Sende destek vermek için BURAYA TIKLA.
Anında Video ve Fotoğraf ( +DESTEK )
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Anında Video ve Fotoğraf ( +DESTEK )
Arkadaşlar oyun içinde kimi anlar oluyor, video çekmek istiyoruz ama zor olduğu için uğraşamıyoruz ve kimi anlar oluyor fotoğraf çekmek istediğimiz ve bilmeyenler oluyor çekemiyorlar. Bu olayların yaşanmaması ve daha güzel bir oyun olabilmesi için İKV'ye yeni bir sistem eklenerek: Nasıl Print Screen Yapınca, direk dosyaya kaydediliyor Fotoğraf, onun içinde F10(Fotoğraf) ve F11(Video) çekebilme tuşları olursa, hem herkes anı yakalar. Hemde çekmek istediği video için zahmete girmek zorunda kalmaz.
Biraz zor çalışma gibi duruyor; ama eğer HemFikir olup DESTEK yollarsak. Herkes için faydalı olacağına adım gibi eminim.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Re: Anında Video ve Fotoğraf ( +DESTEK )
Destek vermek isteyen arkadaşlar aşağıdaki ileleri kullanabilirler.
Şimdiden +DESTEK veren arkadaşlara ve vermek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim. İyi Forumlar ve İyi Eğlenceler.
Fotoğraf Çekme ve Video Çekme
+DESTEK
Oyun içerisinde kimi anlar oluyor, video çekmek istiyoruz; ama kullanımı zor olduğu için uğraşmıyoruz ve kimi anlar oluyor fotoğraf çekmek istiyoruz ama kimilerimizde bu tuşu bilmiyor. Bu olayların yaşanmaması ve ANI YAKALAMAK için F10(Fotoğraf Çekme) ve F11(Video Çekme) Tuşları olarak kullanılırsa hem herkes bu olaydan memnun olacaktır, herkes için hâyırlı olacağından adım gibi eminim. Bir çok kişi VİDEO çekebilme özelliği sayesinde belki arkadaşlarını çağıracak ve hep bir şeyler yapmak isteyecekler veya Fotoğraf Çekebilme özelliği sayesinde ise kısa dublaj PowerPoint sunamlar hazırlayabileceklerdir, emin olun bu bizim işimize yaradığı gibi sizinde işinize yarıyacağından eminim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Eminönü Bölgesi'ne " Tramvay "
+DESTEK
Eminönü Bölgesi'nde bulunan ve 5 yılı aşkın süredir boş duran " Tren Ray " larının üstüne artık bir " Tramvay " gerekiyor. Hem aktarımı sağlamak, hem de oyun içi bir süs olarak İstanbul'u anlatmasından dolayı güzel bir çalışma olabileceği düşüncesindeyim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.
Lonca Sistemi
+DESTEK
Oyun içerisinde bulunan ve yıllardır " /l + Boşluk " yapınca gelen lonca yazısı ve Lonca Sistemi duyurusu üzerinden 2 yıl geçti
Artık bu sürenin sonunda herkesin istediği güzel bir " Lonca Sistemi ". Bu sistem'in gelmesi belki de oyunun değişmesinde katkı da bile bulunabilir; çünkü 2 yıl önce söylenen bir duyuru'nun hâlen faaliyet'e geçirilmemesi çoğu kişiyi hâyâl kırıklığına uğrattı ve bende bu kişilere dâhilim; Eğer " Lonca Sistemi " gelmesi olayı öne alınırsa bir çok şeyin değişebileceği kanââtindeyim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Nadide ve Şaheser'lerin Satımı/Aktarımı
+DESTEK
Oyun içerisinde herkesin belli sıkıntısı bir karakterinde 5 tane bulunan bir şaheser/nadide, başka bir karakterinde hiç yok. Bu olayın giderilmesi için Şaheser ve Nadide türü eşyaların karakter'den karaktere aktarılması ve satılması söz konusu olabilir. Bu sayede herkes dilediği kadar nadide/şaheser olacağına istediği karakterinde istediği eşyalar ve şaheserler bulunacak, bu da oyun içerisindeki huzuru ve yeterliliğinde artmasına neden olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
+DESTEK
Oyun içerisinde kimi anlar oluyor, video çekmek istiyoruz; ama kullanımı zor olduğu için uğraşmıyoruz ve kimi anlar oluyor fotoğraf çekmek istiyoruz ama kimilerimizde bu tuşu bilmiyor. Bu olayların yaşanmaması ve ANI YAKALAMAK için F10(Fotoğraf Çekme) ve F11(Video Çekme) Tuşları olarak kullanılırsa hem herkes bu olaydan memnun olacaktır, herkes için hâyırlı olacağından adım gibi eminim. Bir çok kişi VİDEO çekebilme özelliği sayesinde belki arkadaşlarını çağıracak ve hep bir şeyler yapmak isteyecekler veya Fotoğraf Çekebilme özelliği sayesinde ise kısa dublaj PowerPoint sunamlar hazırlayabileceklerdir, emin olun bu bizim işimize yaradığı gibi sizinde işinize yarıyacağından eminim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Eminönü Bölgesi'ne " Tramvay "
+DESTEK
Eminönü Bölgesi'nde bulunan ve 5 yılı aşkın süredir boş duran " Tren Ray " larının üstüne artık bir " Tramvay " gerekiyor. Hem aktarımı sağlamak, hem de oyun içi bir süs olarak İstanbul'u anlatmasından dolayı güzel bir çalışma olabileceği düşüncesindeyim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.
Lonca Sistemi
+DESTEK
Oyun içerisinde bulunan ve yıllardır " /l + Boşluk " yapınca gelen lonca yazısı ve Lonca Sistemi duyurusu üzerinden 2 yıl geçti
Nadide ve Şaheser'lerin Satımı/Aktarımı
+DESTEK
Oyun içerisinde herkesin belli sıkıntısı bir karakterinde 5 tane bulunan bir şaheser/nadide, başka bir karakterinde hiç yok. Bu olayın giderilmesi için Şaheser ve Nadide türü eşyaların karakter'den karaktere aktarılması ve satılması söz konusu olabilir. Bu sayede herkes dilediği kadar nadide/şaheser olacağına istediği karakterinde istediği eşyalar ve şaheserler bulunacak, bu da oyun içerisindeki huzuru ve yeterliliğinde artmasına neden olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Şimdiden +DESTEK veren arkadaşlara ve vermek isteyen arkadaşlara teşekkür ederim. İyi Forumlar ve İyi Eğlenceler.
HERŞEY DAHA GÜZEL BİR İKV İÇİN...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Bu arada lonca sistemi mutlaka gelecek. Desteğe yollanan her lonca sistemini istiyorum içerikli mesaj destekteki diğer önemli mesajların incelenmesini zorlaştırır. Sistemin gelmesini hızlandırmaz. Adamların belirli bir planı var ve o plana göre geliştiriyorlar oyunu. Burada 50 kişi daha "lonca sistemini istiyorum" diye mesaj yollasa adamları hemen yarın getirecek halleri yok herhalde.
Ha lonca sistemi ile ilgili değişik öneriler yollanır ona bir şey diyemem.
Bu arada lonca sistemi mutlaka gelecek. Desteğe yollanan her lonca sistemini istiyorum içerikli mesaj destekteki diğer önemli mesajların incelenmesini zorlaştırır. Sistemin gelmesini hızlandırmaz. Adamların belirli bir planı var ve o plana göre geliştiriyorlar oyunu. Burada 50 kişi daha "lonca sistemini istiyorum" diye mesaj yollasa adamları hemen yarın getirecek halleri yok herhalde.
Ha lonca sistemi ile ilgili değişik öneriler yollanır ona bir şey diyemem.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Bu konuyu açan arkadaş sanırım Wolfteam oynamış ve orda olanı buraya istemiş
Sadece tuş olarak değiştirmiş. Wolfteam'da F8 Görüntü almak için kullanılan tuş ,F9 Video için kullanılan tuş.
Ama ben çektiğim videoları açmak isteyince nedense hata veriyor
:roll:
Ama ben çektiğim videoları açmak isteyince nedense hata veriyor
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Daha gerekli işler varken...
Tranvay Dava'sını 2. olarak ben açtım
Ya da 1. olarak 
ah güzel eski ikv'li günler...
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
Ben oyuna ilk başladığımda sormuştum Tramvay gelicek mi diyewsyegel yazdı:Tranvay Dava'sını 2. olarak ben açtımYa da 1. olarak
Bana bir arkadaşım söylemişti bunu, bende ondan öğrendim ama konuyu burada paylaşma gereksinimi neden duydun anlamadım.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bu konuyu açan arkadaş sanırım Wolfteam oynamış ve orda olanı buraya istemişSadece tuş olarak değiştirmiş. Wolfteam'da F8 Görüntü almak için kullanılan tuş ,F9 Video için kullanılan tuş.
Ama ben çektiğim videoları açmak isteyince nedense hata veriyor:roll:
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Ben burada kendi ve bir çok istediğim arkadaşın Öneri'lerini paylaştım. Hatta sizler kolay cevap vermeniz için " Açıklama " bile yazdım. İyi Oyunlar. İyi Eğlenceler. +DESTEKLER için sağolun 25 Kişi olduk ve artmaya devam ediyoruz. TAM GÜÇ , TAM DESTEK!lBlackDeathl yazdı:Daha gerekli işler varken...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Eline sğlık Lonca sistemi Tam destek
ve yakındada geleceğine inanıyorum sıra ikv de

LEPRECHAUN
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
Teşekkürler, Eğer herkes 1 kere girip Kopyala + Yapıştır yapar ve yollarsa ( 2 Dakika sürmez ) , belki de sizin sayenizde kullanılmaya başlanacak bir yenilik olur.LEPRECHAUN yazdı:Eline sğlık Lonca sistemi Tam destekve yakındada geleceğine inanıyorum sıra ikv de
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐