SkyBlue yazdı:Tamam tamam sen bana telefon numaranı at. Özledim seni Valla ha bu mesafe bana göre değil. Araba mıyız canım ? Yok sollama yapma yok geçme. Her neyse telefon numaranı özelime at.
Benim telefon numaram çok koılay bulunur Ogün
Forumda çoğu konuda telefonum cardır yani
S.aleykum
Hande hnm. aramiza hosgeldin tekrardan .Allah tekrar acilarini yasatmaz ins.
Ustadim imza yarin elinde olmasini saglayacam .Olmazsa pazar gunune artik
Berkecan in telefon nosunu ozelden atacak varmi Yardim edeyim ben ona
Kable yazdı:S.aleykum
Hande hnm. aramiza hosgeldin tekrardan .Allah tekrar acilarini yasatmaz ins.
Ustadim imza yarin elinde olmasini saglayacam .Olmazsa pazar gunune artik
Berkecan in telefon nosunu ozelden atacak varmi Yardim edeyim ben ona
Durun . Durun . Bu duygusallığı bozmayın .
Olcay benden telefon istedi .
Aman Allahım :lol:
Durun ben veririm :lol:
Bilgilendirme:
Merhaba. Pek fazla kişi sorduğundan bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Karakterimi görüp bir çok kişinin yok sen şu musun yok sen bu musun sorusuna mağruz kalıyorum.
1.Morpheus 2.Brazzerstaki Kel Adam Bu iki şahsın da Maynaqşifacıyla alakası yoktur.
Saygılarımla..
Not:Resimler Google'dan alıntıdır.Gerçek kişiler olmayabilir ama ne farkeder ki.
Maynaqsifaci yazdı:Bilgilendirme:
Merhaba. Pek fazla kişi sorduğundan bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Karakterimi görüp bir çok kişinin yok sen şu musun yok sen bu musun sorusuna mağruz kalıyorum.
1.Morpheus 2.Brazzerstaki Kel Adam Bu iki şahsın da Maynaqşifacıyla alakası yoktur.
Saygılarımla..
Not:Resimler Google'dan alıntıdır.Gerçek kişiler olmayabilir ama ne farkeder ki.
1. yi tanımamda , 2. doğru samet çok görüyorum onu ben :lol:
Maynaqsifaci yazdı:Bilgilendirme:
Saygılarımla..