FARKINA VARDIM ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FARKINA VARDIM ...

Mesaj gönderen Effairenclik »

Merhaba arkadaşlar gelen hidra eklentısı doğrultusunda 5 gündür hidralarda gece gündüz demeden vakıt gecirdiğimi fark ettım ve yapamadığımı bügün fark ettım yaptıklaırı bu eklentı sayesınde sahsen benı kaybettıler hesaplarımı kontrol edebilirler oyuna ara verdım be lkıde hiç oynamam buna harcadığım vakıtte test cözseydım öss yi kazanırdım bügün bölgede coğu kısı benım gıbı düşünüyordu ne olursa olsun sonnucta bu bir oyun bu kadar zor yapıpta insanlaarın birbirlerini aşağlamalrını sağlayan İKV YÖNETİMİNİ knıyorum .... HİDRA GİBİ BERBAT BİR EKLENTI DAHA GÖRMEDIM OYUNDA NE HEVES KALDI ESKIDEN SITRES ATMAK İÇİN giriyordum sımdı ise sıtres oluyorum bana bişey kazandırmıyo devam edenlere iyi oyunlar bel kı yazın urarım ..... kımse item felan istemsın boşuna.... ara ara girer bakarım kac kısı kesmiş diye .D BAKALIM KAC OYUNCU KAYBETCEKLER İKV HÜKÜMETİ İKV BUNU BİR DAHA DÜŞÜNMESİ LAZIM
Resim
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: FARKINA VARDIM ...

Mesaj gönderen batuhangs »

katılıyorum dandik dandik item veriolat ex yok para yok
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
MirxCapkin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MirxCapkin »

Effairenclik yazdı:Merhaba arkadaşlar gelen hidra eklentısı doğrultusunda 5 gündür hidralarda gece gündüz demeden vakıt gecirdiğimi fark ettım ve yapamadığımı bügün fark ettım yaptıklaırı bu eklentı sayesınde sahsen benı kaybettıler hesaplarımı kontrol edebilirler oyuna ara verdım be lkıde hiç oynamam buna harcadığım vakıtte test cözseydım öss yi kazanırdım bügün bölgede coğu kısı benım gıbı düşünüyordu ne olursa olsun sonnucta bu bir oyun bu kadar zor yapıpta insanlaarın birbirlerini aşağlamalrını sağlayan İKV YÖNETİMİNİ knıyorum .... HİDRA GİBİ BERBAT BİR EKLENTI DAHA GÖRMEDIM OYUNDA NE HEVES KALDI ESKIDEN SITRES ATMAK İÇİN giriyordum sımdı ise sıtres oluyorum bana bişey kazandırmıyo devam edenlere iyi oyunlar bel kı yazın urarım ..... kımse item felan istemsın boşuna.... ara ara girer bakarım kac kısı kesmiş diye .D BAKALIM KAC OYUNCU KAYBETCEKLER İKV HÜKÜMETİ İKV BUNU BİR DAHA DÜŞÜNMESİ LAZIM
Sana katılmıyorum.Eğer oyun kolay olsaydı ne zevki çıkardı ki ? Her güzel şeyin bir bedeli vardır kardeş neyse hayatında başarılar inşallah öss yi kazanırsın.Allaha Emanet Ol Güle Güle..Bu arada batuhangs 49 levelde ne exi istiyorsun ?
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

o zevk için sana günde kac kısı küfrediyor ve onun için harcadığın zamana ne demelıı sadece hidra için zaman harcamak istemiyorum ben kavga küfür havada ucusmasın herşey normal olsun istiyoruz
Resim
Kullanıcı avatarı
MirxCapkin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MirxCapkin »

Ben tanıdıklarım haricinde kimseyle konuşmuyorum ayrıca klan veya kabadayıyada girmiyorum o yüzden küfür ve kavga yok.Ama klan yada kabadyıdaysan ister istemez küfür ediyorlar :evil:
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

kötü söz sahibinidir küfüre hayır
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ahmetakif »

%100 KAtılıyorum Farkına Varamayanlar Birgün varırlar Bide Bunun yanında Hiçbirşey yapmadıgın hale susturulman küfür etmeler banlanma olaylarıda varki haksız yere hiç sormayın
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

En iyisi hic aceleye gerek yok . Şimdi kessen Nolucak İleride Kessen nolucak ? Şimdi kestinde Ayrıcalıklı mı oluyorsun Hayır .Ben Kadim hidrayı kesmeyi 2 3 kere Denedim Dahada Denemedim Bırakın kessinler dedim. Acıkcası Kadim Hidrayı kesersen sadece klandan cıkacagım için mutlu olurum yoksa iteminde değilim..
Kullanıcı avatarı
rudboy94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen rudboy94 »

Katılıyorum...
Gençliğine Güvenip Erken Derken Belki Elveda Bile Diyemezsin Giderken!]
Aşkımı Dağlara yazacaktım Ama Aşkımdan BÜYÜK Dağ bulamadım

Yanlızkurtxx
Paronayakxşifacı
Simyacı
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

ikv yönetimi ne yapsın düşünsene meteor bölgesinden sonra 1.5 yıl kadar bekledik millet nasıl yeni seviye diye yırtınıyordu yeraltı geldi herkes bi anda 49 o adamlar sınırlı bütçeyle 10-15 kişilik kadroyla bizlere yetişmeye çalışıyorlar
ve her gelen eklentiden sonra yeni birşey istiyoruz o adamlarda sadece yaratıkların enerjileri ile oynamışlar pek oynama değil baya bi arttırmışlar ama neyse umarım anlamıssındır
bu kadar konusmadan sonra sen yaptınmı desen ben de yapamadım :)
Skytech
SkyTecHII
Suntech

“Genel Sohbet” sayfasına dön