Net kafeden yaptıysa bile bu iş için atıyorum İstanbul'da oturuyorsa İzmit'e gitmez. Yakınlarındaki yada şehrindeki bir net kafeye gider. Net kafeden yapmışsa da (kim yapmışsa artık) belli olur.PARD10 yazdı:Savcılığa gidin diyorsunuzHiç ileri düşünmüyorsunuz .
Şuanda Azrailll isimli kullanıcı savcılığa giderse , IP Kimin üzerinden ise suç onun üzerindedir.
Şuan İhsan % 100 suçlu konumundadır . Bilişim suçlarından yaşı tuttuğu için , hapise girme ihtimali bile verdir .
IP kimin üzerinden bırakın bu ayaklarıAdamın Net cafe den yapmadığı ne malum ?
Daha hiç birşey bilmiyorsunuz
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Yasin haklıPARD10 yazdı:Savcılığa gidin diyorsunuzHiç ileri düşünmüyorsunuz .
Şuanda Azrailll isimli kullanıcı savcılığa giderse , IP Kimin üzerinden ise suç onun üzerindedir.
Şuan İhsan % 100 suçlu konumundadır . Bilişim suçlarından yaşı tuttuğu için , hapise girme ihtimali bile verdir .
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Kimin yaptığı belli olmaz , şuanda sadece net ve nette oturduğu bilgisayar belli olur .Rescuer yazdı:Net kafeden yaptıysa bile bu iş için atıyorum İstanbul'da oturuyorsa İzmit'e gitmez. Yakınlarındaki yada şehrindeki bir net kafeye gider. Net kafeden yapmışsa da (kim yapmışsa artık) belli olur.PARD10 yazdı:Savcılığa gidin diyorsunuzHiç ileri düşünmüyorsunuz .
Şuan azrailll savcılığa gitse ihsan hapise girer , girecektir . Doğrusuda bu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Siz Kesinlik İstiyorsunuz , Bu Olayların İçin Çok Bulundum.
Eski Oynadığım Oyunlarda Sürekli Hesaplar Çalınırdı.
Acımıyorsa Gidecek Yapacak , Yok Hapisti Şeydi .
Siz Siz Olun Bir Eylem Bir Olay Gerçekleştirecekseniz ' Baştan Sonuçlarına Katlanacak Şekilde Planlayın '
Eski Oynadığım Oyunlarda Sürekli Hesaplar Çalınırdı.
Acımıyorsa Gidecek Yapacak , Yok Hapisti Şeydi .
Siz Siz Olun Bir Eylem Bir Olay Gerçekleştirecekseniz ' Baştan Sonuçlarına Katlanacak Şekilde Planlayın '
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Aynı şey senin charının üzerinden yapılsa ne olurdu ? Sende forumda paşa paşa "Benim hapse girmem gerekir , gireceğimde doğrusu budur." diyebilir misin ?PARD10 yazdı:Kimin yaptığı belli olmaz , şuanda sadece net ve nette oturduğu bilgisayar belli olur .Rescuer yazdı:Net kafeden yaptıysa bile bu iş için atıyorum İstanbul'da oturuyorsa İzmit'e gitmez. Yakınlarındaki yada şehrindeki bir net kafeye gider. Net kafeden yapmışsa da (kim yapmışsa artık) belli olur.PARD10 yazdı:Savcılığa gidin diyorsunuzHiç ileri düşünmüyorsunuz .
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
PARD10 yazdı:Kimin yaptığı belli olmaz , şuanda sadece net ve nette oturduğu bilgisayar belli olur .Rescuer yazdı:Net kafeden yaptıysa bile bu iş için atıyorum İstanbul'da oturuyorsa İzmit'e gitmez. Yakınlarındaki yada şehrindeki bir net kafeye gider. Net kafeden yapmışsa da (kim yapmışsa artık) belli olur.PARD10 yazdı:Savcılığa gidin diyorsunuzHiç ileri düşünmüyorsunuz .
Bilemez Bulamazsın Diyorsun Fakat ; Türkiye'de Olmasada Teknoloji Çok Gelişti ,
Adam Akşam Yemeğinde Ne Yiyeceğini Bile Bilebilir
Bunlar Birde Sanal OrtamdaysaTamamıyla Her Şey Ellerindedir
Adam Akşam Yemeğinde Ne Yiyeceğini Bile Bilebilir
Bunlar Birde Sanal OrtamdaysaTamamıyla Her Şey Ellerindedir
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Mağdur olan kişi şikayetçi olmadıktan sonra bu tarz cezalarda kişiye ceza verilmez.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Mağdur olan kişi şikayetçi olmadıktan sonra bu tarz cezalarda kişiye ceza verilmez.
Onu Diyoruz Ya 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Mağdur olan kişi hırsız yasin ?Rescuer yazdı:Mağdur olan kişi şikayetçi olmadıktan sonra bu tarz cezalarda kişiye ceza verilmez.
Nocomment'in yazısında ne dedi ?
Bu hesap BİR ÇOK HESAP SOYMA İŞLEMİNDE ADI GEÇMİŞTİR.
Bir değil , Bir çok !.
Sizin charınıza başkaları giriyor , 5-6 kere hırsızlık yapıyor haberiniz olmuyor öylemi ?
O zaman ev soyan hırsızlar ben mağdurum diye gitsin ceza almasın , memleketim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Bu Olayda Mağdur Olan Kişi İhsan Değilki , Kenan 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra