Arkadaslar oyunda bi sürü küfürbaz var ve şikayet edince hiç susturulan bi adam görmedim.(En azından benim şikayet ettiklerim.) Bunlara geregi yapılsın istiyorum.Galiba çok şikayet geldigi için susturulmayan çok oluyor.Ama misal bir bakın su adamlara :?
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/2/6429.jpg
Sadece 1 yaratık kestigim için tonlarca küfür yedim adamdan.Daha yorum yapmıyorum.
Yeter artık...
Yeter artık...
İnanç ßir tarladır,hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördügü,ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü,MadaLYoN Çift TarafLıdır İyi Ve Kötünün BöLDüğü
Xilkerxx,
Xilkerxx,
Re: Yeter artık...
Ve su anda Börteçinexanıl kankası(Türkkızılay) isimli şahısın küfürünü buraya koydugum için hırsız die iftira atmaktadır.Ne adamlar var ya
:shock: 
İnanç ßir tarladır,hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördügü,ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü,MadaLYoN Çift TarafLıdır İyi Ve Kötünün BöLDüğü
Xilkerxx,
Xilkerxx,
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Re: Yeter artık...
Rahatsız eden bir üyeyi şikayet etmeden önce lütfen YASAKLAYINIZ ve ondan sonra şikayet ediniz.
Ceza alıp almadığını ise iletişim adresi olarak kayıtlı mail hesabınıza gelen bildirim ile görebilirsiniz.
Ceza alıp almadığını ise iletişim adresi olarak kayıtlı mail hesabınıza gelen bildirim ile görebilirsiniz.