Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası
2 seneyi aşkın bir süredir lonca başkanım olan Kadir ABİME yeni loncasında başarılar diliyorum. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Megaxreal
[(^)Ecel Getiren]
>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<
KARAELMAS
67
Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
Duygular karşılıklı kardeşim.CuRe yazdı:Teşekkürler Onur'm. Kendine iyi bak, eksik olma.Chardonnay yazdı:Sevgili kardeşim Ünal'a ve diğer Hanedan Loncası neferlerine selam olsun !
Hayırlı akşamlar diler,keyifli vakitler geçirmenizi temenni ederim.![]()
Her zaman Onur'mChardonnay yazdı:Duygular karşılıklı kardeşim.CuRe yazdı:Teşekkürler Onur'm. Kendine iyi bak, eksik olma.Chardonnay yazdı:Sevgili kardeşim Ünal'a ve diğer Hanedan Loncası neferlerine selam olsun !
Hayırlı akşamlar diler,keyifli vakitler geçirmenizi temenni ederim.![]()
![]()
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
İyi aksamlar sevgili lonca kardeşlerim aranızda epey uzun bir süredir yoktum sadece oyunda aktiftim merhaba demeden önce aramıza yeni katılan kardeşlerimin hepsine hoş geldiniz diyorum.
öncelikle bir kac konunun üzerine deginmek istiyorum ayrıca hepinizle 2 hafta sonra tektek konusarakta bilgi paylaşımlarınızı alacagım
iyi akşamlar
öncelikle bir kac konunun üzerine deginmek istiyorum ayrıca hepinizle 2 hafta sonra tektek konusarakta bilgi paylaşımlarınızı alacagım
iyi akşamlar
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Eski lonca başkanıma yeni loncasında başarılar diliyorum

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
sen dilersen bende dileerrimm her türlüüüCanceazi yazdı:Eski lonca başkanıma yeni loncasında başarılar diliyorum
Teşekkürler güzel kardeşlerim.haydegidelum yazdı:sen dilersen bende dileerrimm her türlüüüCanceazi yazdı:Eski lonca başkanıma yeni loncasında başarılar diliyorum
İyi dileklerin için, teşekkürler Mürsel'im. Umarım her şey gönlüne göre olur.Megaxreal yazdı:2 seneyi aşkın bir süredir lonca başkanım olan Kadir ABİME yeni loncasında başarılar diliyorum. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
İbrahim abi nerdesin sen bea.uskurya yazdı:İyi aksamlar sevgili lonca kardeşlerim aranızda epey uzun bir süredir yoktum sadece oyunda aktiftim merhaba demeden önce aramıza yeni katılan kardeşlerimin hepsine hoş geldiniz diyorum.
iyi akşamlar![]()
Turan ve İbrahim Abilerime Başarılar Dilerim...
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
Konunuzu meşgul ediyorum.Lonca sakinlerinden özür dilerim
ops:
Ünal '' (1 yeni özel mesaj)'' ın var güzelim.
Ünal '' (1 yeni özel mesaj)'' ın var güzelim.
- • MeGaxORGaNiK •
- İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ // 2010