KayserilixliderR yazdı:1. MKA lar adam değiller. 2. kendilerini çok beğenmişler. 3. İnsan evladı olan birisi junon u kaçırır baştan keserdi (İNSAN EVLADI OLAN YAPARDI
) 4. şifanın düştüğünü farketmedim diyen birisi yalan söylüyor seni lanetliyorum dedğinde büyü bozacaksın ki kesin farketmissindir. 5. söyleyemem
başka yere bişeyler daha yazıcam blok yemeyim 
1. Maddene cevap vereyim : Senin adamlık kriterlerin nedir ? neye göre bu adamdır adam değildir diyebiliyorsun ?
2.Maddene cevap vereyim : Sen daha migrat köşelerinde sürterken onlar gaffara gidiyorlardı, şuan gidiyorlar mı bilmiyorum.
3. Maddene cevap vereyim : Onca dakika saatin geçmesine rağmen canı 35 te düşmüş ve o stresin verdiği sinirle kesmişler,ayrıca arzınateşinin neti ya gelmeseydi ? o kadar emek boşa gidicekti.
4.Maddene cevap vereyim : Junon'un lanetlemesini şifacı değil büyücü bozuyor,seni niye çemberli grubuna almıyorlar şimdi anladım

sen oyunda icraat yapamazken,yapanlarada laf eder olmuşsun.Ayağın sabuna basıp kayabilir ayağını denk al.
5. inci maddeyide ben koyuyorum : Bu foruma kayıt olduğun tarihi ( Örn: 25:06:2011 / 25 +06+2011 = 2042 ) + bugüne kadar durduğun tarih ( 09:09:2011 / 09+09+2011 = 2029 ) / (2042 + 2029 = 4071 ) kez dibine akıtayim.