GAFFAR'DA yetişmeyen büyü bozmalar konusunda.. !!
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
GAFFAR'DA yetişmeyen büyü bozmalar konusunda.. !!
Forumda gaffar ile açılan konulara bir göz attım ve farkketiğim temel hususlardan birisi büyü bozma süresinin yeterli olmamasıydı bu konuda söylemek istediğim birşey var eğer kutub yeteneğine 5 puan verirseniz 40 sn içersinde kutub gerektiren her türlü etkieye yetişebilirsiniz tek şart diğer büyücünün kutub yetenek puanın 15 olması kısacı kutubdan kesmiş olduğumuz 10 puanı büyü bozmaya vererek+5 yetenk puanıyla zorlanmadan büyü bozmayı 15 yapabilriz Ve tahminimce Gaffara kadar gidp 10 canda 3 canda 6 canda yatan grubtaki arkadaşlarımız denerlerse olumlu bir sonuç alırlar..İyi forumLar...
Karaköy
Ultron
Megatron
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: GAFFAR'DA yetişmeyen büyü bozmalar konusunda.. !!
Neden kutuptan kısıyor ki zihin varken ?melihbey yazdı:Forumda gaffar ile açılan konulara bir göz attım ve farkketiğim temel hususlardan birisi büyü bozma süresinin yeterli olmamasıydı bu konuda söylemek istediğim birşey var eğer kutub yeteneğine 5 puan verirseniz 40 sn içersinde kutub gerektiren her türlü etkieye yetişebilirsiniz tek şart diğer büyücünün kutub yetenek puanın 15 olması kısacı kutubdan kesmiş olduğumuz 10 puanı büyü bozmaya vererek+5 yetenk puanıyla zorlanmadan büyü bozmayı 15 yapabilriz Ve tahminimce Gaffara kadar gidp 10 canda 3 canda 6 canda yatan grubtaki arkadaşlarımız denerlerse olumlu bir sonuç alırlar..İyi forumLar...![]()
![]()
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Madem öyle Büyücülerden biri 15 meteorit 15 buz 15 meteorit bilgisi 15 buz bilgisi 15 kutub 15 kırmaRebornthebest yazdı:Neden kutuptan kısıyor ki zihin varken ?melihbey yazdı:Forumda gaffar ile açılan konulara bir göz attım ve farkketiğim temel hususlardan birisi büyü bozma süresinin yeterli olmamasıydı bu konuda söylemek istediğim birşey var eğer kutub yeteneğine 5 puan verirseniz 40 sn içersinde kutub gerektiren her türlü etkieye yetişebilirsiniz tek şart diğer büyücünün kutub yetenek puanın 15 olması kısacı kutubdan kesmiş olduğumuz 10 puanı büyü bozmaya vererek+5 yetenk puanıyla zorlanmadan büyü bozmayı 15 yapabilriz Ve tahminimce Gaffara kadar gidp 10 canda 3 canda 6 canda yatan grubtaki arkadaşlarımız denerlerse olumlu bir sonuç alırlar..İyi forumLar...![]()
![]()
Diğer büyücü ise 15 elektirk 15 buz 15 elektirk bilgisi 15 buz bilgisi 5 kutub 15 büyü bozma 10 zihin girsin ? bence ideal bir yetenek sistemi
Karaköy
Ultron
Megatron
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
helal
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
melihbey yazdı:Madem öyle Büyücülerden biri 15 meteorit 15 buz 15 meteorit bilgisi 15 buz bilgisi 15 kutub 15 kırmaRebornthebest yazdı:Neden kutuptan kısıyor ki zihin varken ?melihbey yazdı:Forumda gaffar ile açılan konulara bir göz attım ve farkketiğim temel hususlardan birisi büyü bozma süresinin yeterli olmamasıydı bu konuda söylemek istediğim birşey var eğer kutub yeteneğine 5 puan verirseniz 40 sn içersinde kutub gerektiren her türlü etkieye yetişebilirsiniz tek şart diğer büyücünün kutub yetenek puanın 15 olması kısacı kutubdan kesmiş olduğumuz 10 puanı büyü bozmaya vererek+5 yetenk puanıyla zorlanmadan büyü bozmayı 15 yapabilriz Ve tahminimce Gaffara kadar gidp 10 canda 3 canda 6 canda yatan grubtaki arkadaşlarımız denerlerse olumlu bir sonuç alırlar..İyi forumLar...![]()
![]()
Diğer büyücü ise 15 elektirk 15 buz 15 elektirk bilgisi 15 buz bilgisi 5 kutub 15 büyü bozma 10 zihin girsin ? bence ideal bir yetenek sistemi![]()
Kardeşim zihin o kadar önemli değil ama kutubun 5 olması da hiç iyi değil en iyisi zihine 10 vermeyip kutubu 15 yapmak
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
kardeşim ben bunu demekten bıktım 2.bölgede zihine gerek yokkkkkkkkkkkkkkkkk anla sunu bi cırak içinmi zihine verecen çırakmı önemli semihanın dk sımı o zaman sen öyle yapRebornthebest yazdı:melihbey yazdı:Madem öyle Büyücülerden biri 15 meteorit 15 buz 15 meteorit bilgisi 15 buz bilgisi 15 kutub 15 kırmaRebornthebest yazdı:Neden kutuptan kısıyor ki zihin varken ?melihbey yazdı:Forumda gaffar ile açılan konulara bir göz attım ve farkketiğim temel hususlardan birisi büyü bozma süresinin yeterli olmamasıydı bu konuda söylemek istediğim birşey var eğer kutub yeteneğine 5 puan verirseniz 40 sn içersinde kutub gerektiren her türlü etkieye yetişebilirsiniz tek şart diğer büyücünün kutub yetenek puanın 15 olması kısacı kutubdan kesmiş olduğumuz 10 puanı büyü bozmaya vererek+5 yetenk puanıyla zorlanmadan büyü bozmayı 15 yapabilriz Ve tahminimce Gaffara kadar gidp 10 canda 3 canda 6 canda yatan grubtaki arkadaşlarımız denerlerse olumlu bir sonuç alırlar..İyi forumLar...![]()
![]()
Diğer büyücü ise 15 elektirk 15 buz 15 elektirk bilgisi 15 buz bilgisi 5 kutub 15 büyü bozma 10 zihin girsin ? bence ideal bir yetenek sistemi![]()
Kardeşim zihin o kadar önemli değil ama kutubun 5 olması da hiç iyi değil en iyisi zihine 10 vermeyip kutubu 15 yapmak
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
Ben farklı birşeymi söyledim :?:muhammet1361 yazdı:kardeşim ben bunu demekten bıktım 2.bölgede zihine gerek yokkkkkkkkkkkkkkkkk anla sunu bi cırak içinmi zihine verecen çırakmı önemli semihanın dk sımı o zaman sen öyle yapRebornthebest yazdı:melihbey yazdı:Madem öyle Büyücülerden biri 15 meteorit 15 buz 15 meteorit bilgisi 15 buz bilgisi 15 kutub 15 kırmaRebornthebest yazdı:Neden kutuptan kısıyor ki zihin varken ?melihbey yazdı:Forumda gaffar ile açılan konulara bir göz attım ve farkketiğim temel hususlardan birisi büyü bozma süresinin yeterli olmamasıydı bu konuda söylemek istediğim birşey var eğer kutub yeteneğine 5 puan verirseniz 40 sn içersinde kutub gerektiren her türlü etkieye yetişebilirsiniz tek şart diğer büyücünün kutub yetenek puanın 15 olması kısacı kutubdan kesmiş olduğumuz 10 puanı büyü bozmaya vererek+5 yetenk puanıyla zorlanmadan büyü bozmayı 15 yapabilriz Ve tahminimce Gaffara kadar gidp 10 canda 3 canda 6 canda yatan grubtaki arkadaşlarımız denerlerse olumlu bir sonuç alırlar..İyi forumLar...![]()
![]()
Sağolasın zaten gaffar kesmek için millet her bi yolu deniyor. Bunuda deneseler bişi kaybetmezler 
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
Benim bildiğim gaffar zihinsizde kesilir.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Seyri Beka
Kutuptan kısarsanız stuartı kesemessiniz 
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead