Teşekkürler oyunu bırakmamı sağladığınız için.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Teşekkürler oyunu bırakmamı sağladığınız için.

Mesaj gönderen Felipemassa »

Buda burada açacağım son konumdur.Konumu gene kilitlemişsiniz ben yorumlarımda eleştiriden başka birşey göremedim anladığım kadarıyla oyuncuları bırakmaya teşvik etmekten dolayı kilitlediniz.Bakın sizde haklısınız kul yapımıda hata tamamiyle giderilene kadar neden başka bir tarihe ertelenmedi etkinlikler.Evet başınız kalabalık bende şunu söylüyorum herkese hal hatır sormayın ama foruma bakıyorumda öyle cevaplar yolluyorsunuzki konuya çok zıt geliyor bunuda yoğun çalışma temponuza veriyorum.Evet oyuncuları bırakmaya teşvik ediyorum doğrudur(ben etmesemde bırakılıyor zaten).Ben bu oyunu 5 senedir oynuyordum ve 5 sene önceki bırakın 5 seneyi 3sene önceki yönetimdende gayet memnun olduğumu belirtiyorum(bakın istediğinizi yaptım güzel yorum yaptım sizin için :D ).Fakat şuan ne oyundan nede yönetimden memnun değilim dediğim gibi yoğum çalışma temponuza veriyorum.Son olarak konunun kilitlenmesini ve hatta sayın Noccoment okuduktan sonra silinmesini istiyorum ve ekliyorum bundan sonra bırakın forumda konu açıp yorum yapmayı sitesine bile uğramıyacağım.Benim görüşümle sizin yaptıklarınızın ne kadar çakıştığı belli ne burda yazarak sizi yoracağım nede kendimi yoracağım oyunun son halini gören ne yapacağını zaten bilir.

NOT:Dediğim gibi 5 senedir bu oyunu oynuyordum.Yöneticilere veya oyunculara karşı hakaret içeren bir yorum yaptıysam afedersiniz ama bunun arkasındaki bütün yorumlarımın arkasındayım.Yönetime son olarak kolay gelsin deyip oyuncularada son olarak iyi oyunlar diyorum ve son olarak KONUM KAPATILSIN VEYA SİLİNSİN.
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: Teşekkürler oyunu bırakmamı sağladığınız için.

Mesaj gönderen katakuli »

İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.

Sosyolog
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

katakuli yazdı:İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.

Sosyolog
Yazmıyım yazmıyım diyorum ama bak hala seviyemi düşürmüyorum.Sen kimsin?Bana hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun.Samimi bir arkadaşınmıyım hayır akrabanmıyım hayır ee sen kimsin.Yönetime son kez söylüyorum şu konuyu kilitleyin şöyle saçma sapan yorum yapmasınlar diyede hadi neyse gider ayak tatsızlık çıkarmak istemiyorum.Sayın Noccoment konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz ben sadece son kez birşeyler söyledim uzatmıyacağım konum kilitlenince ne yorum yapacağım nede konu açacağım dediğim gibi siteye bile bakmayacağım tekrardan kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Felipemassa yazdı:
katakuli yazdı:Yönetimin sabrına hayran kalıyorum.Yani biri sana nasıl hadi Siktir git demiyor anlamıyorum.
Küfür ettim ama bunu söylemeliydim 1 hafta ban lütfen.
Yazmıyım yazmıyım diyorum ama bak hala seviyemi düşürmüyorum.Sen kimsin?Bana hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun.Samimi bir arkadaşınmıyım hayır akrabanmıyım hayır ee sen kimsin.Yönetime son kez söylüyorum şu konuyu kilitleyin şöyle saçma sapan yorum yapmasınlar diyede hadi neyse gider ayak tatsızlık çıkarmak istemiyorum.Sayın Noccoment konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz ben sadece son kez birşeyler söyledim uzatmıyacağım konum kilitlenince ne yorum yapacağım nede konu açacağım dediğim gibi siteye bile bakmayacağım tekrardan kolay gelsin.
Arkadaşın kim oldugunu açıklayayım.Kendisini oyuna kaptırmış , sonu görülmeyen bir kuyuda son gaz ilerlemeye çalışan , bazı kişileri savunma çabasında olan bir şahıs.Fazla takılma böylelerine.İleride onlarda uyanırlar inşallah bu rüyadan.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
Felipemassa yazdı:
katakuli yazdı:Yönetimin sabrına hayran kalıyorum.Yani biri sana nasıl hadi Siktir git demiyor anlamıyorum.
Küfür ettim ama bunu söylemeliydim 1 hafta ban lütfen.
Arkadaşın kim oldugunu açıklayayım.Kendisini oyuna kaptırmış , sonu görülmeyen bir kuyuda son gaz ilerlemeye çalışan , bazı kişileri savunma çabasında olan bir şahıs.Fazla takılma böylelerine.İleride onlarda uyanırlar inşallah bu rüyadan.
Desteğin için teşekkür ederim kardeşim.Ben daha fazla seviyemi düşürmek istemedim ama artık her kimse kendini belli ediyor.Yönetime daha olumlu veya olumsuz yorum yapmayı düşünmüyorum.Ben dediklerimin sonuna kadar arkasındayım hakaret etmememe rağmen ettiysem(yönetim veya oyuncu farketmez) özürdilerim dedim ama gene bir parantez açıyorum(insanlardan özür dilerim).Lafım gerektiği şekilde anlaşılmıştır umarım(burda yönetimi kesinlikle kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın.).Ben bu oyunda anlıyacağımı anladım daha yazı yazıpta ne ben elimi yoruyım yada yönetim benimle meşgul olsun.Daha önceki konumun kilitlenmesi ve sayın Noccomentin yaptığı yorumuyla ben anlıyacağımı anladım(özellikle konunun kilitlenmesiyle).Neyse yöneticilere veya forum yetkililerine tekrar söylüyorum KONU KİLİTLENSİN bu gibi seviyesiz insanlarla daha fazla muhattap olmıyım zaten beni bilen biliyor ben forum kirliliği olmaması için bunu söylüyorum yoksa her söze verebilecek bir cevabım var.Tekrar ediyorum bütün eleştirilerimin ve yorumlarımın hala arkasındayım ama ben konu açmaktan yönetimde konuyu kilitlemekten yoruldu ki Harunsuy nickli oyuncunun olayını hatırlatırım.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ha bu arada bağzı oyunculardan saçma sapan şeyler görüyorum nasıl lafı koymuş sana gm gibisinden.Şunuda belirtmek isterimki benim herkese verecek cevabım vardır.Bundan önceki konum kilitlenmeseydi ben sayın Noccomentle bir tartışma havası içerisinde bağzı şeyleri tartışabilirdim.Ama sayın yöneticilerimiz benim "eleştiri" diye nitelendirdiğim yorumlarımı iğneleme laf sokma diye tanımlayıp bana cevap hakkı tanımadan konuyu kilitlemeside herneyse konu artık kilitlensinde ne ben bu tip insanlarla muhattap olıyım nede yönetim benimle vakit kaybetsin.
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Konuyu başlatan kişinin isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön