"güzelim" falan ne ayaksınız olm siz :geek:BrooK yazdı:Konunuzu meşgul ediyorum.Lonca sakinlerinden özür dilerimops:
Ünal '' (1 yeni özel mesaj)'' ın var güzelim.![]()
Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Yalnızsavaşçı sen en iyilerine layık bir oyuncusun ve hakkında en iyisi neyse o olsun. Agahta oturup sıkılmadan görevini yapmaya çalışan tek rehber!
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Teşekkürler.korlic yazdı:kadirin megax bırakmasını aklım ermedi ama hayırlı olsun gene de
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Send to post.BrooK yazdı:Konunuzu meşgul ediyorum.Lonca sakinlerinden özür dilerimops:
Ünal '' (1 yeni özel mesaj)'' ın var güzelim.![]()
Ezik Abidin bize yok mu ?MONEY yazdı:Turan ve İbrahim Abilerime Başarılar Dilerim...
Hadi ÜzülmeCuRe yazdı:Ezik Abidin bize yok mu ?MONEY yazdı:Turan ve İbrahim Abilerime Başarılar Dilerim...![]()
![]()
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
DeathxShock yazdı:Yalnızsavaşçı sen en iyilerine layık bir oyuncusun ve hakkında en iyisi neyse o olsun. Agahta oturup sıkılmadan görevini yapmaya çalışan tek rehber!
İyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederimkorlic yazdı:kadirin megax bırakmasını aklım ermedi ama hayırlı olsun gene de
Keyifli forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Artttttistikvoyuncusu2008 yazdı:DeathxShock yazdı:Yalnızsavaşçı sen en iyilerine layık bir oyuncusun ve hakkında en iyisi neyse o olsun. Agahta oturup sıkılmadan görevini yapmaya çalışan tek rehber!İyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederimkorlic yazdı:kadirin megax bırakmasını aklım ermedi ama hayırlı olsun gene de.Dediğiniz gibi hayırlısı olur umarım ... MeGax'ten ayrılmam hakkında gerekenleri " ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··`` " konu başlığı altına yazdım bakabilirsiniz.
Keyifli forumlar.
- • MeGaxORGaNiK •
- İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ // 2010
BrooK yazdı:Artttttistikvoyuncusu2008 yazdı:DeathxShock yazdı:Yalnızsavaşçı sen en iyilerine layık bir oyuncusun ve hakkında en iyisi neyse o olsun. Agahta oturup sıkılmadan görevini yapmaya çalışan tek rehber!İyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederimkorlic yazdı:kadirin megax bırakmasını aklım ermedi ama hayırlı olsun gene de.Dediğiniz gibi hayırlısı olur umarım ... MeGax'ten ayrılmam hakkında gerekenleri " ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··`` " konu başlığı altına yazdım bakabilirsiniz.
Keyifli forumlar.![]()