MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen SkyBlue »

Hırsızlık yapınca uyarı falan gelmiyor Hotmail'e veya Telefonuna. Bak benim charıma kaç gündür birileri giriyormuş. Benim gelen küfür şikayeti yüzünden haberim oldu. Bu kişi gidip Anka'da arkadaşlarımı dolandırsa Tılsım'da gelip sizi dolandırsa, dolandırılan kişi şikayet etse ben hapse gireceğim yani öyle mi Berke ?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

He Kişiye Vurmamak Gerekir Börteçinexatsız Karakteri !
Ama Karakterine Başkasının Girdiğini Daha Görmedim Ne Yazıkki .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

PARD10 yazdı:
Rescuer yazdı:Mağdur olan kişi şikayetçi olmadıktan sonra bu tarz cezalarda kişiye ceza verilmez.
Mağdur olan kişi hırsız yasin ?
Nocomment'in yazısında ne dedi ?
Bu hesap BİR ÇOK HESAP SOYMA İŞLEMİNDE ADI GEÇMİŞTİR.
Bir değil , Bir çok !.
Sizin charınıza başkaları giriyor , 5-6 kere hırsızlık yapıyor haberiniz olmuyor öylemi ?

O zaman ev soyan hırsızlar ben mağdurum diye gitsin ceza almasın , memleketim :)
Burda mağdur olan kişi Azrail. Onun eşyaları çalınmış. Savcılığa başvurması gereken de o. Onun başvurması sonucu olaylar araştırılır. 1-2 aya (en geç) kimin/kimlerin nerden nasıl yaptığı açıklığa kavuşur, çalınan eşyaları Azrail'e geri verilir ve eğer Azrail çalan kişilerden şikayetçi olursa mahkemesi yapılır cezası verilir, olmazsa Azrail eşyalarını alıp içi rahat evine döner.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

Rescuer yazdı:
PARD10 yazdı:
Rescuer yazdı:Mağdur olan kişi şikayetçi olmadıktan sonra bu tarz cezalarda kişiye ceza verilmez.
Mağdur olan kişi hırsız yasin ?
Nocomment'in yazısında ne dedi ?
Bu hesap BİR ÇOK HESAP SOYMA İŞLEMİNDE ADI GEÇMİŞTİR.
Bir değil , Bir çok !.
Sizin charınıza başkaları giriyor , 5-6 kere hırsızlık yapıyor haberiniz olmuyor öylemi ?

O zaman ev soyan hırsızlar ben mağdurum diye gitsin ceza almasın , memleketim :)
Burda mağdur olan kişi Azrail. Onun eşyaları çalınmış. Savcılığa başvurması gereken de o. Onun başvurması sonucu olaylar araştırılır. 1-2 aya (en geç) kimin/kimlerin nerden nasıl yaptığı açıklığa kavuşur, çalınan eşyaları Azrail'e geri verilir ve eğer Azrail çalan kişilerden şikayetçi olursa mahkemesi yapılır cezası verilir, olmazsa Azrail eşyalarını alıp içi rahat evine döner.

Öncelikle bazı yerleri düzeltiyim bu gündem değişmeyecek heralde..

Kenan abi yani "Azraill" forum hesabıyla açtığı konuda kanımca haklı ama tek taraf dinlenilipte karar verilmemeli,eğer bir virüs,keylogger v.b yememişse İhsan abi o çarın şifresini kendinden başka kimsenin bilmediğini hatırlıyorum.Ek olarak zaten Kenan abi destekten çalınan materyallerini aldı..

Umarım yakın zamanda bu olay netliğe kavuşur.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Bu desteğe sövmemek içten değil. 20 Mart 2011 günü hatırlarsanız full ecel malzemelerim çalınmıştı. İKV Desteğe mesaj attım. Kimlerle alışveriş yapmış onu açıklamasını istedim. Mümkünse madenlerim geri verilsin dedim. "Bizim öyle bir uygulamamız yok dediler" tamam deyip üstüne bir bardak soğuk su içtim. Bugün böyle bir olay geliyor. Anlayamıyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

SkyBlue yazdı:Bu desteğe sövmemek içten değil. 20 Mart 2011 günü hatırlarsanız full ecel malzemelerim çalınmıştı. İKV Desteğe mesaj attım. Kimlerle alışveriş yapmış onu açıklamasını istedim. Mümkünse madenlerim geri verilsin dedim. "Bizim öyle bir uygulamamız yok dediler" tamam deyip üstüne bir bardak soğuk su içtim. Bugün böyle bir olay geliyor. Anlayamıyorum.
Merhabalar

Yaptığım açıklamayı ve altını çizdiğim bölümü yeniden okuyun lütfen

Nocomment
11 Eyl 2011 00:44

Merhaba arkadaşlar
Sizde kuralları gayet net biliyorsunuz ; Şifre paylaşımı yasaktır, şifre paylaşıyorsanız hesabınızın yapacağı tüm legal ve illegal hareketlerden siz sorumlusunuz. Buna ek olarak, oyun içi alışverişlerde Sobee, taraf değildir, olmadı, olmayacaktır. Bu mevzuda adı geçen karakter ismi aynı zamanda REHBER takım üyesidir. Desteğede gelen bir şikayet olduğundan ve altını çizerek söylüyorum adı geçen oyuncu DESTEK biriminde olduğundan, konuyu araştırdık.

SCaRyx 11 Eyl 2011 01:25
Yarın ilk İşim Emniyet Teşkilatına Başvurmak İşin Aslı Astarını Öğrenmek Tanıdıgım Cok adam var İllaki birisi yardım edecektir Herşey Gönlünüzce olsun..Nihat Abi Telefonunuzu Acık tutunuz Aramalar Gelebilir.

Yetkili makamlar talep ettiğinde, elimizdeki hertürlü bilgi ve dökümanı paylaşmaya hazırız. Sadece bu konu için değil, Hesabı soyulan yada Çalınan tüm oyuncularımız için geçerlidir bu . Yasal yollardan resmi başvuru ile talep gelmesi halinde, gereken tüm bilgi ve dökümanları sunmaya hazırız. Bu işlemleri yapmadan önce ; Kullanıcının haklarını gözetir ve dava açma hakkının olduğunu biliriz , işte bu sebepten sudan havadan değil Kesin ve sağlam moderasyonlar yaparız..

Nezdinizde , tüm oyuncularımızın bilgi ve dikkatine

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Benim zamanında destek takımı yoktu. O zaman ne yapacağız araştırmanızı istiyorum. Savcılığa gitmemek için araştırın lütfen. Savcılığa gidince yine araştıracaksınız bir değişiklik olmayacak. Olacak tek şey "zaman kaybı"
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

Ben bir oyun için kimseyi gidip savcılığaymış bilmem nereyeymiş şikayet edecek değilim ben ihsanın çarlarına girip kendime ait olan herşeyi aldım...
Burda IP adresini araştıracak olan ben değilim İhsan'dır. Kendisini temize çıkartmak istiyorsa kendisi bulup önüme koyacak aksi taktirde benim gözümde İhsan hırsızdır.Ha birde şu var cafeden mi yaptı acaba o da meçhul yani IP getirsede fikrimin pek değişceğini sanmıyorum.
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Neyse arkadaşlar maden çalınanlar geri alınmış, suçu olan cezasını almış uzatmanın bir manası yok. İhsan abi de açıklama yapmak isterse gelir yapar ki yapmak isteyecektir, şuanda her ne olursa olsun suçlu konumunda kendisi var. Tekrardan geçmiş olsun.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Rescuer yazdı:Neyse arkadaşlar maden çalınanlar geri alınmış, suçu olan cezasını almış uzatmanın bir manası yok. İhsan abi de açıklama yapmak isterse gelir yapar ki yapmak isteyecektir, şuanda her ne olursa olsun suçlu konumunda kendisi var. Tekrardan geçmiş olsun.
Gelemez ki Adamın İnterneti Yok neyse Ben şimdi arıyorum ne yaptı Bugun emniyete gidicekti.

“Genel Sohbet” sayfasına dön