Sobee Studios'un yeni Online menajerlik oyunu 1 Man 1 Team hakkındaki yorumlar gelmeye başlıyor.
Dijitilog Editörü Erol Çankaya'nın yorumlarını aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.
Türk Yapımı Menajerlik Oyunu
1 Man 1 Team hakkında ilk yorumlar!
Re: 1 Man 1 Team hakkında ilk yorumlar!
Hemen atlayıp kendi yorumumu yapmamın egoist, bencil, kendini düşündüğümü gösterdiğini biliyorum ama söyleyim.
Neden futbol ? yani önce icf sonra süpercan çıktıki ben onu çıkmamış gibi sayıyorum ciddi bi oyun piyasasında yerini alıcak türden oyun değil ve bu çokta ileri olmayan bi uygulama olarak sunulan menejerlik oyunu, sobee nin bu kitlelere ulaşması bence yanlış, varmıydı kabus22 gibi bi oyun en az 10 defa bitirmişimdir can sıkıntısından açıp oynardım ya harika bi oyundur kabus22, ama bence sobee den beklenen şeyler şu zamanlar gelmiyo, umarımki geçte olsa gelicektir yeni bi gerçekten kapsamlı savaş türü oyun.
Neden futbol ? yani önce icf sonra süpercan çıktıki ben onu çıkmamış gibi sayıyorum ciddi bi oyun piyasasında yerini alıcak türden oyun değil ve bu çokta ileri olmayan bi uygulama olarak sunulan menejerlik oyunu, sobee nin bu kitlelere ulaşması bence yanlış, varmıydı kabus22 gibi bi oyun en az 10 defa bitirmişimdir can sıkıntısından açıp oynardım ya harika bi oyundur kabus22, ama bence sobee den beklenen şeyler şu zamanlar gelmiyo, umarımki geçte olsa gelicektir yeni bi gerçekten kapsamlı savaş türü oyun.
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow:xPrince yazdı:Hemen atlayıp kendi yorumumu yapmamın egoist, bencil, kendini düşündüğümü gösterdiğini biliyorum ama söyleyim.
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- SeDaTQeSkk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Orti yazdı:Sobee Studios'un yeni Online menajerlik oyunu 1 Man 1 Team hakkındaki yorumlar gelmeye başlıyor.
Dijitilog Editörü Erol Çankaya'nın yorumlarını aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.
Türk Yapımı Menajerlik Oyunu
Merhaba Muhammet Abi. İspanya Ligini Hızlı Getirirseniz Çok Mutlu Olurum
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
Kabus22'nin devam serisi geleceği söylenmişti hala bekliyoruz ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Bu gibi haberleri oyunun kendi forumunda paylaşsanız daha iyi olmazmı açıkcası hiç ilgimi çekmiyor ve yeri burası değil İKV nin reklamı diğer geliştirdiğiniz oyunların yayınlandığı yerlerde yapılıyormu
En son Kayzer tarafından 09 Eyl 2011 16:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HİPHOPSTYLE
berke271 yazdı::arrow:xPrince yazdı:Hemen atlayıp kendi yorumumu yapmamın egoist, bencil, kendini düşündüğümü gösterdiğini biliyorum ama söyleyim.

- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Never Walk Alone
Tanıtım videosunda basketbol salonu gördüm bi anlam çıkaramadım ilk dikkatimi çeken şey bu oldu şahsen 
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Bu menajerlik oyununun çok eksiği var ve şuana kadar birçok internet üzerinden menejerlik oyunu oynadım fakat bu oyunun hiç bir gerçekçiliği yok önüme gelen her zayıf takıma 10 15 gol atıyorum yaklaşık 200 gol attım 19 maçta bence bu oyun üzerinde daha çok çalışılması lazım...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- legendxdogukan
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Muhammet Abi. İspanya Ligini Hızlı Getirirseniz Çok Mutlu Olurum
İyi Çalışmalar[/quote]