Börteçinexatsız'ın Gerçek Yüzü !
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Börteçinexatsız'ın Gerçek Yüzü !
Pırlanta gibi bir insanı karalıyorsun ya kenan senın allah belanı versın 
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
Hiçkimse görmek istemeyen kadar kör değildir diye boşuna dememişler ben kanıtımı koydum ortaya inanıp inanmamak size kalmış İhsanı hepinizden iyi tanırım hepinizden de çok severdim sen ancak bela oku ordan velet seniMertkinqx yazdı:Pırlanta gibi bir insanı karalıyorsun ya kenan senın allah belanı versın
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
Madem Allah Hak biliyorsun önce borcunu öde...Mertkinqx yazdı:Pırlanta gibi bir insanı karalıyorsun ya kenan senın allah belanı versın

Şimdi bunuda anlamamazlıktan gelirsin sen !

- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
oyuna geçAzrailll yazdı:Madem Allah Hak biliyorsun önce borcunu öde...Mertkinqx yazdı:Pırlanta gibi bir insanı karalıyorsun ya kenan senın allah belanı versın
Şimdi bunuda anlamamazlıktan gelirsin sen !
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ne kadar iyi niyetlisiniz siz .
Şuanda görmüş olduğunuz resim %100 suç resmidir.
İnsan oğlu bu melek değil şeytanda değil.
Hiçmi kötülük yapmıyacak bu adam . Çok fazla gözünüzde büyütmeyin.
Söyleyin bakalım bu işte nasıl bir hyata olabilir ?
Şuanda görmüş olduğunuz resim %100 suç resmidir.
İnsan oğlu bu melek değil şeytanda değil.
Hiçmi kötülük yapmıyacak bu adam . Çok fazla gözünüzde büyütmeyin.
Söyleyin bakalım bu işte nasıl bir hyata olabilir ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Bende Yasn ' e katılıorum ınsallah bu ısın gercek yuzu en yakın zamanda daha net bır sekılde ortaya cıkar , cunku IHSAN abı boyle bırsey yapacak bırı deılSCaRyx yazdı:Biraz Önce İhsan Kardeşime Ulaştım Bu konudan Daha yeni Haber Edindi İp Araştırcakmıs Evinde İnterneti Yokmuş..Birazdan Kenanla Görüşcek..Rescuer yazdı:İhsan abi öyle şey yapmaz. Mutlaka bir başkası onun karakteri üzerinden yapmıştır çünkü adı geçen karakterin sahibi pırlanta insan İhsan abi oyuna özel nedenlerle 1 aylığına ara vermişti ve hala oyuna dönmüş değil. Kesinlikle de hiç bir haram eşyada gözü olmayan bir insandır. Olaydan sorumlu kişiler için soruşturma başlattırman seni daha iyi bir sonuca götürecektir. Bakalım bahsi geçen tarihlerde karaktere hangi IP'den girilmiş. Ama İhsan abi kesinlikle böyle bir şey yapmaz, o yüzden Börteçinexatsız'ın gerçek yüzü diyerek boşuna böyle tertemiz bir insanı karalamaya gerek yok. Ayrıca büyük geçmiş olsun, dilerim suçlular cezasını bulur, kaybın en kısa sürede telafi edilir.

- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
IP diyip duruyorsunuz da ben bu işi cafeden yapıp yapmadığını nereden bilecem kardeşim ?IIemreII yazdı:Bende Yasn ' e katılıorum ınsallah bu ısın gercek yuzu en yakın zamanda daha net bır sekılde ortaya cıkar , cunku IHSAN abı boyle bırsey yapacak bırı deılSCaRyx yazdı:Biraz Önce İhsan Kardeşime Ulaştım Bu konudan Daha yeni Haber Edindi İp Araştırcakmıs Evinde İnterneti Yokmuş..Birazdan Kenanla Görüşcek..Rescuer yazdı:İhsan abi öyle şey yapmaz. Mutlaka bir başkası onun karakteri üzerinden yapmıştır çünkü adı geçen karakterin sahibi pırlanta insan İhsan abi oyuna özel nedenlerle 1 aylığına ara vermişti ve hala oyuna dönmüş değil. Kesinlikle de hiç bir haram eşyada gözü olmayan bir insandır. Olaydan sorumlu kişiler için soruşturma başlattırman seni daha iyi bir sonuca götürecektir. Bakalım bahsi geçen tarihlerde karaktere hangi IP'den girilmiş. Ama İhsan abi kesinlikle böyle bir şey yapmaz, o yüzden Börteçinexatsız'ın gerçek yüzü diyerek boşuna böyle tertemiz bir insanı karalamaya gerek yok. Ayrıca büyük geçmiş olsun, dilerim suçlular cezasını bulur, kaybın en kısa sürede telafi edilir.

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Kenan. Cafe Bilgileride Cıkar Nereye bağlı olduguda. Niğdede Yapıldıysa Zaten belli olur.
Öncelikle Daha Önceki Mesaj İçeriklerinde Olduğu Gibi ; Beklenilmeyen Bir Olay , Hele Hele İhsan Gibi Bir Kişiden . Direk Suçlayıp Yargılamakta Yanlış , İki Tarafta Kardeşimiz Dediğimiz İnsan .
İnşallah Sandığımız Gibi Olmaz , Neyse Olan Olduysa da Elden Gelen Bir Şey Olmaz .
Mertking Konusuna Gelince
5Milyon Para Borcun Var Onu Ödemiyorsun , Anca Bir İkaz İle Ödüyorsun . Birde Oyunda Onu Bunu Satın Alabileceğini İddia Ediyorsun . Bu İddia İle Bitmiyor Başka Durumlarda İddiaların Sürüyor .
Şu Kadar Diyeyim Senden Şimdiye Kadar Bir İcraat Görmedim , Bundan Sonrada Göreceğimi Sanmıyorum
İnşallah Sandığımız Gibi Olmaz , Neyse Olan Olduysa da Elden Gelen Bir Şey Olmaz .
Mertking Konusuna Gelince
Şu Kadar Diyeyim Senden Şimdiye Kadar Bir İcraat Görmedim , Bundan Sonrada Göreceğimi Sanmıyorum
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
Anladım eyvallah MehmetSCaRyx yazdı:Kenan. Cafe Bilgileride Cıkar Nereye bağlı olduguda. Niğdede Yapıldıysa Zaten belli olur.