Tank İtemi Alınır....
Re: Tank İtemi Alınır....
Tanklık okadarda basıt değil gencler
teorıde haklı olabilirsiniz ama uygulamada bi halt yiyemiyeceğinizi garanti ederim.
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Sifacılık kadar basıtı yok asıl.Evoları zihinliyemeden bi üstüne gelsinler bütün grup yatında gelen pmdekileri tepkileri oku tank olarak.
Hotmail paraylamı mğ.
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
şifa da kullandım migratta çok kolay da kenanda bozmassan çıkıyolar emekler boşa gidiyo
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Bizahmet boz bozmassan zaten sifacıyım diye girmiyeceksin
Hotmail paraylamı mğ.
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben bozmadan kenan keserim demedim.ama gblerde gözlemlerime göre şifaya göre tankın işi daha kolay
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
sana fazla katılmıyorum junonda eğer tanklığı bilmior isen en az 7 kere ölürsün...
Violencexl(49)
Violence(49)
***GAME***OVER***
Violence(49)
***GAME***OVER***