Oyunda yaptığınız en büyük hatalar :D ?
- Charismatic
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Oyunda yaptığınız en büyük hatalar :D ?
Oyuna ilk başladığımda 5 lvlde klaan girmek savaşlara atılmak.39 lvllerde 3 akikği yanlışlıkla atmak.. 
Urban Philotheos ceketi 40m'den alıp,Çemberlitaş'ın gelmesiyle görevden verilen ceketin de aynısı olduğunu görüp,hüsrana uğramak.
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
60 Tungsten görevinde Tungstene oturup çekmiştim. Bir tane Şelit çıktı o sıralar ne olduğunu bilmiyordum bölgeden her türlü maden 1 binden alınır yazan adama satmıştım
PASLIBIÇAK - xCENTERx

aga zaten BİN e 1 BİN Diyenden Hayırmı Beklenır PpYusufATMACA yazdı:60 Tungsten görevinde Tungstene oturup çekmiştim. Bir tane Şelit çıktı o sıralar ne olduğunu bilmiyordum bölgeden her türlü maden 1 binden alınır yazan adama satmıştım![]()
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
Lighter yazdı:aga zaten BİN e 1 BİN Diyenden Hayırmı Beklenır PpYusufATMACA yazdı:60 Tungsten görevinde Tungstene oturup çekmiştim. Bir tane Şelit çıktı o sıralar ne olduğunu bilmiyordum bölgeden her türlü maden 1 binden alınır yazan adama satmıştım![]()
Zaten oradan şüphelenmeliydim
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Okuldan tanıdığım bir kız arkadaşı oyuna başlatmak ve şifremi vermek
hiç beklemediğim şekilde hesabımda başkasının karakterini gördüm sahibini buldum geri gönderdik 1 ay sonra blok yedim durumu düzeltemiyorum karakterini gönderdiğim kişide blok yedi kardeşimde blok yedi(burada bir çıkmaz var) :mrgreen:
Hesabınız engellendi yazısını gördükten sonra bir an kalp krizi geçiriyorum sandım ama bundan bir ders çıkarttım herkese güvenmemek gerekiyormuş(kulakların çınlasın buket yaktın beni nereden gösterdim sana şu oyunu :mrgreen: )
hiç beklemediğim şekilde hesabımda başkasının karakterini gördüm sahibini buldum geri gönderdik 1 ay sonra blok yedim durumu düzeltemiyorum karakterini gönderdiğim kişide blok yedi kardeşimde blok yedi(burada bir çıkmaz var) :mrgreen:
Hesabınız engellendi yazısını gördükten sonra bir an kalp krizi geçiriyorum sandım ama bundan bir ders çıkarttım herkese güvenmemek gerekiyormuş(kulakların çınlasın buket yaktın beni nereden gösterdim sana şu oyunu :mrgreen: )
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Yaptığım en büyük hata bu oyuna başlamak :roll:
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
bende 34 lv'i duruyor hâlaintikamatesi yazdı:39 lvl'de Tesla Dış zırhı atmak [Sunucuda Tekdi]
2006'da 29 Lv olmama rağmen, o Mavi şeyin ne olduğu ve yetenek'lerin nasıl kullanıldığı öğrenemedim ve 29a kadar sadece yumrukla daldım ha birde yatağanım vardı
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Eminönü
Bende bir çok arkadaş gibi toplama puanrlarını eşit dağıtmıştım
bir diğeri ise hidra pencesini kadim hidra pençeki sanarak 3 m gibi bir paraya almış olmam ve adamı kazıkladığımı sanmamdı
Şahüzzaman
Arizonaa
Cankurtaran
Arizonaa
Cankurtaran
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Daha ilk başlamıştım tüm eşyalarımı efsunsuz takardım efsunlular eskimesin diye o yüzden 1 cini 4 5 dakikada keserdim 
Bir adam gelmişti sana plus yükleyim abim İKV de çalışıyor dedi. Kullanıcı adı şifre istedi verdim çar gitti
Plus paket nedir bilmezdim herkese abi neden ben bölgeye yazamıyorum derdim onlarda plus paket var mı derlerde bilmediğimden var derdim. O zaman sende hata var derlerdi.Bilgisayar da hata var diye format attırmıştık
Daha çok vardır ama hatırlamıyorum.
Bir adam gelmişti sana plus yükleyim abim İKV de çalışıyor dedi. Kullanıcı adı şifre istedi verdim çar gitti
Plus paket nedir bilmezdim herkese abi neden ben bölgeye yazamıyorum derdim onlarda plus paket var mı derlerde bilmediğimden var derdim. O zaman sende hata var derlerdi.Bilgisayar da hata var diye format attırmıştık
Daha çok vardır ama hatırlamıyorum.