karakter çalımı
karakter çalımı
karakterim çalındı desteğe ilettim 1 hafta oldu hala cevap alamıyorum... bu çokmu hızlı destek
- UnDeRWoRLDDD
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: karakter çalımı
Selam,
Sen desteke 2 gün önce mesaj attın daha, nasıl 1 hafta oluyor? Ayrıca destek'in o kadar çok işi vardır kı emın ol gelen mail lere zor yetişiyordurlar. Ayrıca benimde karakterim blok yedı cevap bekledım 3 gune acılacak dediler. En geç 1 hafta içinde cevap verırler sen kafanı yorma...
İyi forumlar...
Sen desteke 2 gün önce mesaj attın daha, nasıl 1 hafta oluyor? Ayrıca destek'in o kadar çok işi vardır kı emın ol gelen mail lere zor yetişiyordurlar. Ayrıca benimde karakterim blok yedı cevap bekledım 3 gune acılacak dediler. En geç 1 hafta içinde cevap verırler sen kafanı yorma...
İyi forumlar...
.
emre çok üzüldüm blok yemene, toplantıya diom bende nie kimse yok 
Violencexl(49)
Violence(49)
***GAME***OVER***
Violence(49)
***GAME***OVER***
19faruk19 yazdı:karakterim çalındı desteğe ilettim 1 hafta oldu hala cevap alamıyorum... bu çokmu hızlı destek
Yavru ist. değilmisin sen git sobeeye 100 lira at sihirli parmaklar calışsın
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
sihirli parmaklarChat yazdı:19faruk19 yazdı:karakterim çalındı desteğe ilettim 1 hafta oldu hala cevap alamıyorum... bu çokmu hızlı destek
Yavru ist. değilmisin sen git sobeeye 100 lira at sihirli parmaklar calışsın![]()
Violencexl(49)
Violence(49)
***GAME***OVER***
Violence(49)
***GAME***OVER***
http://www.inciswf.com/1298832300.swfChat yazdı:19faruk19 yazdı:karakterim çalındı desteğe ilettim 1 hafta oldu hala cevap alamıyorum... bu çokmu hızlı destek
Yavru ist. değilmisin sen git sobeeye 100 lira at sihirli parmaklar calışsın![]()

Jeova Sanctus Unus
- Darkhero
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Siz en iyisi karekterinizi çaldırmamak için mobil üyelik yapın sobee nin telefon üyeliği hiçbir ücreti yq çalınma ihtimali
%10 tabi telefonunuzu vermesseniz %0
%10 tabi telefonunuzu vermesseniz %0
Darkheroo-32-savaşcı
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
Merhaba,
Sizlere Sunucu Kanalları veya Hızlı Destek forumları üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Sizlere Sunucu Kanalları veya Hızlı Destek forumları üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]