Ne Bu Ya ???

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Psigopat06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Ne Bu Ya ???

Mesaj gönderen Psigopat06 »

Madem etkinlik diyosunuz kardeşim ne diye atıp duruyosunuz oyunda bir problem varsa söyleyin oyuna girip düşmemiz bir oluyor işin pisliği çıktı resmen stres atmaya geliyoruz her ay para veriyoruz burnumuzdan geliyor resmen her yaptığınız işi yüzünüze gözünüze bulaştırıyosunuz...Hangi bir oyunda bu problem yaşanıyor ya okadar oyun oynadım bir İKV de yaşadım bu saçmalıkları :@

TEŞKO PSİKOPATI
BeReN
Teşkonun_Psiqopatı_BeReN
Kullanıcı avatarı
Quantum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Ne Bu Ya ???

Mesaj gönderen Quantum »

sana katılıyorum
Ölmek sorun deyil , Kefen Tarzım deyil / Yiğitlik vurmakla , ağalık vermekle olur.

єχρqυαηтυм
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

yıllardır gelişti gelişecek derken 1den fazla hesapta plusla geziyoruz ama tık yok.
bir bağlantı sorunudur çözülemedi gitti
tekne senin neyine yüzme biliyon mu bi de etkinlik yapıyolar onu geçtim yoğunluk yüzünden normal oyunumuzu da oynayamıyoruz 1dk oyna sonra dınnnn
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Psigopat06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Psigopat06 »

Ya valla sıtkım sıyrıldı soğudum ya oyundan ... Çektiğimiz yaşadığımız resmen rezillik kardeşim okadar üyeden plus adı altında para toplanıyor bu oyunun bir türlü eksiklikleri giderilmiyormu bu paralar nereye gidiyor ya ne sıkıntısı varsa giderilsin yada kapatın oyunu gitsin ya yaşatmasın kimseye bu rezilliği bu yöneticiler
Teşkonun_Psiqopatı_BeReN

“Genel Sohbet” sayfasına dön