Gelelim asıl konumuza.Belirteyim ki kimsenin yanında değilim kendi mevzunuz ama BURHAN.
Burda Ünal ve Kadir loncadan çıktı diye konu kirletiyorsun.Zamanxkötü nün lonca üyelerine karşı davranışlarını biliyormusun?
Ben alım konusunda sana başvurduğumda; '' Alım yok ama konu sen olunca değişir kardeşim '' demiştin.
Bunu bana derken Zaman kötü bana laf ederken kim yanımdaydı.Bir sorunda kim yardımcı oldu?
Şimdi Ünal ve Kadir'i tartıklama.Lonca içi sorunları hallet
Oyundan soğuduğum ve neredeyse "sıfır" takip ettiğim şu dönemde ortam ılıklaşmış.(Gereğinden fazla) Kadir-Koray ikilisinin aralarına kara kedi girmiş gördüğüm kadarıyla, üzücü. Ortada bilgin abi, ünal, kadir, burhan isimleri geçiyor. Hepsinin adına üzülüyorum hasımlık yapıyorlar birbirlerine ki sırf oyun adına. Belki oyun, sadece oyunlukla kalmayabilir ama yaptığınız yanlış arkadaşlar. Bir an önce eskisi gibi barışın, kaynaşın. Loncası farklı diye birbirinize diş bilemek? Sizlere yakışmaz. Koray kardeşime gelince lonca yapılanmasında tam destek, başarılar diliyorum. Derslerden kafasını kaldırmasın, bulaşmasın bunlara şimdi
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Oyundan soğuduğum ve neredeyse "sıfır" takip ettiğim şu dönemde ortam ılıklaşmış.(Gereğinden fazla) Kadir-Koray ikilisinin aralarına kara kedi girmiş gördüğüm kadarıyla, üzücü. Ortada bilgin abi, ünal, kadir, burhan isimleri geçiyor. Hepsinin adına üzülüyorum hasımlık yapıyorlar birbirlerine ki sırf oyun adına. Belki oyun, sadece oyunlukla kalmayabilir ama yaptığınız yanlış arkadaşlar. Bir an önce eskisi gibi barışın, kaynaşın. Loncası farklı diye birbirinize diş bilemek? Sizlere yakışmaz. Koray kardeşime gelince lonca yapılanmasında tam destek, başarılar diliyorum. Derslerden kafasını kaldırmasın, bulaşmasın bunlara şimdi
Tryagain yazdı:Oyundan soğuduğum ve neredeyse "sıfır" takip ettiğim şu dönemde ortam ılıklaşmış.(Gereğinden fazla) Kadir-Koray ikilisinin aralarına kara kedi girmiş gördüğüm kadarıyla, üzücü. Ortada bilgin abi, ünal, kadir, burhan isimleri geçiyor. Hepsinin adına üzülüyorum hasımlık yapıyorlar birbirlerine ki sırf oyun adına. Belki oyun, sadece oyunlukla kalmayabilir ama yaptığınız yanlış arkadaşlar. Bir an önce eskisi gibi barışın, kaynaşın. Loncası farklı diye birbirinize diş bilemek? Sizlere yakışmaz. Koray kardeşime gelince lonca yapılanmasında tam destek, başarılar diliyorum. Derslerden kafasını kaldırmasın, bulaşmasın bunlara şimdi
Canım Dostum Benim Kelimesi Kelimesine HakLısın . . Fakat Loncalar Farklı Diye Diş Bilemek Bizim İçimizde Yok Bunu Belirtmek İsterim. Bizim Meselemiz Dün Başka Atıp Bugun Başka Tutup , Dediğin Gibi Bir Oyun İçin Birilerinin Hasımlık Yapması ki HAK ETMEDİĞİMİZ TAKDİRDE ! Bizler Daha Doğrusu Böyle Önemli Bir Süreci Geçiren BEN Çok Etkilendim Bu Konuda. Benim Gerçek Dost Bildiklerim Şimdi 2 3 İtemin Pc Basında Zaman Geçirmenin Derdine Düşmüşken AsıL Dostum Olarak Kalanlar ise Senin Gibi Bana bu Konuşmaları Yaparak Beni Bu Duruma Düşüren Yüzsüzlere Karşı Daha Dirençli Hale Getiriyorlar ve Bunlara Karşı NasıL Davranmam Gerektiğini Söylüyorlar.. NasıL mı ? Gerek Forumdan Böyle Yazılar Yazarak Gerek Bana Özel Mesaj Göndererek Gerek ise Telefondan Bana Ulaşıp Saatlerce Vaktini Bana Ayırıp Destek Vermeye Çalışarak...
Bu Oyunda Varsam Daha HaLa İçinde Dostluk Ruhunu Taşıyan Arkadaşlarım Olduğu İçin Varım. ve Biliyorum ki Döndüğümde Her Sey Tam Rayına Oturmuş Kafam Rahat Bir SekiLde Yeni Projelerimle Gercekten Bu Oyunun Tadı Siz Dostlarımla Birlikte O Zaman Çıkacak Hepinize Teşekkür Ediyorum İyi ki Varsınız Şunu Unutmayın Ben İyi niyetim Suistimal Edilmediği Sürece Her Zaman Yanınızdayım !
Tekrardan Teşekkürler Dostum ! Şimdi Senin İsteğin Doğrultusunda '' Özel Tanımlı Fonksiyonlar '' ' a Giriş Yapacağım :lol:
İyi Akşamlar Herkese MeGaCaNLaRa SevgiLerr Öpüldünüzz <2,99 (indirimli kalp)
Canım Dostum Benim Kelimesi Kelimesine HakLısın . . Fakat Loncalar Farklı Diye Diş Bilemek Bizim İçimizde Yok Bunu Belirtmek İsterim. Bizim Meselemiz Dün Başka Atıp Bugun Başka Tutup , Dediğin Gibi Bir Oyun İçin Birilerinin Hasımlık Yapması ki HAK ETMEDİĞİMİZ TAKDİRDE ! Bizler Daha Doğrusu Böyle Önemli Bir Süreci Geçiren BEN Çok Etkilendim Bu Konuda. Benim Gerçek Dost Bildiklerim Şimdi 2 3 İtemin Pc Basında Zaman Geçirmenin Derdine Düşmüşken AsıL Dostum Olarak Kalanlar ise Senin Gibi Bana bu Konuşmaları Yaparak Beni Bu Duruma Düşüren Yüzsüzlere Karşı Daha Dirençli Hale Getiriyorlar ve Bunlara Karşı NasıL Davranmam Gerektiğini Söylüyorlar.. NasıL mı ? Gerek Forumdan Böyle Yazılar Yazarak Gerek Bana Özel Mesaj Göndererek Gerek ise Telefondan Bana Ulaşıp Saatlerce Vaktini Bana Ayırıp Destek Vermeye Çalışarak...
Bu Oyunda Varsam Daha HaLa İçinde Dostluk Ruhunu Taşıyan Arkadaşlarım Olduğu İçin Varım. ve Biliyorum ki Döndüğümde Her Sey Tam Rayına Oturmuş Kafam Rahat Bir SekiLde Yeni Projelerimle Gercekten Bu Oyunun Tadı Siz Dostlarımla Birlikte O Zaman Çıkacak Hepinize Teşekkür Ediyorum İyi ki Varsınız Şunu Unutmayın Ben İyi niyetim Suistimal Edilmediği Sürece Her Zaman Yanınızdayım !
Tekrardan Teşekkürler Dostum ! Şimdi Senin İsteğin Doğrultusunda '' Özel Tanımlı Fonksiyonlar '' ' a Giriş Yapacağım :lol:
İyi Akşamlar Herkese MeGaCaNLaRa SevgiLerr Öpüldünüzz <2,99 (indirimli kalp)
Merhaba...
Öz Ve Kısa Sadece Şu demek İsterim Ki HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR...
" ~ ♥ ~ "
- HaYat mı ? ¿ ?
UfaCık ßiR c0cuquN saLınCaqa ßiNeRkeN SöYLediqi söz qißidiR...
bi üstümdeki şahsın yazdığı yoruma kesinlikle katılırım. aha bunların alayı hikaye faso fiso. birbirlerine kardeşim çeker sonra arkadan düzer bunlar birbirlerini. ne insanlar var ya rabb.
Gereksiz Kişiler Loncadan ayrıLmıs buna Sevindim.
Timtürk Yeni Loncan hayırLı oLsn Kardesm.
Koray'ım Ne gerekiyorsa Destek Vermeye hazırım BiR Pm'in yeterLİ
Gereksiz Kişiler Loncadan ayrıLmıs buna Sevindim.
Hatırlıyormusun Koray BazıLarı 3 5 item Lafı yapıyoRdu. :|
Kimin Ne MaL oLduqu Kimin Kimin yanında KaLdıqı BeLLi oLdu.
MeGaxLonCasınDan ayrıLma Sebebim bazı gerekSiz KişiLer İdi. :!:
Bu Dk Dan SonRa EsKi Loncamız İçin eLimizden geLeni Yapmaya Hazırız.
Koray'ım Her türLü DesTek oLuruz biR pm'in yeterLi UrFa TeaM'DaN SeLaMLar..
:arrow: EsKi iSimLerimizLe=> ( MeGaxHeCToR , MeGaxSiMoN , MeGaxZaLiM , MeGaxLuPuS , MeGaxLaMBReT ) :!:
HeVeSxSiMoN yazdı:Gereksiz Kişiler Loncadan ayrıLmıs buna Sevindim.
Hatırlıyormusun Koray BazıLarı 3 5 item Lafı yapıyoRdu. :|
Kimin Ne MaL oLduqu Kimin Kimin yanında KaLdıqı BeLLi oLdu.
MeGaxLonCasınDan ayrıLma Sebebim bazı gerekSiz KişiLer İdi. :!:
Bu Dk Dan SonRa EsKi Loncamız İçin eLimizden geLeni Yapmaya Hazırız.
Koray'ım Her türLü DesTek oLuruz biR pm'in yeterLi UrFa TeaM'DaN SeLaMLar..
:arrow: EsKi iSimLerimizLe=> ( MeGaxHeCToR , MeGaxSiMoN , MeGaxZaLiM , MeGaxLuPuS , MeGaxLaMBReT ) :!:
Yusuf bey siz ne zamandan beri karakterli kişi dersi verir oldunuz ? Kardeşim dediği kişinin kız arkadaşına gizliden gizliye yan gözle bakan , ilk ayrılma hamlelerinde de devreye girip kızı ayartan kişimi karakterlide ben değilim ? Beni güldürmeyin nolur ..
Bazıları yüzünden loncadan çıktım demişsin .. Sen kimsinki loncadan çıkıcak karakterde olucaksın.RESMEN ATILDIN yaptığın o şahsiyetsiz hareketten sonra.Bundan sonra benim hakkımda yorum yaparkende dikkatli ol , rezil - rüsva olursun.Diğer yanında getireceğin kişilerde en zor gününde loncayı bıraıkıp giden adamlar , siz gelseniz ne olur , gelmeseniz ne olur şu vakitten sorna buraya ...
Birde Urfalıyım Urfalıyım diyipte Urfalıların adına leke sürme.Yazık senin gibi sanıcak herkes Urfalıları ...