Yeter artık...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DqKn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yeter artık...

Mesaj gönderen DqKn »

Arkadaslar oyunda bi sürü küfürbaz var ve şikayet edince hiç susturulan bi adam görmedim.(En azından benim şikayet ettiklerim.) Bunlara geregi yapılsın istiyorum.Galiba çok şikayet geldigi için susturulmayan çok oluyor.Ama misal bir bakın su adamlara :?

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/2/6429.jpg

Sadece 1 yaratık kestigim için tonlarca küfür yedim adamdan.Daha yorum yapmıyorum.
İnanç ßir tarladır,hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördügü,ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü,MadaLYoN Çift TarafLıdır İyi Ve Kötünün BöLDüğü

Xilkerxx,
Kullanıcı avatarı
DqKn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeter artık...

Mesaj gönderen DqKn »

Ve su anda Börteçinexanıl kankası(Türkkızılay) isimli şahısın küfürünü buraya koydugum için hırsız die iftira atmaktadır.Ne adamlar var ya :D :shock: :)
İnanç ßir tarladır,hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördügü,ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü,MadaLYoN Çift TarafLıdır İyi Ve Kötünün BöLDüğü

Xilkerxx,
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Re: Yeter artık...

Mesaj gönderen Silahcix »

Rahatsız eden bir üyeyi şikayet etmeden önce lütfen YASAKLAYINIZ ve ondan sonra şikayet ediniz.

Ceza alıp almadığını ise iletişim adresi olarak kayıtlı mail hesabınıza gelen bildirim ile görebilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN

“Genel Sohbet” sayfasına dön