Bugüne kadar tanıştığım dost,düşman herkez kendine iyi baksın.şöyle bir baktığımda edindiğim dost kadar düşman da edinmişim şuan ise her şeyin boş olduğunu anladım bi oyun için boşuna kavga ettiğimizi biliyorum klasik bi mesaj oldu ama içimden sadece bunlar geçti herkez kendine iyi baksın . Sivas merkezde de oturan varsa görüşebiliriz ayrıca.
Yaşlıkurt Hk.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Yaşlıkurt Hk.
merhaba arkadaşlar, selçuk(yaşlıkurt) bu gün askere gidiyor bu süre zarfında hesabında ben olucam.Selçuk diye gelen pm lerden şimdiden sıkıldım
Selçuğun bütün hesaplarını bana devretti.sen kımsın diye sorucak olursanız selçuğun öz kardeşi Bayram KUCUKYAGCI selçuğun forum hesabından tutun banka hesabına kadar bütün hesapları 465 gün bende
ayrıca abim bir mesajımı iletmemi istedi,
Bugüne kadar tanıştığım dost,düşman herkez kendine iyi baksın.şöyle bir baktığımda edindiğim dost kadar düşman da edinmişim şuan ise her şeyin boş olduğunu anladım bi oyun için boşuna kavga ettiğimizi biliyorum klasik bi mesaj oldu ama içimden sadece bunlar geçti herkez kendine iyi baksın . Sivas merkezde de oturan varsa görüşebiliriz ayrıca.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Re: Yaşlıkurt Hk.
Vatani görevini hayırlısıyla yapmasını ve sağ salim aramıza tekrar dönmesini umut ediyorum .
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
artık yaşlı kurta abi dememe gerek kalmadı :mrgreen: :mrgreen:
inş sağ salim döner aramıza selçuk abiyi özlücem.
inş sağ salim döner aramıza selçuk abiyi özlücem.
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
:arrow:TAKVA yazdı:Vatani görevini hayırlısıyla yapmasını ve sağ salim aramıza tekrar dönmesini umut ediyorum .

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
TAKVA yazdı:Vatani görevini hayırlısıyla yapmasını ve sağ salim aramıza tekrar dönmesini umut ediyorum .
#DirenİKV
TAKVA yazdı:Vatani görevini hayırlısıyla yapmasını ve sağ salim aramıza tekrar dönmesini umut ediyorum .
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- IIxpHiLoTHeoSxII
- İskele Babası
İyi oyunlar. İyi forumlar.
IIxpHiLoTHeoSxII=Savascı[erkek]
Qüicq=Şifacı [erkek]
Blackxleon=Büyücü [erkek]
KUKLACI
IIxpHiLoTHeoSxII=Savascı[erkek]
Qüicq=Şifacı [erkek]
Blackxleon=Büyücü [erkek]
KUKLACI