Kadim vs Gaffar bey
Re: Kadim vs Gaffar bey
Kadim 3 kişi kesildi
Gaffar 6 kişi kesilmedi
Demiş bir arkadaşımız .
Şuanda Gaffarın kesilmediği düşüncesini nerden çıkarttınız ?
Eminim bir kaç grup kesti ve söylemek istemiyorlar.
Çünkü konu açarlarsa onlara gelcek soruları düşünün bi .
+ Olarak şunu ekliyeyim . Kadim ilk çıktığında 10 grup gidip kesemiyorduk
Gaffar ise yeni çıkmış olup , gösterilen en büyük kanıt olarak 3 cana getirildi . 1 GRUP İLE
Bence birdaha düşünün
Gaffar 6 kişi kesilmedi
Demiş bir arkadaşımız .
Gaffar ise yeni çıkmış olup , gösterilen en büyük kanıt olarak 3 cana getirildi . 1 GRUP İLE
Bence birdaha düşünün
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Rescuer yazdı:Gaffar Bey Kadim Hidra'dan kolay elbette! Sadece henüz taktiği oturmadı, oyun hikayesini okuyan, bilen anlar bu ikisi arasındaki farkı. Koskoca efsanevi mitolojik yaratık "Hydra"dan bahsediyoruz. Bir zamanlar Kadim Hidra da 5 grup-6 grupla kesilemiyordu hatırlatırım.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Şuan durum böyle. Gaffar'ı 6 kişi 3 cana getirebildi. Daha kesilmedi. (En azından normal oyuncular tarafından) Gaffar Bey diyorum hala. Gaffar kesildi ama Ar-Ge ekibi tarafından.PARD10 yazdı:Kadim 3 kişi kesildi
Gaffar 6 kişi kesilmedi
Demiş bir arkadaşımız .
Bence birdaha düşünün
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar kadimle gaffarı kıyas etmek bile saçma.
Dediğim gibi gaffar = kadim-junon-kenan karışımı bişey ve her türlü yeteneği kullanıyor ve arge ekibi dışında kesilmiş değil..
Kadim ise sadece kükrüyor tanka kafa yönlediriyor ve deprem yapıyor fakat bunları atlatmak kolay.
Ve şu an için kadim 40 dk gibi bir sürede rahatça 3 büyücü 1 tank 1 şifacı olarak kesiliyor.
viewtopic.php?f=26&t=74127&hilit=kadim+pert
Dediğim gibi gaffar = kadim-junon-kenan karışımı bişey ve her türlü yeteneği kullanıyor ve arge ekibi dışında kesilmiş değil..
Kadim ise sadece kükrüyor tanka kafa yönlediriyor ve deprem yapıyor fakat bunları atlatmak kolay.
Ve şu an için kadim 40 dk gibi bir sürede rahatça 3 büyücü 1 tank 1 şifacı olarak kesiliyor.
viewtopic.php?f=26&t=74127&hilit=kadim+pert
- Matara
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
beyler düz mantık olmayın lütfen 3 büyücü kaçmayarak mı kesti kadimi? Tabi ki hayır menzil atıp koştura koştura kesti ; halbuki böyle bir vs söz konusu olsa gaffar kadimi kaçarak mı kesecek? Biliyorsunuz ki kadim yakaladığını mucuk yapıyo ayrıca deprem diye bişey var
TheAnswer 3

- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Burda konu deişti. Şimdi konuşulan kadimle gaffarın vs si degilMatara yazdı:beyler düz mantık olmayın lütfen 3 büyücü kaçmayarak mı kesti kadimi? Tabi ki hayır menzil atıp koştura koştura kesti ; halbuki böyle bir vs söz konusu olsa gaffar kadimi kaçarak mı kesecek? Biliyorsunuz ki kadim yakaladığını mucuk yapıyo ayrıca deprem diye bişey var
Ve bundan once yazdıgım en son yorumu oku kardeşim ve kadimi gözünde bu kadar büyütme
- Matara
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lie The World
Kadimi büyütmyorm da kafimde koşturularak kesildiği bir gerçek hangisi ddha gçlüdür bilwmem fakzt vs olsa hee trlü kdmIIxSaGoLeRaxII yazdı:Burda konu deişti. Şimdi konuşulan kadimle gaffarın vs si degilMatara yazdı:beyler düz mantık olmayın lütfen 3 büyücü kaçmayarak mı kesti kadimi? Tabi ki hayır menzil atıp koştura koştura kesti ; halbuki böyle bir vs söz konusu olsa gaffar kadimi kaçarak mı kesecek? Biliyorsunuz ki kadim yakaladığını mucuk yapıyo ayrıca deprem diye bişey varHangisi daha güçlü meselesi.
Ve bundan once yazdıgım en son yorumu oku kardeşim ve kadimi gözünde bu kadar büyütme
TheAnswer 3

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Kadim ilk geldiği zaman belki 10 grup haftalarca taktik denedi taktik bulununca da kesmeyen kalmadı tabi
Gaffar da herkese açık alanda olsaydı birkaç günde bulunurdu taktiği ama kadimle gaffarın enerjileri eşit olursa kadim gaffarın yanından bile geçemez 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Kocaoğlan(Düşünen) 2side yığar bi kanatma atarSkyBlue yazdı:Haklısın. Ama Kadim'i "3 büyücü" kesti Gaffar'ı 6 kişi kesemediW0IkaN yazdı:gaffara 6 kişi gidiliyo
kadime 15-20 kişi bunuda göz önünde bulundurun![]()
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐