12 KADİMİN GERÇeK OLAYI BUDUR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: 12 KADİMİN GERÇeK OLAYI BUDUR

Mesaj gönderen goldenll »

adam haklı dağılabilirsiniz
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Selefkos yazdı:ÖRGÜLÜ LONCASINDA OLDUĞUN İÇİN Mİ BÖYLE YAZDIN GERÇEKLER ACI SÖYLEDİĞİ İÇİNMİ ÖRGÜLÜ LONCASI HIRSIZ BUNU ARTIK ANLA VE DAHA DÜN OYUNA BAŞLADIN BEN BETADAN BERİ BURDAYIM VE HİÇ BİRZAMAN YANLIŞ VE GEREKSİZ KONUŞMADIM HERZAMANDA BÖYLEYİM BEN YAŞADIĞIM GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ ANLATIYOM SEN SADECE LONCAN OLDUĞUNU İÇİN OLAY HAKKINDA NE BİLGİN VAR NEDE ZEKAN NEYSE SEN ANLADIN
YAZDIKLARIMI İYİ OKU VE BANA DEİL KENDİNE BAK KİMSENİN Bİ KURUŞUNU ALMADIM YADA ÇALMADIM VARSA KANITLASIN YADA DESİN
SENİN GİBİ DÜN OYUNA BAŞLAYIPTA YALAN ATMASIN VEYA YORUMLAMASIN ... İYİ OYUNLAR

Ben Oyuna Açık Betada Başladım ;) Eski karaktermi bilenler bilir :) Senin o karakterlerinide hatırlıyorum fare felan keserken yardım isterdin :) Hunici seni ;) Loncada olduğumdan değil senin nasıl bir mahluk olduğundan yazıyorum yediğin susturulma yetmedi sanırım biraz daha istiyorsun :) Devam et bakalım havla dur bundan sonra cevap yok size kemik atmayalım bakalım :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
SeDaTQeSkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SeDaTQeSkk »

VaMoSBieN yazdı:
Selefkos yazdı:ÖRGÜLÜ LONCASINDA OLDUĞUN İÇİN Mİ BÖYLE YAZDIN GERÇEKLER ACI SÖYLEDİĞİ İÇİNMİ ÖRGÜLÜ LONCASI HIRSIZ BUNU ARTIK ANLA VE DAHA DÜN OYUNA BAŞLADIN BEN BETADAN BERİ BURDAYIM VE HİÇ BİRZAMAN YANLIŞ VE GEREKSİZ KONUŞMADIM HERZAMANDA BÖYLEYİM BEN YAŞADIĞIM GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ ANLATIYOM SEN SADECE LONCAN OLDUĞUNU İÇİN OLAY HAKKINDA NE BİLGİN VAR NEDE ZEKAN NEYSE SEN ANLADIN
YAZDIKLARIMI İYİ OKU VE BANA DEİL KENDİNE BAK KİMSENİN Bİ KURUŞUNU ALMADIM YADA ÇALMADIM VARSA KANITLASIN YADA DESİN
SENİN GİBİ DÜN OYUNA BAŞLAYIPTA YALAN ATMASIN VEYA YORUMLAMASIN ... İYİ OYUNLAR

Ben Oyuna Açık Betada Başladım ;) Eski karaktermi bilenler bilir :) Senin o karakterlerinide hatırlıyorum fare felan keserken yardım isterdin :) Hunici seni ;) Loncada olduğumdan değil senin nasıl bir mahluk olduğundan yazıyorum yediğin susturulma yetmedi sanırım biraz daha istiyorsun :) Devam et bakalım havla dur bundan sonra cevap yok size kemik atmayalım bakalım :)

Anana Para attım ben ne oldu iyice kudurdu yawsak. Parayı görünce babanla seni unuttu lan :D İyi KAzanıyom valla anan saolsun :D
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]

oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]

Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer ;)
Kullanıcı avatarı
xTeKNoDesTaNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xTeKNoDesTaNx »

SeDaTQeSkk yazdı:Keske O ettiğim küfürü görseydin VAmos ;) Bak Su FOrumda Senden skype adersini istiyorum birazcık adamsan verirsin..
Sövecen dimi :D :D
BeNi GöRüNcE 2 YoLuN VaR...Ya ÖlüRsün ...Ya Da... ÖLdüRüRsüN

Teknodestan [Ejder Asa]

Teknotürk [Latif]
Kullanıcı avatarı
Selefkos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Selefkos »

VAMOS OHA DİYOM BE DİYOM SANA GULUM İİCE SALLADIN BETADA OYNAMADIĞIN Kİ SEN OYUNDA NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYO YAŞINIDA BİLİYO ÇOK SALLAMA SALINCAK OLURSUN SENİN KADAR ÜFÜRÜK ÇÜ GÖRMEDİM OKULUN AÇILIYO DERSLERİNE ÇALIŞ HADİ GULUM FAZLA OYUN OYNAMA 2 SENE OYNUYON SONRA SANIYON BETAYIM Dİyon haahahhahaha :D :D :D :D :D boşa yazma yaran varsa yaz okadar başka bişey demiyom üfüren çocuk xDD
Kullanıcı avatarı
SeDaTQeSkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SeDaTQeSkk »

xTeKNoDesTaNx yazdı:
SeDaTQeSkk yazdı:Keske O ettiğim küfürü görseydin VAmos ;) Bak Su FOrumda Senden skype adersini istiyorum birazcık adamsan verirsin..
Sövecen dimi :D :D

2 TERS 1 Düz yapacam ama götü yemiyor Adamsa Skypesini versin Ulaannn
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]

oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]

Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer ;)
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Soner 12 Kadim Hidra Pençesini al 2 sini bana hediye et :)

Bana da dün akşam verdiği sözü tutarsa corleneo 100 m mi verdiği gibi yarısını sana hediye edecem Soner :)
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön