Sizce?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Sizce?

Mesaj gönderen batuhannnn »

Savaşçılarda ölüm oyununun cılkı çıktı. 75 kişi ve ayılar sadece kaçıo kimse birbirine dalmıo. Sonunda max enerjisi en çok olan tank kazanıyor. Artık her oyunda tanklar kazanıo. Eskiden herkes ofans açar birbirine dalardı. Kaçanlara gm vururdu. 2 taşkanat item düşüren oyun kazanır oldu. Kesmek istesen 15 depar ayı salıp kudret - liolar. Bu sonunda mahvetti. En son kanatma yapmışlar ondada canı yüksek olan alıyor. Ölüm oyunu eskisi gibi olmalı örneğin ölüm oyununda ofans veya tank açılmasın 39 lardaki ölüm oyunu gibi birbirimize dalalım.

Şifacılarda eskiden yaratık salınırdı daha kolay ve zevkli olurdu onunda zevki yok.

Büyücülerde direnç açıp giren kazanıo. Zaten adamları sen kesmiosun zihinde en çok kalan kazanıo.

Ayrıca sancak savaşında 3 grup alınıyor. İlk emlerde 24 kişi alınırken Sancak savaşı 18 kişi.

Sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
sdeses95
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Sizce?

Mesaj gönderen sdeses95 »

Şifacılarında Çok Saçma Olmuş 75 Tane Şifacı Alıyor Devamlı 500 500 1000 1000 hasar yıyoruz max mı takıcaz iyileştirmemı vurucazmı kaçıcazmı ? kaçmayın dıorsunuz kaçmayıpta napıcaz iyileştirmeler 300 vuruor kudret ıksırlerı desen devamlı ıcıosun geçen 1 arkadaşımız kazandı kaç tane ıctın dedım 93 tane içmiş 93 Tane Ejderha Kudretlendiren İksir İçmiş Yazık Gerçekten Yazık Ben Şahsen 500 Akçe Veya 1 Menekşe Elmas İçin 93 Tane Ejderha Kudret İksiri İçmem Önerim Şudur Şifacılardan 75 Yerine 15 20 Kişinin Alınması Ve Şifacıların Ölum OYunu Yaptığı Yerin Daraltılması Hemde Epey Bir Daraltılması Tuzakların Kapatılması Olayı Çözer Bu Sobee'de ki Ekipler Kusura Bakmayın Ama Çok Saçma Acayip Saçma Konulara İmza Atıyorsunuz .. 500 500 Devamlı Vurulsun Max Yerine Herkez İyileştirme Taksın Ve Sizde Deyin Kaçmayın Dalın :mrgreen: :mrgreen: :P 1 Kişi Kaçıyor 10 Kişi Ona Tıklayıp Space Basıyor :)
Aşkyakar
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN

[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Resim
Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Resim

Resim
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Wizards yazdı:Resim

Resim
Uzayan oyundan sıkılan Dev Nerull intihar etmiş :D (İKinci resim)
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

şifacı oyunu da son 3 kişi 40 dakika savaştık sonunda adam sıkıldı iksiri yasakladı da öyle bitti
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen oguzhan98 »

Ayı çıktı çıkalı savascılarda büyük bi üstünlük gözlenıyor tanklar ws ye cagırıyor :) Ama bizim klandada az giren var full arz ora son 6 ya kaldım beni son anda kestıler dayanısma var onlarda brazda
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

şifacıların belə olması ciddi olaraq pis olmuş. döyüşçülər isə tam bir fəlakət. hər kəs ayısını çıxardır. bir cür başa düşmedim. sonunda canı ən yüksək olan tank qazanır. bu ilə rəhbərlik bir həll tapmalı
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

istifadəçi adımla yazılarımın nə əlaqəsi var həll edə bilmədim ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
CoderTK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen CoderTK »

18 bombacı atmıs kendısı dahıl herkes ölmüş :D :D
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hummer yazdı:
sonilahi yazdı:istifadəçi adımla yazılarımın nə əlaqəsi var həll edə bilmədim ;)
Öncelikle sadece senin yazını okurken zorlanıyorum neden demişsin adın Sonilahi adında bi terbiye, adamlık, namusluluk söz konusu yazına bakarsak isyankar, ergen, kedi biçen tiplerden gibi görünüyosun.Umarım soruna cevap bulmuşsundur 8-)
demək ki sizdə kandaşlarınız olan azərbaycanlılara belə davranırsınız. bu şəkil oxuyub bu qanıya çatmaq sənin ergen olduğunu göstərir.hər azerbaycan türkçesi danışan insan pişik biçiyorsa o sənin insanlığın insan xarici varlıq!!!!
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön