Bir açılsada rahat maden çekebilsemEsTeRGoNxRss yazdı:Okullarda açılıyo artık)
MkaBaŞKaN'dan veda...
Re: MkaBaŞKaN'dan veda...
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
Sazan.aviBriqandx yazdı:Oyuna kendini fazla kaptırmıştın iyi oldu.Yönetim kurulu kararımı yoksa senin Kendi vicdanı kararınmı
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
Selamun aleyküm.
Mete kardeşim, oyunu bırakacak olmana değilde artık daha az görüşe bileceğimiz için çok üzüldüm. Bende 2 haftadır girmiyorum zaten baya bir soğudum oyundan. Bundan sonrada pek fazla gireceğimi de sanmıyorum. Hakkım varsa helal olsun kardeşim. Oyun zekasına ve liderlik vasfına hayran olduğum kişi :lol: Allah'a emanet ol.
Dediğim gibi bende pek aktif değilim artık oyunda. Ara ara girip bakıyorum oyuna.
Çok güzel işler yaptık, çok eğlenceliydi hepsi.
Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin metem
Mete kardeşim, oyunu bırakacak olmana değilde artık daha az görüşe bileceğimiz için çok üzüldüm. Bende 2 haftadır girmiyorum zaten baya bir soğudum oyundan. Bundan sonrada pek fazla gireceğimi de sanmıyorum. Hakkım varsa helal olsun kardeşim. Oyun zekasına ve liderlik vasfına hayran olduğum kişi :lol: Allah'a emanet ol.
Dediğim gibi bende pek aktif değilim artık oyunda. Ara ara girip bakıyorum oyuna.
Çok güzel işler yaptık, çok eğlenceliydi hepsi.
Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin metem

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Selametle..
MkA'ların dağılmamasına özen gösterin lütfen.
MkA'ların dağılmamasına özen gösterin lütfen.
Fazla tanımasamda iyi niyetli biri olduğunu biliyorum.. Kendine iyi bak Allah'a Emanet Ol.. Selametle..
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
-
- Acemi Savaşçı
Mete' m beraber güzel şeyler yapacaktık buna inanıyordum ama sonuçta oyun devam ederken reel hayat daha farklı sıkıştırıyor bizi köşelere.. Sen bir karar veriyorsan bu en doğru karardır..Hakkım varsa helal olsun..Kendine çok iyi bak Allaha Emanet Ol Paşam...
MkaÇeRKeZoĞLu MkaÇeRKeZoGLu.
MkaÇeRKeZoĞLu MkaÇeRKeZoGLu.
- MkaZeNoNII
- İskele Babası
- Lonca: Nizam I Cedid
Metem benim üzerimde emeğin çok allah yolunu açık etsin. :? :?
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK.uA
-
- İskele Babası
Olmasını İstemediğim bir şey ama şunuda vurgulamak gerekirse aslında haklısın belki bir yandan. Sadece sen değil , Emin Ol ki tartışmalardan Bıkan herkes Bu oyuna son vermek istiyor Bende Bu Kişiler arasındayım Ama Şunu birde şöyle Düşünürsen ! ;
Aslında Oyunda'da belirli Dosltarın var Bunlar yeterlidir eğer bir ortamda düşmanlık yerine Dostluk kurabiliryorsan Ne Mutlu senin icin Ve en büyük DOSTUMUZSUN... Şimdi sana Karşı çıkıp HAYIR oyun bırakamzsın deyemem Ama Şunu demek isterim ki ; Biz Senin Ve Sende Bizim Daima KARDEŞİMİZSİN , gerek Ertan abi Gerekse Gökhan abi Siz Oyunda Değer verdiklerimden En başta gelenlerisniz Mete Kardeşim Yolun Açık olsun ...
Cenk ...
Aslında Oyunda'da belirli Dosltarın var Bunlar yeterlidir eğer bir ortamda düşmanlık yerine Dostluk kurabiliryorsan Ne Mutlu senin icin Ve en büyük DOSTUMUZSUN... Şimdi sana Karşı çıkıp HAYIR oyun bırakamzsın deyemem Ama Şunu demek isterim ki ; Biz Senin Ve Sende Bizim Daima KARDEŞİMİZSİN , gerek Ertan abi Gerekse Gökhan abi Siz Oyunda Değer verdiklerimden En başta gelenlerisniz Mete Kardeşim Yolun Açık olsun ...
Cenk ...
Kardeşliğimizin farzı, güzel yaşam tarzı; güzellikleri koruyup kollamak ise ''MKA'' tarzı!
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
oyunda olan oyunda kalır reel hayatında başarılar allaha emanet ol.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Kadir'in de dediği gibi oyunda yaşananlar oyunda kaldı; iyi dilek dileyenlere teşekkür ederim. Bu durumda da dahi olsa, iğnelemeye çalışanlar, hakım size de helaldir. İnsan hakkının helal edilmemesi kadar kötü bir şey yoktur kimse böyle bir vicdan azabı ile yaşamak istemez, ALlah kimseye böyle vicdan azabı yaşatmaz inşallah.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan