardiyanalr tarafından öldürülmüştü..
Byatack VE soulof ile görüşmek istedi TSK ve bu isteği gereçkleşti..
ikisiyle paln yapmıştı...yteşilbüyüde gelmişti yanalrına..Ve dıaşrı çıktıalr..
dışarı çıkışlarında yeşilbüyü ve soulof kuRşuna dizildi.. byatack ise kaçmayı başarmıştı..
bombacılarla anlaşıp tüm eminönüyü bombalıycaklardı..
Byatack TSK yı kurtarrmak için yapıodu ama eroin bağımlısıydı.. handan hanımn kardeşi tarafından eroin
e alıştırılmıştı.. aşıorı dozda eroinden öldü..
bombacılar TSk darağacına çıktığıdna aktifleşmişti.. ve tüm eminönü bombardımana tutuldu..
dar ağacı yıkıldı .. ve TSK idrisin yanına düştü. bi bidon benzin buldu idris etrafa saçarken TSK
çiftesiyle bi vuruşta herkesi havaya uçurudu..bunun ardından yeni yönetimi eline geçiren Topaltarafından eminönünden sürüldü...çöllere giden
TSK susuzluğa , açlığa ve çölün sıcağına dayanamayıp öldüüü....

ikv [SON]14

Çöldeki Kitap

aradan 2 yıl geçmişti Arz klanı lideri Sertap hanım olmuştu Sertap hanımın Arzların İdolü
olarak Wolfpack Üyelerini Gösterioyodu.. vE Aziz - Zeydanın mezarını Arz kaleye taşımıştı.
TSk yı ise çölde bulma olasılığı olduğunu düşünüodu..
TSK yı bulamasada çölde ufak bi kitapçık bulundu..
kitabı TSK yazmıştı ..
İhanet ti kitabın adı...
O kitabı ARZ klanı Kütüphanesinin en güsel köşesine koydu..Sertap hanım onu okuduğunda
çok etkilenmişti..
kitabın ortalarında :

Yakın arkadaşım sevdiğime y4vşadı ve o günden bu güne kadar intikam yemini ettim..hiç kimsenin
gözünün yaşına bakamdan acı çektire çektrite öldürmeye and içtim.. bi gün teşkilatın lideri olup
herkesin gözünde saygı değer ama acımasız bi kişiliğe bürünecem yazıodu..
TSK :bu işlere girmek
bana yakışmasdı fakat yavaş yavaş alıştım ve durdurulmaz bi hal aldım..yakınmdakilerden hep
şüphe duydum ve canlarını yakmaktan haz duydum duyuyorum..içimdeki tek duygu nefret oldu
Şeytan kulağıma ne fısıldasdıysa yaptım..

ortalarının biras ilerisinde :D
40 küsür yıllık agah iktidarını yıkmak çok kolaydı.. loncaları fişekliyip üstüne salmak
ortalık karışıklığındna faydalanıp teşkilata girmek hahaha...
Recep dayı gibi birine o kadar işkence yapmakta öle ne kadar da saflar.....ardından askeri darbe gibi
yönetime el koymak ve 10 yıllık bi iktidarlık yaşamak ve kaos deselerde eminönü halkının
en huzurlu ve disiplinli olduğu dönemdi..

kitabın sonlarında :
Evet hayatın sonuna geldim.. pişman değilim.. eğer belki çok düşük bi ihtimal kurturulsam
başka bi kimlikle alayını yok edicem...kalan insanalrıda yok edicem.. Aziz Kardeşimi Zeydan kardeşimin
intikamını almak için elimden geleni yapıcam..TSKbom - soulofXkrnlk-byatack ve dierleri
dostlarım... hepsi öldüler ben sürünüorum...ama hedeflediğim herşeyi yaptım mutluyum üzülmüorum
şuan ki tek hedefim akbabalara yem olmamamk... ama başımın üzerinde dönüyorlar sanki öleceiğimi hissetiler

2 gündür sususzluk çekiorum . ve geçmişimden bazı insanalrın hayalini görüorum...a.. öldürdüğüm
.d... sevdiğim biri ikisi şuan benim bu halimi görselerdi eminim mutlu olurlardı.. fakat
2 side ölü...mürekkebim tükenmek üzere aynı nefesim gibi...
ikisindende intikam almak beni bu işlere itti..elbette şuanda benim için savaşacak birileri vardır
Wolfpack i kurdum yaşattım.. yaşıycak... efsane deil gerçek ..
şu dakikadan itibaren umutlarım hiç kalmadı...öldürdüğüm her insan gözümün önünde.......
ve beni çağırıolar.. sıra sende die... gülüyorum... çıldırmaktan daha öte bşy şuan yaşadığım
ve oyun bitti...

WOLFPACK TSK

TSK öldükten sonra

Lodos Klan Lideri : Şeref Bey
Arzın Çocukları Klan Lideri : Sertap Hanım
Teşkilat Lideri : Topal

eminönünde yaratıktan eser yok çok ufak tefek pislikler olsada anında temizleniyor.
bombacıları teşkilat himayesine altına almak TSK nın fikriydi ve bunu hayata geçirdiler..
Wolfpack in Şuanki üyeleri ise Çınar Altını mesken etmiş durumdalar..
Wolfpack in Resmi Sponsoru
www.birakeyfimikacirma.com
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: İKV [SON]13 - 14

Mesaj gönderen haydegidelum »

ne yazmıştım bi ara hea