uzun zaman oldu ve sonrası

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
karagumrukcem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

uzun zaman oldu ve sonrası

Mesaj gönderen karagumrukcem »

slm ikv ahalesi ikv severler ve ikv camiası ben bu oyuna jams diye savaşcımla başladım beta dönemimde oyun kurulalı henüz 20 gün falan olmuştu tarihi tam hatırlamak mümkün degil.zaman icerisinde büyücü yaptım şifacı vesaire sayısız karakterim oldu hepside şaheserli falan ama ne işe yaradı 2011 mart dan beri oyuna iştirak etmiyorum dükkan geldi tamam akce geldi tamam ben bu oyunda urban zırh bile düşüremedim defalarca sıgınak migrat yaptım hep madalya hep madalya buna Huysuzadam vesaire hep şahit oldu ve dedimki madem dükkanı actınız madem akceyi getirdiniz bakın araştırın benim saıgınak migrat sayıma bakın ama hep madalya artı pluslu hesap yağma şans hepsi var şanşımız yok düşmüyor calışan 30 yaşında adamım iş aile bunlardan artık zaman ayırıp sıgınakta migratta koşturmam mümkün olmaz duruma geldi adı ne? dükkan bari oyundan geri kalmayalım birer şaheser zırh koyun dükkana gücü yeten madem akcede var alsın gücü yetmeyen zamanı olanda girsin bölgelere kovalasın hic bir netice alamadım arkadaşlar olmadımı olmuyor düşmedimi düşmüyor ben beta döneminden beri oyundaydım halen urban zırhnan ecelnen geziyorum adam 3 aylık oyuncu dizmiş tüm setleri kıskanclık degil sakın yanlış anlamayın ama şanssızlık diyorum siz olsaydınız nabardınız baktım bırakanlar kervanı geciyor bende onlara katıldım burdan yönetime sesleniyorum kan kaybını engellemek istiyorsanız önceliknen ya şaheser alım satımına yada dükkana şaheser koyarak sonuca gitmeniz mümkün zira online oyunlarda belirli bir yaş grubunu elinde tutamassan cocuk coluk nan kalır ve ilerlemeniz zor olur şimdi emek ver diyenler cok olacak kardeşler ben 20 günlükken bu oyuna başladım ve 2011 mart ayına kadar sürekli plusnan oynadım aksini ıspat eden yönetici varsa yalan söylüyosun diyip bu konumun altına gecsin daha nasıl emek verelim destek cıkalım kısaca kalbini istemeyerejte olsa kırdıgım insanlar varsa kusuruma bakmasın..sevgilerimnen karagümrükten cem..
karagumrukcem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: uzun zaman oldu ve sonrası

Mesaj gönderen karagumrukcem »

yanlış anlaşılmasın şaheserli dedigim aylarca kasarak para yaparak yapmış oldugum savaşcıma ecel büyücüme ejder..yoksa öyle zırh falan yok sadce silahlar..asalar..hoşcakalın..

“Genel Sohbet” sayfasına dön